2014. április 30., szerda

HAVI KEDVENCEK - 2014. ÁPRILIS

Az elmúlt egy hónapban igyekeztem visszafogni a vásárlásokat (még a Glamour-napokat is kihagytam), így tulajdonképpen nem sok újdonságot tudtam kipróbálni. Ennek ellenére viszont most sem kellett túl sokat gondolkoznom azon, hogy melyik legyen az az 5 dolog, amit megmutatok Nektek, ugyanis sikerült felfedeznem jó pár régi-új kedvencet. 


Batiste száraz sampon
Aki hozzám hasonlóan lelapuló és könnyen zsírosodó hajjal küzd, a világ legjobb dolgának fogja találni a Batiste sötét hajra való száraz samponját. Nálam legalább is jó párszor "életet mentett" már. Legtöbbször közvetlenül hajszárítás után is szoktam belőle fújni a hajtövemre, így egy kis tartást ad a hajamnak, és úgy vettem észre, hogy ilyenkor később kezd el zsírosodni is. Az illata szerintem nagyon kellemes, bár nyilván nem ez az elsődleges szempont száraz sampon vásárlásnál, de nálam azért ez is mérvadó. Más márka hasonló termékét még nem próbáltam, így összehasonlítási alapom nincs, az viszont biztos, hogy ha ez a flakon elfogy, mindenképpen újra fogom vásárolni. Ha jól tudom Magyarországon nem kapható, nekem a kedvenc turimban sikerült rátalálnom, de egyébként ASOS-ról egészen baráti áron be lehet szerezni.



Mexx Woman Summer Edition 2014 edt
Az újdonság varázsával lopta be magát a szívembe a Mexx új nyári illata, a Summer Edition. Korábban már írtam róla részletesebben is, és azt kell mondjam, azóta sem változott meg a véleményem róla. Nagyon kis könnyed, nyárias illata van, ami ahhoz képest, hogy "csak" egy edt elég tartós. Ha drogéria közelébe juttok, szerintem mindenképpen szaglásszátok meg, mert ez tényleg nem egy felejthető illat.



Lovely False Lashes szempillaspirál
Még a Lovely-tól kapott csomagban lapult ez a szuper kis szempillaspirál, és azóta szinte minden nap ezt használom. Az igazat megvallva van néhány olyan sminktermék, amire hajlandó vagyok egy kicsivel többet is áldozni, mert az eddigi tapasztalataim azt mutatták, hogy ezeknél valóban a drágább a jobb. Az egyik ilyen sminktermék a szempillaspirál, amiből az utóbbi időben inkább biztosra mentem és nem kísérleteztem az olcsóbb darabokkal. Ez a Lovely spirál viszont annyira meglepően jól teljesített nálam, hogy lecseréltem rá a korábban használt Estée Lauder-t. Amint tudok egy-két értelmes képet készíteni "akció közben", poszt is lesz róla, mert ár/érték arányban szerintem az egyik legjobb drogériás szempillaspirál. 



F&F statement nyaklánc
Természetesen most sem múlhat el kedvences poszt kiegészítő nélkül. Ebben a hónapban az F&F-es ezüst statement nyaklánc volt nálam a favorit, ha tehettem szinte mindenhová ezt vettem föl (például itt). Amellett, hogy nagyon különleges, azért is örülök neki nagyon, mert akciósan sikerült levadásznom kicsivel több, mint 1.000 Ft-ért. Érdemes szétnézni egyébként egy-két Tescoban, ugyanis nálunk (Szerencs) még most is láttam belőle néhány darabot.



H&M fekete fodros top
Ruhaneműről eddig még nem igazán volt szó kedvences posztban, ezt a "Miranda Kerr-féle" fodros H&M topot viszont annyira megszerettem, hogy nem hagyhattam ki a sorból. Eredetileg a púderrózsaszínűért indultam, viszont már csak a feketéből volt a méretemben, úgyhogy végül elhoztam ezt. Utólag már egyáltalán nem bánom, hogy csak ebből volt rám való, mert szerintem sokkal jobban kihasználható, mint a színes változata. Ettől függetlenül persze, ha sikerülne találnom a másik két színből is, elég valószínű, hogy azokat is megvenném. :D Ebben a képes összefoglalóban egyébként felvéve is találtok róla képet.



Nektek mik voltak a kedvenceitek áprilisban? Ismertétek, próbáltátok már ezek közül a termékek közül valamelyiket? Ha igen, milyenek a tapasztalataitok?





Címkék: , , , , , , , ,

3 megjegyzés:

Időpont: 2014. május 2. 12:07 , Blogger Anna írta...

Az F&F nyaklánc csodaszép. :)
A Batiste szárazsampont szeretném majd megvenni. :)

 
Időpont: 2014. május 6. 20:26 , Blogger Viki írta...

Köszönöm Moon Angel. Az F&F nyaklánc nálunk még mindig kapható, úgyhogy érdemes körbenézni néhány Tesco-ban, hátha van még belőle. :)
A Batiste szárazsamponját pedig bátran merem ajánlani, nekem nagyon bevált, és annyira az ára sem vészes, ha jól tudom itthon a Dove is hasonló árban mozog.

 
Időpont: 2014. augusztus 15. 11:11 , Blogger Szandi írta...

Én is szeretem a Batiste szárazsamponját, csak a világos hajra valót. Talán érdemes lenne Auchanban keresni, nekem is ott sikerült beszereznem. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal