2013. február 25., hétfő

MUA glitteres szemhéjtusok - Teszt



Múlt héten már bemutattam nektek 4 rúzst az első MUA rendelésemből, most pedig a glitteres szemhéjtusokon van a sor. Igazából soha nem voltam különösebben odáig a csillámos szemhéjtusokért, mert szerintem olcsó árkategóriában nem nagyon találni olyat, amiben elég csillám lenne. Ezeket is csak azért vettem meg, mert körömlakk swatcokat nézegetve rátaláltam egy német blogra, ahol egy manikűrnél a fekete glitteres MUA szemhéjtust használták díszítésként. Nagyon tetszett az ötlet, úgyhogy egyből le is csaptam 3 színre, a feketére, az ezüstre és az aranyra. Szerintem ezek a legkihasználhatóbb színek, és ennyi pénzért (0,5 font, kb. 182 Ft) szinte ajándék volt.

A csomagolás egyszerű tubusos, mint általában a csillámos tusoké. Az üvegcse szája pont elég széles ahhoz, hogy kellő anyagot fel tudjunk vele venni. Az ecset feje nekem első nekifutásra fura volt, mert olyan mintha tusfilc lenne, csak ez szilikonból készült. Kicsit merev is, ami az aprólékos munkákat eleinte megnehezíti, de némi gyakorlással könnyen meg lehet szokni. 

Pigmentáltságukat tekintve én kellemeset csalódtam ezekben a tusokban, főleg a fekete Night Sky-ban, mert meglepően intenzív színt kaptam már egy húzással is. Nem azt mondom, hogy felvehetné a harcot mondjuk egy Artdeco tusfilccel, mert ahhoz képest ez sokkal "vizesebbnek" tűnik, de az árához képest mindenképpen jól teljesít. És ami különösen tetszik benne, hogy a színes csillámokból is jut elég egy-egy húzásra, bár ez a lenti képen nem igazán látszik. Az ezüst Iced már gyengébben muzsikált (szerintem a fej miatt), ezzel valamivel kevesebb glittert tudunk felvinni egyszerre, viszont a City of God szintén felülmúlta a várakozásaimat.





A tartósságukra sem lehet panasz. Habár hosszabb távon eddig csak a Night Sky-t viseltem (a körmeimen), száradás után mindegyik elég ragaszkodónak tűnt a kézfejemen. Mondjuk az tény, hogy a csillámoktól amúgy is elég nehéz megszabadulni, bárhol is legyenek. :D

A leopárdos körömnél, egyszerűen a pink alapra vittem fel a Night Sky-t, ugyan úgy, mint egy díszítőlakkot. Végül egy átlátszó réteggel fixáltam, és így tulajdonképpen lerobbanthatatlan volt a körmömről. A lemosásnál kicsit meg is kellett vele szenvednem, mire teljesen le tudtam szedni a tust.





Összességében én nagyon elégedett vagyok ezekkel a tusokkal, és örülök, hogy sikerült őket ilyen szuper áron beszereznem. Egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy multifunkciósak, hiszen nemcsak tusként, hanem akár körömdekorálásra is használhatóak. Ha lesz még rá lehetőségem, biztos, hogy be fogok szerezni belőlük néhány színt. 


Nektek van glitteres szemhéjtusotok? Ha igen, mennyire vagytok vele megelégedve?


Címkék: , , ,

10 megjegyzés:

Időpont: 2013. február 25. 9:01 , Blogger djkaty írta...

Na igen, ilyen teljesítményt vártam volna az Essence vámpíros tusoktól is, a Night Sky a kedvencem :-)

 
Időpont: 2013. február 25. 11:21 , Blogger dyna írta...

ennyi pénzért a feketés baromira megérte (és biztos a többi is hasznodra lesz)! :)

 
Időpont: 2013. február 25. 16:12 , Blogger Viki írta...

Hát ennyiért tuti. Még ha "csak" lakkozáshoz fogom használni, akkor is. :D

 
Időpont: 2013. február 25. 16:13 , Blogger Viki írta...

Én azokat nem is próbáltam, de ezek szerint akkor nem muzsikáltak túl jól. :/

 
Időpont: 2013. február 25. 16:23 , Blogger Zsófi (Small Girl Big City) írta...

Nekem még nincs ilyen csodám, de a fekete és az arany nekem is nagyon tetszik, és jó lett a körömdíszítés is amit készítettél vele. :)

 
Időpont: 2013. február 25. 16:58 , Blogger the beauty's paradise írta...

Gyönyörű lett a körmöd!:)

 
Időpont: 2013. február 25. 17:33 , Blogger Viki írta...

Köszi. :)

 
Időpont: 2013. február 25. 17:33 , Blogger Viki írta...

Jajj, de aranyos vagy, köszi. :)

 
Időpont: 2013. február 25. 18:17 , Blogger littleancsi írta...

Ezek nagyon jónak tűnnek! És ennyi pénzért tényleg kb. ajándék :)) Nagyon jó lett a körmöd :) én is örülnék ilyen szép hosszú körmöknek!

 
Időpont: 2013. március 2. 15:52 , Blogger Viki írta...

Tényleg azok. :)

Egy körömerősítő projektet csináltam végig az elmúlt néhány hónapban, annak köszönhetően sikerült megnövesztenem őket ilyen szép hosszúra. Itt olvashatsz a projektről:
http://cheap-and-chic-look.blogspot.hu/2012/12/koromerosito-projekt-start.html

http://cheap-and-chic-look.blogspot.hu/2013/01/koromerosito-projekt-helyzetjelentes.html

http://cheap-and-chic-look.blogspot.hu/2013/01/koromerosito-projekt-vege.html

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal