2013. december 6., péntek

Napi köröm - Télapó itt van


Mivel ma december 6. van, Mikulás napja, mindenképpen valami alkalomhoz illő manikűrt szerettem volna hozni Nektek. Elképzelhető, hogy már többen is láttátok ezt a télapósat, ugyanis indultam vele az Essence játékán, de azért remélem így is tetszeni fog.


Az elkészítése elég időigényes, mert sokat kell várni az egyes rétegek között a száradásra, de szerintem annyira jópofa, hogy megéri rászánni az időt. Első körben minden körmömre felvittem két réteget az Essence Fame Fatal körömlakkjából, majd miután megszáradt, jöhetett a melósabb rész. Mivel a Télapó fejéhez három színt használtam, vele kezdtem a pingálást, a S-he 115-ös fehér lakkjával megfestettem a haját és a szakállát. Amíg ez száradt, a rénszarvas fejét rajzoltam meg, ehhez a Lovely Be neutral Nr. 3-as nude lakkját használtam. Miután ezzel kész voltam, visszatértem a télapóhoz, és megfestettem az arcát az előbb említett nude körömlakkal. Amíg Miklós és Rudolf száradtak, fekete szemhéjtussal megrajzoltam a többi körmömön az öv részt, majd egy ecset segítségével elkészítettem a csatokat is, amihez a Moyra 852-es sand lakkját használtam. Ennyi idő elég volt a 2 figura száradásához, úgyhogy már csak annyi dolgom volt, hogy a szemhéjtussal arcot (és az Essence lakkjával orrot) fessek nekik. 





Nektek, hogy tetszik ez a manikűr? Milyen színt viseltek most a körmeiteken?






Címkék: , , , , , ,

8 megjegyzés:

Időpont: 2013. december 6. 11:12 , Blogger Petra írta...

Juj, ez nagyon aranyos, szupi lett! :) Nekem most jól bevált pirosak a körmeim! :)

www.stylelounge.me

 
Időpont: 2013. december 6. 12:01 , Blogger Manna (mannakörmök) írta...

nagyon cukiii. :))

 
Időpont: 2013. december 6. 12:58 , Anonymous Névtelen írta...

Szia! Nagyon szép, mint mindig! DE azt nem értem, hogy miért nem fested be az egész körmödet? Korábbi manikűrjeidnél is figyeltem, hogy oldalt nincs befestve és nem a körömágynál kezded a lakkozást! :)

 
Időpont: 2013. december 6. 14:09 , Blogger Rúzsnyom Niki írta...

Deeee nagyon széép lett *-*

 
Időpont: 2013. december 6. 14:13 , Blogger Zsófi írta...

Cuki :) én is készítettem itt megnézheted , ha érdekel : http://mazsolavilag.blogspot.hu/2013/12/karacsonyi-koromkihivas-2013-mikulas-es.html

 
Időpont: 2013. december 6. 15:22 , Blogger M. írta...

Nagyon aranyos lett az összhatás! :)

 
Időpont: 2013. december 7. 23:20 , Blogger Bogi Vrg írta...

Ó, de cuki lett ♥

 
Időpont: 2013. december 11. 10:36 , Blogger Viki írta...

Köszi CSajok, örülök, hogy Nektek is tetszik! :)

Névtelen: Érdekes kérdés, a barátom is pont ezt kérdezte tőlem pár napja. :D Igazából azért nem festem "faltól falig" a körmeim, mert egyrészt én úgy túl nagynak találom őket, és így optikailag tudok egy kicsit csalni rajtuk. Másrészt pedig, ha véletlenül a mellette levő bőrt is befestem, akkor azt elég macerás normálisan leszedni. Főleg a sötét és a csillámos lakkok tudnak nagyon ragaszkodni. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal