2014. szeptember 23., kedd

DOUGLAS BOX-OF-BEAUTY | 2014. ŐSZ


Az őszi kívánságlistám élén szerepelt a Douglas Box-of-Beauty dobozkája, főképp a benne lévő parfümminta miatt. Mivel biztosra akartam menni, vásárlás előtt még fújtam egy papírcsíkra a 212 VIP Rosé-ból és szaglásztam pár napig. Ahogy látjátok, végül sikerült meggyőznie, úgyhogy a héten meg is vettem a dobozkát, ami ezúttal 3 teljes méretű terméket és 2 mintát tartalmazott.



Az abszolút kedvencem a Carolina Herrera 212 VIP Rosé parfüm, amiből egy 5 ml-es mini kiszerelés lapult a dobozban. Ez már egy kifejezetten nehéz, fűszeres, őszi illat, amibe azért sikerült belecsempészni egy kis játékosságot is. Nagyon tetszik benne, hogy rendkívül tartós, de nem olyan fullasztó módon mint amit például a Pink Sugar-nál megszoktunk. A dobozban most is találunk minden termékhez egy 20%-os kupont, amit a teljes méretű termékek vásárlásánál lehet felhasználni egészen október 31-ig. Engem totálisan levett a lábamról ez az illat, úgyhogy nem tartom kizártnak, hogy végül megveszem belőle a teljes kiszerelést is.

A második termék amit már régóta szerettem volna kipróbálni, az a J.S.Dougas Söhne levendulás púderspray. A nyáron sikerült teljesen rákattannom a levendulára, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam, milyen lehet üvegbe zárva, púder formájában ez az illat. Sajnos az igazat megvallva a csodaszép csomagoláson kívül nem sok jót tudok írni erről a termékről. Egyrészt a kifújást követően 2-3 másodperc múlva már semmi nem érződik a kellemes, visszafogott levendula illatból, másrészt pedig a rengeteg csillám, amit kijuttat a bőrre, azonnal lepereg. Szóval így se illat, se csillogás nem marad utána. Kár érte, pedig nagyon szerettem volna, ha működik. 

A mostani doboz sem lett volna az igazi körömlakk nélkül. Ezúttal az ANNY márka 15 ml-es lakkjai kerültek a dobozokba, gyanítom különböző színekben. Nekem sikerült megint beletrafálnom egy olyanba (368.50 Fitting Room), ami annyira nem áll hozzám közel, és egyébként a tavalyi dobozban is hasonló árnyalatot kaptam, csak akkor a Douglas saját márkájából az Abslute Nails-ből. Minden esetre ki fogom próbálni, nyomdázáshoz amúgy is egész jók ezek a krómos beütésű lakkok.

Szintén teljes kiszerelésben került a dobozba a Douglas saját márkás szemceruzája, a Soft touch pencil. Én a lilás színű Berry árnyalatot kaptam meg, aminek az az egyedüli hibája, hogy elég kemény, így vízvonalon gyakorlatilag semmi nem látszik belőle. Ezt leszámítva viszont egészen szerethető kis darab, ugyanis a szempillák tövéhez kenve nagyon szép és tartós is.

Az utolsó dolog a Tony&Guy igénybe vett hajra való balzsamja, amiből egy 50 ml-es kiszerelés került a dobozba. Ahogy a kívánságlistás posztban is említettem, mostanában nagyon rossz állapotban van a hajam, úgyhogy ennek a balzsamnak kifejezetten örültem. Ez az első drágább hajra való termékem, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, mennyivel fog többet nyújtani, mint az olcsóbb árkategóriájú társai.


Összességében véve elégedett vagyok a saját dobozommal, bár tény, hogy ha a parfüm nem lett volna benne, szinte biztos, hogy nem hoztam volna el.  Én egyébként a debreceni Douglas parfümériában vettem, ott volt még belőle jó pár darab, úgyhogy ha szeretnétek Ti is lecsapni rá, a Fórumot bátran merem Nektek ajánlani. A doboz 3.990 Ft-ba kerül, és kizárólag törzsvásárlói kártyával lehet megvásárolni.



Nektek, hogy tetszik a Douglas őszi Box-of-Beauty dobozkája? Ismeritek/használtátok már ezeket a termékeket? Milyenek a tapasztalataitok?



Címkék: ,

8 megjegyzés:

Időpont: 2014. szeptember 24. 2:20 , Anonymous Névtelen írta...

Szia!

Ezekből engem csak a parfüm hatott meg, a többi felejtős inkább, köszi, hogy megmutattad.

 
Időpont: 2014. szeptember 24. 8:34 , Blogger Viki írta...

Nagyon szívesen, örülök, hogy tudtam segíteni. :)

 
Időpont: 2014. szeptember 24. 19:45 , Blogger Lucus írta...

Engem is leginkább a parfüm érdekelne ebből a dobozból, úgyhogy ezt most megspórolom és inkább a Pixiboxot szeretném majd megrendelni :) Köszi, hogy megmutattad a tartalmát!

 
Időpont: 2014. szeptember 25. 8:26 , Blogger Szandra - For Her blog írta...

Egészen jó kis doboz lett, bár azt a csillámos levendulás sprayt nem nagyon értem, mondjuk én annyira nem is szeretem a levendula illatot... mondjuk ha hamar elillan, akkor úgyis mindegy :D.

 
Időpont: 2014. szeptember 26. 18:11 , Blogger Szöszi írta...

Parfüm nagyon tetszik nekem is meg a lakk :)

 
Időpont: 2014. szeptember 29. 11:21 , Blogger Viki írta...

Jujjj, a Pixiboxot én is annyira szeretném, de eddig mindegyikről lecsúsztam. :/

 
Időpont: 2014. szeptember 29. 11:24 , Blogger Viki írta...

Igen, végül is így teljesen haszontalan a csillámost púderspray, mert se levendula illat, se csillám nem marad a végén. :D Bár lehet, hogy ha mondjuk zuhanyzás után a még nedves bőrre fújnám úgy megmaradna...

 
Időpont: 2014. szeptember 29. 11:24 , Blogger Viki írta...

A lakk nekem most annyira nem dobogtatta meg a szívem, viszont a parfüm isteni. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal