2013. augusztus 30., péntek

Bgirl - Sparkle Yogurt Milky Glitter körömlakk szett



Kedden már írtam az Instagramon illetve Facebookon, hogy 4 csomagom is megérkezett, köztük volt ez a mesés 4 darabos körömlakk szett is a Born Pretty Store-tól {ami szerintem a körömdíszítés Mekkája}. Természetesen nem bírtam várni, úgyhogy lemostam a múlt heti csipkés manikűrt, és gyorsan kipróbáltam ezeket a gyönyörűségeket. 

A szállítási idő szerintem egész korrekt, ugyanis augusztus 7-én jött a levél, hogy postára adták a csomagot, és 20 nappal később kézhez is kaptam a lakkokat épségben, egy jó nagy adag buborékos fóliába csomagolva.



A doboz 4 db egyenként 6 ml-es kiszerelésű cukorkaszínű körömlakkot rejtett. Sajnos se fantázianevet, se számot nem kaptak a lakkok, úgyhogy csak szín alapján lehet őket megkülönböztetni, de végül is ettől nagyobb problémánk sose legyen. Minden lakk telis-tele van színes csillámokkal és glitterekkel, szerencsére mindegyikbe olyan színeket válogattak, amik feltűnőek, de mégis jól harmonizálnak egymással. Ez egyébként elég jól látszik az alábbi képeken is.






A fedőkepésségük nem a legjobb, bár a jelly sandwich lakkoknak nem is ez az erősségük. Sokkal inkább az elképesztő látvány, azt pedig mindenképpen hozzák ezek a lakkok. Készítettem képet az 1., a 2. és a 3. rétegről is, úgyhogy láthatjátok milyen szépen építhetőek. A száradási idő átlagos, bár a 3. réteg már elég lassan akart megszáradni, viszont ez nálam minden lakkal így van. Éppen ezért, hogy ne kelljen belőle 3 réteg, és ne fogyjon olyan gyorsan, szerintem egy hasonló színű alapra fogom felvinni őket. A lakkok állaga nekem pont ideális, se nem túl híg, ne nem túl sűrű. 

A kupaknak egyébként abszolút kellemes a fogása, az ecset pedig, ahhoz képest, hogy milyen picikék a lakkok, egész nagy. Szóval könnyen lehet vele dolgozni, én általában 1 "belemártással" ki tudok festeni egy egész körmöt. 






A tartósságról egyelőre még nem tudok mondani semmit, hiszen még csak pár napja próbálgatom őket. Jelenleg épp a szélső barack színűt viselem a körmeimen és egyszerűen imádom a színét. Annyira klasszul mutat a lebarnult bőrömön, hogy az valami elképesztő, igazi tavaszi- nyári szín. Tény, hogy már jön az ősz és ezzel együtt a sötétebb lakkok időszaka, de biztos vagyok benne, hogy még nagyon sokat fogom őket használni. 

A 4 db lakkot egyébként $7,99-ért tudjuk megvenni, ami átváltva nagyjából 1.800 Ft, szóval darabja olyan 450 Ft-ba kerül. Ennyit szerintem bőven megérnek, mert tényleg nem mindennapi lakkokról van szó. Ha szeretnétek megvásárolni, akkor, ide kattintva egyből a terméklapra juttok, ha pedig rendelésnél beírjátok az YTL91 kódot, még 10% kedvezményt is kaptok a végösszegből.



Nektek, hogy tetszenek ezek a lakkok? Szeretitek az ilyen vidám, tavaszias jelly sanwdich körömlakkokat? 








Címkék: , , , ,

10 megjegyzés:

Időpont: 2013. augusztus 30. 8:45 , Blogger Eleni írta...

Ezzel én is szemeztem, aztán csak egy nagy kiszerelést vettem meg próbaképpen, meg még hozzá másik 2 lakkot :D de nagyon tetszik ezeknek a színe, és a fedése is jó, ahogy a képeidet elnézem. Megvárom a rendlelésem míg megjön, aztán a következő fordulóban ezekre ruházok be.

 
Időpont: 2013. augusztus 30. 9:17 , Blogger djkaty írta...

Óóóó, már érzem a vesztemet...

 
Időpont: 2013. augusztus 30. 9:49 , Blogger littleancsi írta...

Nagyon cukik! Hasonlítanak az Etude House fagyis lakkjaira :)

 
Időpont: 2013. augusztus 30. 9:58 , Blogger M. írta...

gyönyörű lakkok! tavasszal biztos a kedvenceim lennének. :)

 
Időpont: 2013. augusztus 30. 12:14 , Blogger Manna (mannakörmök) írta...

nagyon cukik. :)

 
Időpont: 2013. augusztus 30. 13:47 , Blogger Gabica írta...

Nekem ezek valahogy az üvegben jobban tetszenek, mint felkenve :) de nem kizárt, hogy egyszer én is kipróbálom :)

 
Időpont: 2013. augusztus 30. 15:04 , Blogger hkorinna írta...

Oh, ezek a glitteres lakkok az abszolút gyengéim, nagyon szépek! *.*

 
Időpont: 2013. augusztus 30. 18:11 , Blogger Cintia Tekla írta...

Csodaszépek *-*

 
Időpont: 2013. augusztus 30. 21:26 , Blogger Viktória (shake it up) írta...

Nem szabadna ilyen szépségeket mutogatnod, tudod? :D

 
Időpont: 2013. szeptember 1. 12:39 , Blogger Viki írta...

Azrail: Nem is tudtam, hogy ezekből is van nagy kiszerelés. De ez tök jó, mert a barackosból szerintem beszerzem azt, ha ez a kicsi elfogy. :}

djkaty: Haha, ezzel én is így vagyok, ha a BPS oldalára tévedek. :D

littleancsi: Tudtam én, hogy valahonnan ismerősek... :}

M.: Ugye? Én szerintem még az éven is fogom őket használni párszor. :}

Manna (mannakörmök): Örülök, hogy Neked is tetszenek, Manna. :}

Gabica: Szerintem felkenve is nagyon szépek, olyan kellemes a színük, hogy legszívesebben egész nap csak nézegetném őket. :D

hkorinna: Mostanában én is kezdek rákattanni a glitteres lakkokra. Bár a lemosással itt is meg kell szenvedni egy picit, de annyi baj legyen. :D

Cintia Tekla: Örülök, hogy Neked is tetszenek Cintia!

Viktória (shake it up): És ez még csak a kezdet. :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal