2014. február 25., kedd

EBAY DEAL #3.


Újabb kedd, úgyhogy ismét itt vagyok egy újabb eBay deal-lel. Ezúttal is igyekeztem vegyesen hozni ékszert, kiegészítőt, és haszontalan, de annál cukibb dolgot is, remélem mindannyian találtok majd egy-két kedvencet. A nevekre kattintva most is eljuttok a terméklapokra. :)


Ár: $9,99 - Kb. 2.300 Ft


Több hazai webshopban is láttam ezt az órát 10 ezer Ft környékén, úgyhogy mindenképpen szerettem volna mutatni belőle egy olcsóbb alternatívát. Igaz, hogy így várni kell rá egy hónapot, de ha belegondolok, hogy az itthoni árból 4 db órát választhatok, akkor azt mondom, hogy megéri rá várni. A terméklapon egyébként az ezüst mellett arany, rózsaarany és fekete színben is meg tudjátok rendelni. 




Ár: $8,09 - Kb. 1.900 Ft


Mostanában megint nagyon divatosak a gyöngy nyakláncok, legalább is nekem nagyon tetszenek, mert szuperül kombinálhatók akár egy sima kötött pulcsival, vagy egy elegánsabb blúzzal is. Az eBay-en rengeteg modellből válogathatunk, van kisebb, nagyobb, szolidabb, merészebb, tulajdonképpen csak a pénztárcánk szab határt. Az én választottam nem a legolcsóbb kategóriába tartozik, de az itthoni árakhoz képest még így is teljesen reális, másrészt pedig szerintem nagyon különleges. 



Ár: $4,89 - Kb. 1.200 Ft


Azt hiszem a H&M-ben lehetett korábban kapni hasonló cicás kalapot, és már akkor is nagyon tetszett, de tudtam, hogy úgysem viselném, úgyhogy annyiban maradt a dolog. Mondjuk én még most sem vagyok elég bátor hozzá, de úgy voltam vele, hátha valaki esetleg lecsúszott róla anno, és még mindig érdekli a dolog. 



Ár: $2,99 - Kb. 650 Ft (50 db)


Na ezek a szívószálak már tipikusan a haszontalan kategóriába tartoznak, hiszen az év nagy részében boldogan megvagyunk nélkülük is, de egy különlegesebb alkalomra szerintem dekorációnak sem utolsók. 



Ár: $1,78 - Kb. 400 Ft


Ettől a cuki szilikonos bögrefedőtől egyből elolvadtam. Én mondjuk sosem szoktam ilyet használni, de Apa például mindig úgy issza a teát, hogy előtte egy jó 10-15 percre lefedi. Rengeteg aranyos forma közül válogathatunk, én alig tudtam ezt az egyet kiválasztani. 



Hogy tetszenek a hétre válogatott termékek? Beszereztétek már esetleg ezek közül valamelyiket? Melyik a kedvencetek?





Címkék: , , ,

10 megjegyzés:

Időpont: 2014. február 25. 12:53 , Blogger Gabica írta...

Az a bögrefedő nagyon cukiii! :)
Egy olyan cicás kalapot bézs színben simán el tudnék képzelni rajtad, szerintem jól állna.
A nyaklánc meg gyönyörű! :)

 
Időpont: 2014. február 25. 13:55 , Blogger Babus írta...

Elég rég nem hordok órát, de gondolkoztam mostanság rajta, nagyon tetszik ez:) A bögrefedő meg nagyon cuki!

 
Időpont: 2014. február 25. 14:35 , Blogger Manna (mannakörmök) írta...

jujj ilyen bögrefedőt tuti rendelek tesómnak. :D

 
Időpont: 2014. február 25. 14:37 , Blogger Fanni írta...

Nagyon szeretem a blogodat, ezért egy játékban téged is megemlítelek ITT: http://fannigardrobja.blogspot.hu/2014/02/ismerjuk-meg-egymast-avagy-gondoltad.html :) További szép napot!

 
Időpont: 2014. február 25. 19:45 , Blogger Unknown írta...

szuper ötletek, még sosem csalódtam (eddig) az eBay-ben, pedig már nem egyszer rendeltem hajpántot / nyakláncot / telefontokot, stb... :)
az a bögrefedő nagyon édes!

Emma xx
http://iemmafashion.com/

 
Időpont: 2014. március 2. 0:57 , Blogger Viki írta...

Jajj, hát ezzel a kalappal én is így vagyok. Mármint, hogy máson el tudom képzelni, de magamon nem nagyon. :D

 
Időpont: 2014. március 2. 0:58 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy tudtam segíteni. :)

 
Időpont: 2014. március 2. 0:58 , Blogger Viki írta...

Nálunk Apa ilyen nagy "fedős", de nem hiszem, hogy Ő örülne egy ilyennek. :D

 
Időpont: 2014. március 2. 0:59 , Blogger Viki írta...

Még egyszer nagyon szépen köszönöm Fanni. Mind a kedves szavakat, mind a meghívást. Nagyon sokat jelent nekem, hogy rám is gondoltál! :)

 
Időpont: 2014. március 2. 1:01 , Blogger Viki írta...

Ezzel én is így vagyok. Na jó, volt egy-két olyan dolog, ami hibásan érkezett, de szerencsére mindig sikerült rendezni a dolgot az eladóval. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal