2012. október 9., kedd

Maybelline Color Tattoo - Teszt



Elég régóta megvan már a Maybelline Color Tattoo-m, de eddig még nem került sor a bemutatására itt a blogon, nem is értem, miért. Most viszont hogy a pénteken induló Glamour napokon 50%-kal olcsóbban lehet megvásárolni minden Maybelline terméket a DM-ben, illetve a Müllerben, úgy gondoltam írok róla, hátha valaki gondolkodik a megvásárlásán. :)




Maga a termék, ami a gyártó megfogalmazása szerint egy gél- krém állagú tartós szemfesték, egy üveg tégelyben található, ami szerintem nagyon praktikus, mert így egyből láthatjuk, hogy éppen melyik színről van szó.  A tégely egy csavarós műanyag kupakkal záródik, itt olvashatjuk többek között az árnyalat nevét, és az ígértet arra vonatkozóan, hogy ez bizony akár 24 órán át a helyén marad, akárcsak egy sminktetoválás. Tény, hogy a csomagolás kísértetiesen hasonlít a MAC Paint Pot-jára, de ez engem egyáltalán nem zavar, sőt, kifejezetten tetszik, hogy egy drogériás márka ennyire ad a megjelenésre. Az persze már más kérdés, hogy ez az üveg dolog mennyivel nyomja meg a termék árát, minden esetre nekem tetszik.

Ha jól tudom nálunk 6 gyönyörű, élénk színben kapható: feketében, lilában, türkizben, szürkében, aranyban, és barnában. Én némi hezitálás után végül a 35- On and on Bronze nevű barnás- bronzos árnyalatot vettem meg. Úgy gondoltam, hogy ez egy jól kihasználható szín, amit biztosan fogok tudni használni hétköznapra és buliba is.




Mielőtt kipróbáltam, azt hittem, hogy olyan lesz, mint a többi drogériában kapható krémes szemfesték: vizes, habos, átlátszó. Ezek után gondolhatjátok, hogy milyen kellemes meglepetésként ért, hogy sokkal keményebb és krémesebb az állaga, mint amire számítottam. Nagyon könnyen és szépen el lehet dolgozni ujjal és ecsettel is. Egy rétegben inkább csak egy kis fényt ad a szemnek, de szuperül építhető, így akár egy alkalmi sminket is el lehet vele készíteni. (A lenti képen a bal oldalon 1 rétegben, jobb oldalon pedig több rétegben láthatjátok.)

A csomagoláson nincs feltüntetve a mennyiség, minden esetre elég kiadós adagnak tűnik így üvegen keresztül. Én már lassan 4 hónapja használom rendszeresen, és még szinte alig látszik, hogy fogyott volna belőle.

A tartósságát tekintve abszolút felülmúlta a várakozásaimat. Alap nélkül, önmagában nekem simán kibír egy teljes napot, úgy, hogy még este 8-kor is olyan, mintha éppen akkor kentem volna fel. Nem ül meg a ráncokban, nem olvad, nem folyik, tényleg olyan, mint egy sminktetoválás. Ebből adódóan az eltávolítása kicsit több időt igényel, de hát valamit- valamiért.





Az eredeti ára 1.900 Ft környékén mozog, ami tény, hogy nem egy Essence kategória, de ezért a minőségért úgy gondolom, hogy teljesen reális.

Összességében én nagyon jó vételnek tartom a Maybelline Color Tattoo-t azok számára, akik egy jó minőségű, extra tartós és megfizethető árú, krémes szemfestéket keresnek. A többi drogériás társával ellentétben ez nemcsak szemfestékként, hanem tusként és szemhéj alapként is használható, így tehát 3 terméket válthatunk ki vele egyszerre. Akár a natúrabb, akár az extrémebb színeket kedvelitek, biztosan találtok köztük kedvetekre valót.


Mi a véleményetek a krémes szemfestékekről? Próbáltátok már a Maybelline változatát? Esetleg tervezitek a beszerzését?


Címkék: , , , ,

16 megjegyzés:

Időpont: 2012. október 9. 12:12 , Blogger dyna írta...

szép a színe és én kedvelem ezeket a tartós formulákat, igaz a amaybelline-t még nem próbáltam (csak catricet). mondjuk festették már ki a lila verziójával a szemem, de akkor porral is vegyítették meg eleve paintpot alapra ment és még sok minden volt a szemhéjamon, így nem volt mérvadó a tartóssága és az önmagában nyújtott "teljesítménye". :)

 
Időpont: 2012. október 9. 12:40 , Blogger Unknown írta...

MEg an ez a szin és a türkiz,imàdom!

 
Időpont: 2012. október 9. 13:59 , Blogger Kia írta...

ez a teszt pont jókor jött,mert pont azon gondolkodtam, hogyha mást nem is, de ezt megéri beszerezni a hétvégi Glamour-napokon 50%-os kedvezménnyel :) és pont ezen az árnyalaton gondolkodtam, engem meggyőzött, szóval köszi :))

 
Időpont: 2012. október 9. 14:08 , Blogger Anett írta...

Nekem a türkiz és az arany van meg ebből a termékből és nagyon szeretem én is :)

 
Időpont: 2012. október 9. 14:48 , Blogger Viktória (shake it up) írta...

Nagyon jól néz ki! Nekem Catrice van, 300 Ft-ért vettem leárazva és szerintem szuper! :)

 
Időpont: 2012. október 9. 16:04 , Blogger sucika írta...

Egy ilyet talán még én is vennék, persze akciósan. :))

 
Időpont: 2012. október 10. 9:45 , Blogger Dora írta...

Eddig még nem próbáltam krémes szemfestéket, de a barna szemhéjpúderem, amit jelenleg használok, éppen kifogyóban van... de most, hogy jönnek a Glamour-napok, az egyik kuponomat lehet, hogy pont erre fogom felhasználni! :) Köszi a tippet! :)

 
Időpont: 2012. október 10. 19:13 , Blogger Viki írta...

Húúú, biztos szép lehetett a lila is. :)

 
Időpont: 2012. október 10. 19:14 , Blogger Viki írta...

Én is sokáig nézegettem a türkizt, nagyon tetszett az is. Végül az ésszerűség győzött, és ezt vettem meg, mondván ezt jobban ki tudom használni, de második körben már lehet, hogy én is beneveznék a türkizre. :)

 
Időpont: 2012. október 10. 19:15 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy hasznosnak találtad, remélem sikerül majd beszerezned a Glamour napokon. :)

 
Időpont: 2012. október 10. 19:16 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy Neked is beváltak. :) Lehet, hogy a türkizt megnézem én is közelebbről még egyszer. :)

 
Időpont: 2012. október 10. 19:17 , Blogger Viki írta...

Annyira utálom, hogy nálunk otthon nem lehet kapni Catrice-t. :/

 
Időpont: 2012. október 10. 19:18 , Blogger Viki írta...

Tényleg? Pedig Téged elég nehéz rábeszélni ilyenekre. :)

 
Időpont: 2012. október 10. 19:19 , Blogger Viki írta...

Nagyon szívesen Dórika, remélem Neked is sikerül majd beszerezned egyet belőle. :)

 
Időpont: 2012. október 13. 12:52 , Blogger Dora írta...

Tegnap megvettem, ugyanebben a színben, és igazad van, tényleg fantasztikus! Nagyon megérte, ráadásul a Glamour-kuponnal féláron vehettem meg! :)

 
Időpont: 2012. október 14. 8:48 , Blogger Viki írta...

Ez szuper, örülök, hogy sikerült rá lecsapnod! ;)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal