2014. augusztus 14., csütörtök

NEW IN... | 4.

Az utóbbi időben kezdek egyre tudatosabb vásárló lenni, és nem veszek meg mindent csak úgy, első nekifutásra. Inkább arra törekszem, hogy jobb minőségű termékeket vegyek, főleg arc-, haj-, és testápolás terén. A kevesebb néha több elvet átültetve a gyakorlatba, próbálok egyre kevesebb és "natúrabb" terméket használni, és úgy veszem észre, hogy ez a bőrömnek is tetszik. 

Miután az Aromax Csipkebogyó olajat a Barátom nem tudta megszokni (pontosabban a szagát), kénytelen voltam új arcápoló után nézni és mivel maga az olaj formula nagyon bejött, mindenképpen valami hasonló terméket szerettem volna. Rövid keresgélés után sikerült belefutnom a NUXE márkába és a híres Huile Prodigieuse száraz olajba, ami a tesztek alapján elég meggyőzőnek tűnt. Magyarországon előre láthatólag csak szeptembertől lesznek kaphatóak a NUXE termékek a gyógyszertárakban, viszont az Iparfümérián találtam belőle egy szuper kis szettet, úgyhogy gyorsan meg is rendeltem. A csomag  5.120 Ft-ba került és tartalmazott egy 50 ml-es normál Huile Prodigieuse száraz olajat, egy 10 ml-es kiszerelést az OR csillámos verzióból és egy 15 ml-es Créme Prodigieuse-t. A csillámos változatot eddig még csak egyszer próbáltam, de nekem arcra és hajra kicsit sok ez a csillogás, úgyhogy azt csak testre fogom elhasználni, a normál verzió viszont isteni, hamarosan részletesebben is írok majd róla. 

A The Body Shop parfümjei jó régóta birizgálják már a fantáziámat, interneten keresztül viszont nem mertem rendelni belőlük. Nemrég viszont sikerült eljutnom az Aréna Plázába, úgyhogy gyorsan beugrottam a The Body Shop-ba, hogy végigszaglásszam a parfümöket. Leginkább a White Musk Libertine illat érdekelt, amit most 50%-os kedvezménnyel lehetett megvásárolni, így ez a 100 ml-es kiszerelés 4.695 Ft-ba került. Ez a maga finom kis púderességével egyáltalán nem egy könnyed, nyárias, friss illat, viszont őszre tökéletes lesz. Persze nem bírtam megállni, hogy ne szaglásszam végig a testpermeteket is, amik közül a Pink Grapefruit azonnal rabul ejtett a fanyarkás illatával, úgyhogy végül őt is elhoztam 3.090 Ft-ért.





Próbáltátok már ezek közül a termékek közül valamelyiket? Milyenek a tapasztalataitok?




Címkék: , , , , ,

12 megjegyzés:

Időpont: 2014. augusztus 14. 16:42 , Blogger Megaera írta...

Imádom a TBS pink grapefruitos termékeit, olyan isteni az illatuk :)

 
Időpont: 2014. augusztus 14. 22:37 , Blogger Viki írta...

Jajj, én a testpermet után teljesen bezsongtam, hogy kell a testvaj is belőle, de annyi testápolóm van most itthon, hogy végül lebeszéltem magam róla. Mondjuk, ha lenne valami jó kis akció... :D

 
Időpont: 2014. augusztus 15. 8:11 , Blogger SugarBee írta...

A parfümmel én is szemezek egy ideje, de valahogy nem tudom elhatározni magam felé, pedig tetszik..:D

 
Időpont: 2014. augusztus 15. 12:35 , Blogger M. írta...

TBS Pink Grapefruit testradírom van. Alig várom a vasárnapot, akkor van a testradír napom. :)

 
Időpont: 2014. augusztus 15. 23:23 , Blogger Ingrid írta...

Alig várom hogy kapható legyen a nuxe száraz olaja. Nagyon kíváncsi vagyok mert sok jót hallottam róla. :)

 
Időpont: 2014. augusztus 16. 14:15 , Blogger Andus írta...

A Pink Grapefruit nagyon jó, csak sajnos nem olyan tartós, mint ahogyan én szeretném. :(

 
Időpont: 2014. augusztus 16. 15:27 , Blogger Viki írta...

Pedig már csak rövid ideig lesz kapható. :(

 
Időpont: 2014. augusztus 16. 15:27 , Blogger Viki írta...

Óóóh, abszolút megértelek. Így én is várnám a vasárnapot. :D

 
Időpont: 2014. augusztus 16. 15:29 , Blogger Viki írta...

Én az ajakbalzsamjukra szeretnék majd lecsapni. Ha minden igaz, nem is lesz olyan vészesen drága, mint a külföldi oldalakon.

 
Időpont: 2014. augusztus 16. 15:30 , Blogger Viki írta...

Az tény, hogy nem túl tartós, de testpermethez képest nem olyan rossz azért. :)

 
Időpont: 2014. augusztus 16. 18:42 , Blogger dyna írta...

Imádom a TBS grapefruitos cuccait, de sajnos ez a testpermet kb. 2 mp-ig érezhető az üvegből kispricnizés után, úgyhogy neheztelek rá eléggé.

Sosem találkoztam még személyesen NUXE termékekkel, csak neten láttam itt-ott, annyira ízléses és szimpatikus, biztos meg fogom nézni, ha boltokban is elérhetővé válik. ^^

 
Időpont: 2014. augusztus 19. 13:49 , Blogger Viki írta...

Akkor én még nem is panaszkodom... rajtam legalább 10 percig lehet érezni az illatát. :D (Na jó, azért annál talán egy picit tovább.)

Abszolút egyetértek Veled Dyna, tényleg annyira gyönyörűek a NUXE termékei (főleg a száraz olajai), hogy még dekornak is simán elmennének. Remélem idővel az egész termékskála elérhető lesz majd nálunk is. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal