2013. augusztus 16., péntek

Napi köröm - Graffiti
A héten megérkezett a Born Pretty Store-tól rendelt körömnyomda palettám, úgyhogy egyértelmű volt, hogy most valamilyen nyomdázós manikűrt készítek. 


Ez volt az első rendelésem tőlük, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam, hogy mennyi idő alatt érkezik meg a csomag. Szerencsére egyáltalán nem kellett sokat várnom rá, 2 hét alatt ide is ért. Most nagyon sok szép palettát lehet egyébként náluk kapni 1 dollárért, én ezen kívül rendeltem még egyet, remélem az is hamarosan megérkezik. Első körben azért ezt választottam, mert eddig még nem volt egész körmös mintám, és mivel ezen egyből 3 is volt, nem gondolkodtam rajta túl sokat. A használata egyáltalán nem vészes, bár azért igényel némi gyakorlást, főleg ezek az egész körmös minták. 

A manikűr elkészítéséhez a Lovely Nr. 2-es Baltic Sand-jét és az Essence 95 Wanna be your sunshine lakkját használtam 2 réteben. A mintát pedig az Essence 002 Stamp me! black nyomdázós lakkjával és a Born Pretty Store M57-es palettájával készítettem. Ha a Born Pretty Store oldalán rendeléskor beírjátok az YTL91 kódot, 10% kedvezményt kaptok a rendelés végösszegéből! :}


Nektek, hogy tetszik ez a manikűr? Rendeltetek már a Born Pretty Store-tól? Ismertek más jó körmös lelőhelyeket?


10 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett! :) Még nem vettem nyomdázót sose, sőt külföldi oldalakról sem rendeltem még, de már nagyon szeretnék nyomdázni! :) Hazaiak közül tudnál ajánlani? :)

  VálaszTörlés
 2. Milyen szépsége *-* annyira nyárias ez a sárga árnyalat, nagyon tetszik a minta a baltic sand lakkal :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik ez a manikűr! Néha a sárga és a fekete nekem méhecske hatást kelt, de itt nem :) jól néz ki együtt a két szín, főleg ezzel a mintával!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett :) Még csak most kezdek barátkozni a körömnyomdázás gondolatával, de az biztos, hogy a BPS-ről szerzek majd be lemezt. Megkérdezhetem, hogy Te milyen nyomdázót használsz hozzá?
  Végre sikerült beszereznem a korall Baltic Sand lakkot is, így megvan mindhárom :) A sárga az egyetlen, amitől kissé idegenkedek, túl fehér vagyok hozzá talán, neked viszont nagyon jól áll.

  VálaszTörlés
 5. szép lett nagyon!!! csodás ez a lakk is!!!

  VálaszTörlés
 6. @Iluss♥: Köszi Ilus. :} Itthon én az Essence nyomdázós cuccairól tudok. Tőluk egy lemezem van, de azt annyira nem szeretem, mert túl aprók benne a minták. :/

  @Dii: Örülök, hogy tetszik Dii. :}

  @Gabica: Először én is attól féltem, hogy majd méhecskés lesz, ezért fehér alap + sárga mintával kezdtem, de úgy meg nem látszott belőle semmi. Úgyhogy kipróbáltam így is. :D

  @Szami: Köszi Szami. Eddig nekem is furcsán állt ez a sárga Baltic Sand, de most sikerült összeszednem egy kis színt, úgyhogy most már tetszik. :D Én egyébként egy $1-os rózsaszín eBay-es nyomdázót használok. Viszonyítási alapom nincs, mert másat még nem próbáltam, de ezzel egész könnyen lehet dolgozni. :}

  @Manna (mannakörmök): Köszi, örülök, hogy tetszik! :}

  @x Judit: Köszönöm, aranyos vagy! :}

  @Fanny: Köszi Fanny! :}

  VálaszTörlés
 7. nagyon jól néz ki, iszonyatosan tetszik :))

  VálaszTörlés
 8. @anii: Köszi Ani, örülök, hogy Neked is tetszik. :-)

  VálaszTörlés