2013. május 31., péntek

Lovely UV Shine körömlakkok


A Mirror Nails, az Under the Sea, a Classic és a Gloss like Gel lakkok után elérkeztünk a Lovely csomag utolsó, UV Shine körömlakkjaihoz. Ebből a kollekcióból 4 szín került hozzám, a Barbi-rózsaszín Nr 2., a fényes magentaszerű Nr. 5, a lila Nr 6., és a kék Nr. 8.



Ez az első, az általam tesztelt Lovely kollekciók közül, ahol némi eltérést tapasztaltam az egyes lakkoknál, ezért ezeket külön- külön fogom bemutatni. Ami mindegyiknél azonos, az a kiszerelés és az ecset. Ugyan azt a nagy, lapos és széles ecsetet kapták, mint a többi Lovely lakk. Én nagyon szeretem őket, mert pontosan és könnyen lehet velük dolgozni. Ahogyan a lakkon lévő matrica is mutatja, ezek UV fényben világító lakkok, ezt sajnos nem tudtam tesztelni, de a következő buli alkalmával biztosan kipróbálom, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy néznek ki UV-ban.

Lovely UV Shine Nr. 2.
Számomra ez a tipikus Barbi-rózsaszín körömlakk. Az üvegben olyan kis "ártatlannak" tűnik, de felkenve már sokkal erőteljesebbnek hat. Maga a lakk egyébként krémes finisű, és napsütésben egész szépen fénylik fedőlakk nélkül is. Nagyon hamar szárad, ami egyébként a kollekció minden darabjára igaz. Az általam próbált Lovely lakkok közül, a Mirror Nails-ek után ezek száradnak a leggyorsabban. Elég sűrű az állaga, de ettől függetlenül szépen terül a körmön. Én 2 vastagabb rétegben vittem fel a lakkot, de itt-ott még így is átsejlenek a körmeim. A tartósságát átlagosnak mondanám, alap és fedőlakkal nálam 4 napig bírta. Lebarnult bőrhöz szerintem nagyon jól passzol, úgyhogy nálam biztosan a nyár nagy kedvence lesz a sárga Gloss like gel mellett.




Lovely UV Shine Nr. 5.
A 4 lakk közül ez volt az, aminek nagyon nehezen tudtam behatárolni a színét és a finisét. Végül Lakkfan Verus lakkmeghatározós posztjában találtam segítséget, és ha minden igaz, akkor ez egy csillámló {shimmer} lakk. Az üvegben nagyon szépen látszanak az apró csillámok, felkenve viszont én már nem nagyon veszem őket észre, még közelről sem. Maga a felület viszont elég fényesre szárad, én simán elhordanám fedőlakk nélkül is. A Barbi-rózsaszínhez képest ez sokkal folyósabb és "vékonyabb" állagú, bár ennek ellenére 2 rétegben mérföldekkel jobban fedett, mint az Nr. 2., itt ugyanis sehol nem ütnek át a körmeim a lakk alól. Szerencsére ez is nagyon gyorsan szárad, úgyhogy ha csak 10 percünk van indulás előtt, akkor is nyugodtan használhatjuk, mert ennyi idő bőven elég a tökéletes száradáshoz. 




Lovely UV Shine Nr. 6.
A képeken sokkal világosabbnak és pasztellesebbnek tűnik ez a lakk, mint amilyen valójában. Sajnos egy olyan képet sem tudtam készíteni, ami tökéletesen visszaadta volna az igazi színét, de azokon a képeken, ahol már fel van kenve, nagyjából közelít a valósághoz. Egyébként ez egy olyan igazi "kiabáló" lila szín, ami mellett nem tud az ember szó nélkül elmenni. A finise szinte teljesen megegyezik az Nr. 2. Barbi-rózsaszín lakkjával. Ez is egy sűrűbb állagú lakk, ami 2 réteben már tökéletesen fed, de itt szerencsére már nincs meg az az átsejlés, mint az Nr. 2-nél. Gyorsan szárad, és a tartósságára sem lehet panasz, valamivel tovább is bírta egyébként, mint a rózsaszín. Összességében tehát egy nagyon szerethető kis lakk, kár, hogy a színe nekem már egy kicsit "erőszakos". 




Lovely UV Shine Nr. 8.
Amennyire tetszett az üvegben ez a kék lakk, annyira nem jött be használat közben. Nem tudok rájönni, hogy mi lehet vele a probléma, de egyszerűen nem lehet normálisan felkenni. Én legalább 3-szor festettem ki és töröltem le a körmeimről, mert valahogy mindig olyan kis csúnyácska lett. A végeredménnyel így sem vagyok elégedett, de az összes próbálkozásom közül ez volt a legelfogadhatóbb. Egyébként ez egy géles állagú és hatású körömlakk, ami tele van apró zöldeskék csillámokkal. Szerencsére a csillámok nemcsak az üvegben, hanem felkenve is nagyon szépen látszanak, és gyönyörűen fénylenek, amikor rájuk süt a nap. A 4 lakk közül ennek a leggyengébb a fedése. Én két rétegben vittem fel, és szinte mindenhol átlátszanak a körömvégeim, de itt már örültem, hogy legalább ennyit fel tudtam kenni viszonylag normálisan. Vérzik érte a szívem, mert tényleg egy nagyon szuper lakk lenne, de mivel elég nehéz vele szépen dolgozni, nem hiszem, hogy túl sokszor elő fog kerülni. Bár egy esélyt még mindenképpen adok neki, mert kíváncsi vagyok, hogy egy sötétebb alapra felkenve, hogyan mutat.



Összességében szerintem ez a kollekció is nagyon jóra sikerült, ezt a szegény Nr. 8-at leszámítva. Igazán különleges színekkel és finisekkel rukkolt elő a Lovely, amivel szerintem simán le fogja körözni az Essence lakkjait. Ezzel a poszttal a végére is értünk a csomagban lévő körömlakkok tesztelésének. Remélem Nektek is legalább annyira tetszenek ezek az új kollekciós darabok, mint nekem. Én biztos, hogy be fogok még szerezni egy- két izgalmas színt. A Baltic Sand-ből már le is csaptam a narancssárára, úgyhogy hamarosan azt is megmutatom majd Nektek. Ezúton is köszönöm még egyszer a Lovely-nak a lehetőséget, igazán  nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy én is tesztelhettem az új kollekciós lakkjaikat.

Ti próbáltátok már ezeket az UV fényben világító lakkokat? Ha igen, milyenek a tapasztalataitok? Melyik a kedvencetek az új Lovely lakkok közül?

Címkék: , , ,

10 megjegyzés:

Időpont: 2013. május 31. 10:28 , Anonymous Névtelen írta...

nálunk tök üres a lovely állvány. "röhej". egyébként nagyon tetszene nekem is az egész, ha hozzájutnék már végre!

 
Időpont: 2013. május 31. 10:35 , Blogger Viki írta...

Merrefelé laksz? Egyébként érdekes, nálunk itthon vidéken {Szerencs} hamarabb kinn voltak az új Lovely lakkok, mint Debrecenben. Pedig azt hinné az ember, hogy a nagyobb városokba hamarabb eljut. Remélem hamarosan azért Nálatok is kiteszik őket. :}

 
Időpont: 2013. május 31. 12:33 , Blogger Manna (mannakörmök) írta...

olyan szépek. :)
nekem a rózsaszín van meg, UV fényben lilának látszik. :D

 
Időpont: 2013. május 31. 18:26 , Blogger Laruska Bee írta...

Nekem ez a lila nagyon bejön, beszerzendő listára került. :)

 
Időpont: 2013. június 2. 13:15 , Blogger M. írta...

az 5-ös számú lakk tetszik a legjobban, nagyon tetszik ez a szín. :)

 
Időpont: 2013. június 2. 18:25 , Blogger Viki írta...

Tényleg? Na erre már nagyon kíváncsi vagyok. :}

 
Időpont: 2013. június 2. 18:27 , Blogger Viki írta...

Nekem a színe így magában egy picit erős, de örülök, hogy Neked tetszik. :}

 
Időpont: 2013. június 2. 18:28 , Blogger Viki írta...

Élőben még szebb egyébként! :}

 
Időpont: 2013. június 10. 10:45 , Blogger Neon Rider írta...

nagyon szépek a színek :D

 
Időpont: 2013. június 10. 13:54 , Blogger Viki írta...

@Ibolya Janko: Most, ha szerencséd van, a lilát megnyerheted. :} Itt bővebben is olvashatsz a nyereményjátékról: http://cheap-and-chic-look.blogspot.hu/2013/06/lovely-nyeremenyjatek.html

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal