2014. április 9., szerda

MOYRA GEL LOOK - NO. 922 NATHALIE


A Moyra mostanában az a körömlakkmárka, amelyik teljesen lenyűgöz, ugyanis alig jelenik meg az egyik kollekciója, máris itt a következő. A Gel look vonal No. 922-es Nathalie lakkja alig pár hete kapható az üzletekben, azóta már megvásárolhatóak a vibráló neon színekben pompázó Vivid Sand lakkok, a héten pedig napvilágot látott egy újonnan érkező kollekció, a Sugar Sand is, ami 8 vidám pasztellszínből áll majd. Én már nagyban tesztelem a Vivid Sand lakkokat, és remélem hamarosan a Sugar Sand-ről is megoszthatom majd Veletek a tapasztalataimat, most viszont térjünk vissza a mai bejegyzés főszereplőjéhez, a 922-es Nathalie-hoz, ami számomra a tökéletes karácsonyi körömlakk.



Ha olvastátok a korábbi Moyra Gel look lakkok tesztjeit, akkor azzal mindent elárulok, hogy az állaga, a pigmentáltsága és a tartóssága is pontosan ugyan olyan szuper, mint az általam próbált zseléhatású lakkoké. 

Annak ellenére, hogy ez egy kissé metálos beütésű, könnyen és szépen kenhető, szerencsére egyáltalán nem hajlamos a csíkozódásra. A fedése valami elképesztő, a képeken egyetlen egy rétegben láthatjátok a körmeimen. A tartósságát a szokásos 4 napra lőném be, szerintem ez teljesen vállalható ebben az árkategóriában.

A színe elég kis trükkös, sötétben inkább mély, vérvörös színe van, közvetlen napfényben viszont egészen élénk pirossá válik.


Ez a metálos, csillogó piros szín számomra egyértelműen a karácsonyt juttatja eszembe, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy decemberben sokszor elő fog majd kerülni. Ha Ti is szeretnétek szert tenni rá, a Moyra webshopjából meg tudjátok rendelni 450 Ft-os áron, illetve fodrászkellékes, műkörmös és illatszer boltokban is hozzá tudtok jutni hasonló árakon. 


Nektek, hogy tetszik a Moyra Gel look No. 922 Nathalie? Számotokra is ilyen egy tökéletes karácsonyi lakk?




Címkék: , , , ,

4 megjegyzés:

Időpont: 2014. április 9. 19:54 , Blogger Ági írta...

Nagyon szép lakk, tényleg karácsonyias. :)

 
Időpont: 2014. április 9. 20:58 , Blogger mdollasnails írta...

isteni színe van.
pont ma néztem egy másik márkában egy ehhez hasonlót,én nem szoktam bekategóriázni egy lakkot vagy színt.
kedvem van felkenem....szóval ha tehetném most ezt kenném fel:)

 
Időpont: 2014. április 22. 11:29 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy Neked is tetszik Ági! :)

 
Időpont: 2014. április 22. 11:31 , Blogger Viki írta...

Általában én sem kategorizálok, viszont vannak olyan lakkok, amikhez egyből valamilyen eseményt vagy emléket társítok, ez most pont egy ilyen volt. :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal