2014. szeptember 28., vasárnap

LINKS I LOVE THIS WEEK | 2.


♥ Elég régóta követem a Dühös Mókus blogot, mindig találok náluk valami szuper ötletet. A múlt héten például egy nagyon klassz müzliszelet receptet osztottak meg, amit egyből el is mentettem. Az elkészítésig ugyan még nem jutottam el, de a visszajelzések és a képek alapján biztosan nagyon finom lehet.

♥ Elsődlegesen a német nyelvtudásom felfrissítése miatt iratkoztam fel a The Shades of Fashion and Beauty blogra, de az igazat megvallva mostanra már inkább a gyönyörű fotók miatt lett nagy kedvencem. Azért is szeretem Lisa blogját, mert amellett, hogy csodaszép képeket készít, rettentő kreatív, és nagyon sok - nálunk is kapható - drogériás termékről ír. Azt hiszem minden túlzás nélkül mondhatom, hogy nála még egy Essence lakk is high-end hatást kelt.

♥ Nemrégiben találtam rá az Allyou hírlevelére, amiben minden nap ingyenesen igényelhető minták, kuponok és nyereményjátékok linkjeit gyűjtik össze. A nagy részük sajnos csak az USA-ban használható fel, illetve ottani postacímre kérhető, viszont akad köztük egy-két olyan termékminta, amit Magyarországra is kiszállítanak. A lap alján Ti is fel tudtok iratkozni az értesítő levélre.

♥ Ha emlékeztek, a múltkori Links I love this week-ben mutattam Nektek egy fürdőbomba receptet, aminek az elkészítéséhez szükség van szilikon sütőformára is, úgyhogy azóta mindenhol ilyen formákat keresek. Persze itthon is sok helyen lehet kapni, de mint általában mindent, ezeket is jóval olcsóbban be lehet szerezni eBay-ről. Többféle formát találtam, de az abszolút kedvencem ez az aprócska szív formájú lett, amit egyébként nemcsak fürdőgolyóhoz használhatunk, hanem aranyos kis sütit, csokoládét, szappant vagy akár gyertyát is készíthetünk vele.



Nektek mik voltak a kedvenceitek az elmúlt héten? Találtatok valami izgalmas/érdekes/vicces dolgot, amiről úgy gondoljátok, hogy másnak is érdemes lenne látnia?



Címkék: , , , ,

7 megjegyzés:

Időpont: 2014. szeptember 28. 12:41 , Blogger Lolli írta...

Ó de jó kis linkek! Köszi szépen! :))

 
Időpont: 2014. szeptember 28. 12:46 , Blogger Audrey80 írta...

Megnézem én is a német nyelvű blogot :)

 
Időpont: 2014. szeptember 29. 11:13 , Blogger Viki írta...

Nagyon szívesen Lolli, örülök, hogy találtál köztük kedvedre valót. :)

 
Időpont: 2014. szeptember 29. 11:14 , Blogger Viki írta...

Fel vagyok még iratkozva pár hasonló színvonalú német nyelvű blogra, úgyhogy ha érdekel, legközelebb megmutatom azokat is. :)

 
Időpont: 2014. szeptember 29. 11:36 , Blogger Audrey80 írta...

Köszönöm, örülnék neki :) Valahogy a német nyelv elsikkad, mindenki csak angolul olvas, azért is örültem a linknek!!

 
Időpont: 2014. október 9. 20:59 , Blogger Unknown írta...

A szivecskésf ormához tudnál linket adni?

 
Időpont: 2014. október 14. 10:40 , Blogger Viki írta...

Hopsz, ez jól lemaradt, de már pótoltam is. ^^
Egyébként ezen a linken találod a szilikonformákat: http://www.ebay.com/itm/Fondant-Cake-Cookie-Muffin-Chocolate-Candy-Jelly-Mould-Baking-Tray-Mold-Decor-/390772860235?pt=LH_DefaultDomain_0&var=660210955380&hash=item5afbe0a54b

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal