2012. december 3., hétfő

Kívánságlistám télre



A nyári és az őszi kívánságlista után úgy döntöttem papírra vetem a téli kívánságaimat is. Azért készültem viszonylag későn el vele, mert szerettem volna mindent összeszedni, amire szükségem van. Ez azt hiszem sikerült is, és ha olyan jól fogom tudni tartani magam hozzá, mint ahogyan az őszi listához, akkor nagyon elégedett leszek. Hamarosan bemutatom, hogy mire jutottam az őszi listával kapcsolatban, most viszont jöjjenek a legújabb kívánságaim. 


1. P.Shine Japán manikűr készlet
Azt hiszem a lista legdrágább tétele ez a japán manikűr készlet. Említettem már Nektek, hogy a sok lakkozástól, lemosózástól és a shell lakktól eléggé tropára mentek a körmeim, és éppen egy nagy körömerősítő projektet tervezek, aminek az alappillérét ez a készlet alkotná. Nagyon sok pozitív véleményt olvastam róla Aninál és más fórumokon is, ezért hosszas dilemma után végül felvettem a listára. Az ára elég húzós, de elvileg több évig kitart, és gyönyörű, fényes, erős körmöket ígér.





2. Fehér alapozó
Évek óta problémát jelent, hogy nyáron akár 4-5 árnyalattal is barnább vagyok mint télen, és így szinte minden szezonra újabb alapozót kell vennem, ami passzol a bőrszínemhez. Azért, hogy ne kelljen egyszerre 3-4 alapozót tárolnom, jó alternatívának tűnik a fehér alapozó, amivel egy sötétebb alapozón simán tudok világosítani. A tavasszal vásárolt MAC Matchmasterem elég sötét, így a fehér alapozóval keverve egész évre le lenne tudva az alapozókérdés. Krémmánián ugyan csak két vélemény van róla, de azok elég meggyőzőek, úgyhogy azt hiszem, én is adok neki egy esélyt.





3. Szilikon mentes sampon és balzsam
Aki már régebb óta olvas, az tudja, hogy több, mint egy éve kizárólag a hajhullást csökkentő Bánfi sampont és a hozzá való hajszeszt használom. Nagyon elégedett voltam/vagyok ezekkel a termékekkel, hiszen a hajhullást szuperül kezelték, viszont mostanában eléggé elkezdett gubancolódni a hajam, ezért úgy döntöttem, ideje váltani. Aninál rengeteg hajápolással kapcsolatos bejegyzést végigolvastam, és a képek engem abszolút meggyőztek. Ha csak fele ilyen dús és egészséges lesz a hajam, mint Neki, már boldog leszek. A márkát illetően még nem döntöttem, jelenleg az Alverde és az Alterra szilikon mentes hajra valói között vacillálok, szerintem majd helyben fog eldőlni, hogy melyikkel kezdem a szilikon mentes létet.






4. Vaddisznósörte hajkefe
A hajápolásnál maradva, nagyon szeretnék egy vaddisznósörte hajkefét is. Ismételten több fórumon is utána olvastam a véleményeknek, és szinte kivétel nélkül mindenki maximálisan meg volt vele elégedve. Ami miatt szimpatikus lett nekem a vaddisznósörte hajkefe, az az, hogy tisztán tartja a fejbőrt, serkenti a hajnövekedést, és élettel telivé, ragyogóvá varázsolja a hajat. Több webshopban is találtam már olyat, ami tetszik, de még szét akarok nézni a drogériákban is, biztos ami biztos alapon. 





5. Farmering
Elég régóta szemezgetek már a farmeringgel, de valamiért (általában az ára miatt) mindig lebeszéltem magam róla. Nagyjából úgy voltam vele, mint a bézs ballonkabáttal, hogy ki akartam várni, nemcsak egy pillanatnyi fellángolás-e, de mostanra kiderült, hogy nem. Annyi szuper outfitet láttam farmeringgel, ami meggyőzött, hogy tényleg jó befektetés lenne, hiszen nagyon jól kihasználható és kombinálható alapdarabról van szó. A színben már biztos vagyok, világoskéket szeretnék, a második képen lévő Stradivarius tökéletes lenne.





6. Csinos, polár belsejű, melegítőnadrág / leggings
Otthon az esetek 99%-ban melegítőben rohangálok, legfőképpen azért, mert szerintem ez a legkényelmesebb viselet. A mostani melegítőim nagy része eléggé divatjamúlt, hogy finoman fogalmazzak, és nem is túl csinosak. Mivel nagyon fázós vagyok, télen magas derekú melegítőket szoktam hordani, amiket a barátom jó párszor kicikizett már, ezért most úgy döntöttem, beújítok valami igazán csinos, de meleg darabot. Első körben a Tezenisben és a Calzedoniaban fogok szétnézni, de ha nem találok jobbat, akkor marad ez az egyszerű fekete a Decathlonból. 





7. Polár / thermo pulóver
Az új nacihoz egy új felső is dukál. Itt is nagyjából az az elsődleges szempont, hogy meleg legyen, és azért amennyire lehet, nézzen is ki valahogy. A Tescoban és a KIK-ben szoktam látni hasonlókat, remélem sikerül majd most is összefutnom hasonlóval, mint ami a képen van. Ez egyébként szintén Decathlon-os, de ennyit biztosan nem adnék ki egy melegítőfelsőért.




8. Mamusz
Tavaly is szerepelt a karácsonyi kívánságlistámon egy Crocs jellegű mamusz, és azt akkor meg is kaptam a Húgomtól, most viszont, hogy megint kolis lettem, szükségem lenne egy mamuszra itt is, ezért újra listás darab lett. Tudom, hogy nagyon sokan utálják ezt a fajta papucsot, mert, hogy gusztustalanul néz ki, de én szeretem, mert meleg és kényelmes. Nem beszélve arról, hogy ebből tulajdonképpen lehetetlen kilépni. 





+ 1. Fekete táska
Mert a kívánságlistámról sosem hiányozhat a táska. :D A múltkori barnát végül nem rendeltem meg, de azért még nem mondtam le róla teljesen, inkább csak jegelem egy kicsit. Újabban egy fekete, szegecses táskára vágyom, de gyanús, hogy mivel a szegecs is előtt- utóbb kimegy a divatból, ez is csak egy +1 darab marad. Minden esetre egy fekete kézitáska jól jönne, mert a legutóbbit Húgom lenyúlta, így a fekete-barna F&F-es shopperral járok mindenhová. A H&M honlapján találtam egy egész jót, bár nem pont ilyet képzeltem el, és nem is pont ennyiért, minden esetre kiindulási alapnak nem rossz.





Nos, hát ennyi lenne az én kívánságlistám 2012 telére, nem ragaszkodom minden egyes darabhoz, de azért remélem, hogy a legszükségesebbeket sikerül majd beszereznem.


Ti összeírtátok már a téli kívánságlistátokat? Szoktatok egyáltalán listát vezetni ezekről a dolgokról? Mik azok, amiket mindenképpen szeretnétek beszerezni ebben a szezonban?


Címkék: , , ,

20 megjegyzés:

Időpont: 2012. december 4. 8:11 , Blogger Dii írta...

De jó, fehér alapozóról még nem is hallottam, tetszik az ötlet :)
A 3-4-5. nekem is listán van egy ideje, plusz egy fekete táskát is kinéztem e-bay-en, amit még mindig nem rendeltem meg. Ez a H&M-es is nagyon tetszik, csak ennyit nincs szívem kiadni egy táskáért :(

 
Időpont: 2012. december 4. 9:02 , Blogger djkaty írta...

Nekem megvan a fehér alapozó, bátran ajánlom, de elég sűrű, arra készülj fel, ezért én krémmel szoktam vegyíteni, tehát krém+fehér alapozó+sima alapozó. Viszont isteni az illata, és a bőröm imádja :-)

 
Időpont: 2012. december 4. 9:06 , Blogger Rita írta...

Én is imádom ezt a fajta papucsot, igaz elég csúnya szegénykém, de szuper puha és könnyű öröm benne sétálni :) itthon mindig rajtam van! Nagyon jó dolgokat gyűjtöttél össze, lehet én is átnézem mire is vágyok olyan nagyon :D

 
Időpont: 2012. december 4. 10:38 , Blogger Viktória (shake it up) írta...

Én is elég régóta használom a szilikonmentes cuccokat, nekem is beváltak. :)

 
Időpont: 2012. december 4. 10:55 , Blogger Barta Veronika írta...

A japán manikűrnél jobban jársz, da darabonként veszed meg, szettben drágább. :/

 
Időpont: 2012. december 4. 11:39 , Blogger Marcsi Kincsesládikája írta...

Nekem soha nem jutott eszembe a Crocsról a gusztustalan vagy a csúnya szó. Nekem is van egy. Nagyon szeretem és kényelmes :)

 
Időpont: 2012. december 4. 12:51 , Blogger dyna írta...

Nekem nem P Shine márkájú van, hanem Lion Cosmetics-es japán manikűr, a pasi csak azt kapott tavaly. Állítólag ugyanaz a belseje. Én kb. fél évig roppant lelkes voltam, minden héten használtam, de aztán meguntam. És igazából űberbrutál változást sem éreztem, de szerintem a napokban újra nekiállok majd ezzel szöszölni és akkor meglátom.
Én akkor is a szettet támogatom, úgy legalább egyben is lehet tárolni. ;)
Vaddisznó sörte hajkefém a Ecsetboltból van, nagyon bevált, nagyon szeretem. Egy barátnőmnek is veszek idén karira, szuper ajándék. :)

Ilyen fehér alapozót még nem is láttam, de jó ötlet! :)

Édi vagy, h otthon is csinibben szeretnél melegen öltözni, erre ezek a dechatlonos cuccok jók is. Én a Tchiboban vettem termo leggingst, de az mondjuk fényesebb anyag meg barna, inkább utcainak definiálnám, legalábbis nekem az már otthonra túl meleg és nem is érzem játszós viseletnek.

 
Időpont: 2012. december 4. 18:51 , Blogger Super Sweet írta...

Az utolsó táskát én is elfogadnám:)

Ilyen fehér alapozóról még nem is hallottam, de nagyon jó ötletnek tűnik. Ha sikerült megszerezned, mindneképp írj róla a blogra:)

http://berni-fashion.blogspot.hu/

 
Időpont: 2012. december 5. 11:19 , Blogger hkorinna írta...

Egy farmering már nekem is régóta szerepel a listámon, de úgy voltam vele, ahogy te is, nagyon drágállottam. Talán elcsípek egy leárazást majd! :)

 
Időpont: 2012. december 7. 18:20 , Blogger Viki írta...

Hát remélem a gyakorlatban is olyan jól fog majd működni a fehér alapozó, ahogyan azt én elméletben elképzeltem. :D
Tény, hogy szép ez a táska, de ennyit én sem adnék érte.

 
Időpont: 2012. december 7. 18:21 , Blogger Viki írta...

Nem is tudtam, hogy illatosított. :D
Huh, remélem nekem is (illetve a bőrömnek) tetszeni fog majd. :)

 
Időpont: 2012. december 7. 18:22 , Blogger Viki írta...

Ugye, hogy milyen szupi ez a papucs, engem egyáltalán nem zavar, hogy csúnya, a sok jó mellett ez abszolút elviselhető. :D
Kíváncsian várom a listádat! ;)

 
Időpont: 2012. december 7. 18:23 , Blogger Viki írta...

Remélem a kezdeti nehézségeken hamar átlendülünk majd, és nekem is pozitív tapasztalataim lesznek velük kapcsolatban. :)

 
Időpont: 2012. december 7. 18:25 , Blogger Viki írta...

Tényleg drágább valamivel, de a szettben van még 3 db körömreszelő (ez amúgy is kellene), polírozó kendő és adagoló kanálka is. :)

 
Időpont: 2012. december 7. 18:28 , Blogger Viki írta...

Én sokaktól hallottam már, hogy ők bizony fel nem vennék, max. kerti munkához, mert, hogy milyen béna. :D Az biztos, hogy nem egy Louboutin, de én is imádom. :)

 
Időpont: 2012. december 7. 18:33 , Blogger Viki írta...

Hát remélem az én körmeimet extra erőssé fogja varázsolni, mert nagyon kezdek aggódni, hogy folyamatosan letörik, beszakad. :/
Olvastam Vikinél a vaddisznósörtés bejegyzésedet, az is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy rájöjjek, nekem ez kell. :D Már nagyon kíváncsi vagyok rá.
Nekem télen nincs olyan, hogy túl meleg, legalábbis eddig még nem találkoztam nacival, amiben melegem lett volna. :)

 
Időpont: 2012. december 7. 18:34 , Blogger Viki írta...

Mindenképpen beszámolok majd róla! :)

 
Időpont: 2012. december 7. 18:36 , Blogger Viki írta...

Nem tudom miért, de a farmeringeket valahogy minden üzlet indokolatlanul drágán adja. :/ Viszont szerintem abszolút jó befektetés, mert nem egy olyan egyszezonos darab, mint pl. a szegecs. :)

 
Időpont: 2013. február 1. 16:51 , Blogger doo-doo írta...

Szia!
Nem tudom, van-e már azóta szőrmés klumpád, de ha nincs, esetleg nézd meg a Deichmann-ban:
http://www.deichmann.com/HU/hu/shop/noi/noi-learazott/00008001098981/Klumpa.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=noi/noi-learazott

 
Időpont: 2013. február 28. 11:02 , Anonymous Névtelen írta...

The outset way to cover lesions on match of scissors clip it
off. The internal secretion the skin bulwark to be tempered with over the tabulator music is not
cancerous. Given the wonders that "American have" researchers consistently this
leads it to die. worse yet, seem anyplace on the organic structure and are a solution of detrition.



Take a look at my blog; what is shingles

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal