2012. szeptember 7., péntek

Kívánságlistám őszre



A nyári kívánságlista sikerén felbuzdulva összeszedtem azokat a dolgokat, amiket az ősz folyamán szeretnék a magamévá tenni. Most próbáltam céltudatosabb lenni, és jobban átgondoltam, hogy mik azok a dolgok, amik még nincsenek meg a szekrényemben, de mindenképpen szükségem van rájuk. Jó pár hete írogatom őket, és amiről időközben úgy gondoltam, hogy annyira nem is fontos, azt kihúztam, úgyhogy mostanra egy kiforrott listával rendelkezem. Persze bekerült most is a képbe egy-két olyan dolog, ami nélkül lehet élni, de ha éppen rám szakadna a Nemzeti Bank, akkor nekik sem mondanék nemet.


1. Ballonkabát
Mindenképpen szeretnék beszerezni egy bézs színű dupla gombsoros fenék alá érő ballonkabátot. Már tavaly ősszel is gondolkodtam rajta, de aztán úgy voltam vele, hogy nem kell ez nekem, amúgy is van 2 műbőr dzsekim, azok bőven elegek. Aztán tavasszal is elhalasztottam a vásárlást ugyan ezzel a címszóval, de mivel még mindig nagyon szeretném, úgy döntöttem eljött az ideje, hogy megvegyem. Amúgy is örök darabnak számít, úgyhogy szerintem jó befektetés lesz. Valami hasonlót szeretnék, mint ami a képen van, ezt egyébként a Bershka oldalán találtam. Így kép alapján nem az a klasszikus bézs ballonkabát szín, de a hossza és a fazonja nagyon tetszik, úgyhogy mindenképpen vetek rá egy pillantást majd élőben is.



2. Fekete farmernadrág
Annak ellenére, hogy a fekete farmer alapdarabnak számít, nekem nincs belőle egy sem. Régóta tervezgetem már, hogy veszek egyet, de aztán végül mindig más landolt a kosaramban. Most viszont nem engedek belőle, ez lesz az első dolog, amit a kabát után megveszek. A H&M-nek elég jó nadrágjai vannak, úgyhogy első körben náluk fogok szétnézni, a honlapjukon találtam is egy tetszetős darabot, aminek egész normálisnak tűnik a dereka, vékonyított fazonú, és az ára is nagyon kedvező. 



3.. Kényelmes sötétkék farmernadrág
Ha megvan a fekete farmer, akkor jöhet egy kényelmes sötétkék is. Azért emeltem ki a kényelmes szót, mert a jelenlegi nadrágjaim közül ez kevésről mondható el. A ruhavásárlás során talán a nadrág az egyetlen, amit utálok, mert ilyenkor általában mindig kiderül, hogy sikerült még egy méretet híznom, és arról még nem is beszéltem, hogy nemcsak márkák között, de egy-egy márkán belül is legalább 3-féle számozás van a nadrágoknál, csak, hogy minél nehezebben menjen a dolog. Ilyenkor persze a 3-4. próba után feladom, és a végén megveszek valamit csak azért, hogy le legyen tudva ez is. Aztán amikor otthon felpróbálom, rájövök, hogy kicsi, nem tudok benne rendesen mozogni, folyton lecsúszik a derekamról, és még sorolhatnám. Úgyhogy most sokkal türelmesebben fogok nekiindulni a nadrágvásárlásnak, ha kell, akkor az összes üzlet kínálatát felpróbálom vásárlás előtt, csak ne kelljen még egy "muszáj" nadrággal hazamennem. A képen szereplő darab szintén a Bershka honlapjáról való, van belőle fekete is, úgyhogy ha a H&M feketéje nem lesz jó, van egy második jelölt.



4. Testszínű melltartó
Vennem kell egy pánt nélküli testszínű melltartót is, azt hiszem ezen nincs mit magyarázni, az átlátszó blúzok alá szerintem ez a legjobb. Ezt a képet még néhány hete mentettem le a H&M honlapjáról, azóta már nincs fent ez a modell, és sajnos más sem, ami tetszene, remélem azért valahol találok megfelelőt. Van esetleg tippetek, hogy hol tudok jó áron, jó minőségűt venni?



5. Fekete és fehér top
Télére ingek, blúzok alá jó szolgálatot fognak tenni, illetve van egy két csipke felsőm is, amik alá muszáj venni valamit, hogy ne látsszon át aminek nem kell. A H&M-ben egész jó áron lehet kapni a basic topokat, szerintem ezek közül fogok választani, mert a képek alapján a hosszuk is elég jónak tűnik.



6. Leggings, vastag harisnya
Mivel a mostani leggingsem már nagyon a végét járja szükségem lesz egy újra. Eddig nem hordtam túl gyakran, mert nem igazán volt mivel felvennem, az utóbbi időben viszont beszereztem néhány olyan ruhadarabot, amihez elengedhetetlen. Illetve idén esélyt adok a szoknyáknak a hűvösebb időben is, úgyhogy körülnézek vastag harisnya fronton, a kötött mintásak mindig is nagyon tetszettek. Az alap fekete-szürke-fehér mellett, lehet, hogy beszerzek egyet burgundiban is, fekete rövidnacival szerintem nagyon jól nézne ki. A H&M oldalán elég széles a választék, már ki is néztem egy 2 db-os leggings csomagot, egy tört fehér vastag harisnyát, és egy vékonyabbat burgundi színben





+ 1. Véger Fibi: Smink - A szépség tanulható
Nos, a végére hagytam azt a két dolgot, amire egyáltalán nincs égető szükségem, de mivel ez egy kívánság lista, minden olyan dolognak itt a helye, amire nagyon vágyok, és elérhető közelségben van. Azért mondom, hogy elérhető közelségben, mert nagyon szeretnék pl. egy ebook olvasót is, de azt egyhamar úgysem fogok tudni venni, úgyhogy nem is kerül fel az őszi listára. Viszont, hogy valamikor arra is sor kerüljön, befogtam egy régi befőttes üveget perselynek, leragasztottam a tetejét, hogy még véletlenül se tudjam idő előtt kibontani, és apránként összespórolok rá. 
Na de visszatérve a könyvre, szeretnék végre normálisan megtanulni sminkelni, ami továbbmegy a spirál + szemceruza kombón, ehhez pedig szükségem van egy könyvre, ami lépésről lépésre megtanít a szükséges dolgokra. Tudom, hogy az interneten is nagyon sok hasznos anyag van ezzel kapcsolatban, de mégiscsak egyszerűbb, ha minden ott van egy helyen, nem mellesleg gyönyörű fotókkal illusztrálva. 



+ 2. Táska
(Anyukám most biztosan fogja a fejét, hogy te jó ééég, már megint egy táska. Amikor elmegyünk vásárolni, mindig azt kérdezi először, hogy táskát nem vettél?! Pedig neki örülnie kellene, hiszen előbb utóbb úgyis nála végzi mind :D)
Ezt a táskát tényleg csak akkor fogom megvenni, ha rám szakad a Nemzeti Bank, vagy nyerek a lottón (bár erre elég kicsi az esély, mert nem szoktam lottózni). Igazából semmi szükségem nincs egy új táskára, hiszen már a régiek sem férnek el a szekrényben, de táskamániás lévén nem csoda, hogy mindig találok egy- egy új darabot, amibe teljesen beleszeretek. Ezt az eBayen néztem ki még néhány hónapja, ha jól tudom a Zarának volt (ugyan ilyen) hasonló darabja. Igazából nem nagy szám, de mégis valamiért nagyon tetszik. Ki érti ezt?! :D 



Nos, hát ennyi mindent terveztem őszre, remélem, a nyári kívánságlistához hasonlóan, ezt is sikerül majd a lehető legjobban teljesítenem. A korábbiakkal ellentétben, most tényleg igyekezni fogok tartani magam a tervekhez, és nem elcsábulni a 100. rózsaszín körömlakkra is.

Ti összeírtátok már, hogy miket fogtok megvenni az őszi szezonban? Egyáltalán szoktatok listát készíteni? Mik azok a dolgok, amiket mindenképpen be fogtok szerezni őszre?

Címkék: , , ,

30 megjegyzés:

Időpont: 2012. szeptember 7. 11:28 , Blogger Eri Nails írta...

a táska szerintem is nagyon jól néz ki! nekem egyenlőre csak nagy vonalakba van meg mit is szeretnék :) de egy fekete telitalpút mindenképp szeretnék majd!

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 11:29 , Blogger Zitu írta...

Véger Fibi könyve zseniális.Barátaimtól kaptam szülinapomra,nagyon klassz,tele szebbnél szebb sminkekkel,leírásokkal,tippekkel.Hasznos könyv:))

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 11:29 , Blogger Dia írta...

én a héten rendeltem meg ezt a táskát, alig várom már:)

nekem naci meg cipő meg kabi van még a listámon:)

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 11:43 , Blogger Anna írta...

A melltartót nézd meg a Tezenisben vagy az Oysho-ban, jó áron vannak és jók is!

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 11:44 , Blogger Unknown írta...

Szerintem is isten ez a táska, pont attól, hogy egyszerű de nagyszerű arról nem is beszélve, hogy még egy tehén is elfér benne :) A fekete farmer és a kék az én listámon is rajta van, plusz még egy őszi cipő is elkél majd...Már most többet költöttem gondolatban, mint amennyit szabadna...:)

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 13:00 , Blogger dyna írta...

a táska formájában és színében is gyönyörűűű! (fel is vettem a kedvencek közé) :)
melltartót én csak a tezenisben és a women secretben veszek, ezek a darabok évekig bírják (főleg ha az ember lányának több tucat van belőlük:)). az ilyen basic, pánt nélküli vonalban nekem jobban bejön a w.s., bár tény, h nem olcsóak, de tényleg sokáig bírják és jó anyagból vannak, szép fazonban. ;)

fekete nacim nekem sem volt évekig, aztán tavaly sikerült egy rohanós vásárlás közben egy 38-asat megvennem, ez legalább laza alapon, aztán persze rájöttem, h trottyosan nagy, úgyhogy egy barátnőmnek ajándékoztam, én pedig vettem egy újat a mustang outletben, igaz az egyenes szárú, de nagyon kedveltem a hideg évszakokban. :)

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 13:30 , Blogger Marcsi Kincsesládikája írta...

Én is imádom a Zarának azt a bizonyos táskáját! :P :)) Van barnában és feketében is a boltokban, és azt hiszen 14 000 Ft körül láttam.

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 13:45 , Blogger kinga írta...

28 ezer ft, nekem az ebayes van meg, mikor én vettem épp készlethiány volt belőle az üzletben, ezért inkább megrendeltem a gazdaságosabb változatot :) De nem bántam meg, szerintem 28 e kicsit sok érte.

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 15:08 , Blogger Super Sweet írta...

Én melltartót ilyen fazonút a c&a-ban vettem, fekete nacit én a Mangoból veszek,mert az nem engedi a színét,nem nyúlik,és már mind 5darab,meg van jó pár éve és nem látszik. (oké,drágább de minőség)
Ballonkabátot meg a H&M-ben próbáltam,nagyon szép,csinos legtökéletesebb<3

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 16:14 , Blogger Andi írta...

Én is nagyon szeretném ezt a táskát, pont tegnap nézegettem ebayen :) Meg nekem is van fent a listámon farmer, leggings, harisnya is..., hajajjj, sok lesz :D

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 18:25 , Blogger Nóra írta...

nagyon gondolkozok én is már egy kívánságlistán,hogy rendszerezzem hogy mi az amit szeretnék és tényleg szükségem van rá. szuper darabokat válogattál össze! :)

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 22:01 , Blogger Viki írta...

Én is annyira szeretnék egy szép telitalpút, de így is magas vagyok, úgyhogy nekem marad a balerina. :/

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 22:02 , Blogger Viki írta...

De jó, hogy ezt megírtad. :) Most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy kell az a könyv. :D

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 22:04 , Blogger Viki írta...

Óóóh, ha megjön, ugye írsz róla?! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon élőben is olyan-e, mint ahogyan a képen kinéz. :D

Remélem meglesznek amiket kinéztél! ;)

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 22:04 , Blogger Viki írta...

Köszi a tippet, Debrecenben van Tezenis, úgyhogy oda akkor mindenképpen benézek. :)

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 22:06 , Blogger Viki írta...

De jó, még egy megerősítés. :D Ezen a tehenes dolgon nagyon nagyot nevettem egyébként. :D Nekem az őszi cipő kérdése meg van oldva, a tavalyit fogom elővenni, remélem ezt a szezont még végig tudom nyomni benne. :)

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 22:11 , Blogger Viki írta...

Na, akkor a women secretet is útba ejtem, remélem még megvan a debreceni üzletük. :)

Én már vagy 3 éve kihíztam a fekete nadrágomat, és azóta mindig csak halogatom az újravásárlását. :/

Trottyos nacim nekem is van, bár nem az a fazon, ami térdközépig ér, de érdekes, hogy az idősebb korosztály (Apa, Anya, barátom Anyukája) nagyon utálják. Pedig szerintem (sőt, még a barátom szerint is) jól néz ki. :D

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 22:14 , Blogger Viki írta...

Én a Zarában nem is találkoztam amúgy ezzel a táskával, igaz, nem is járok oda túl gyakran, csak az ebayen tűnt fel, hogy ott a felirat. :D

Kinga, habár még egyiket sem láttam/fogtam élőben, szerintem mindenképpen jobban jártál az ebayes verzióval. :)

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 22:15 , Blogger Viki írta...

A H&M honlapján volt egy ballonkabát, de az a képen nem nagyon tetszett. Persze azért megnézem majd élőben is, hátha tényleg a legtökéletesebb. :D

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 22:19 , Blogger Viki írta...

Jajj, én már hetek óta szinte minden nap megnézegetem a táskát. Nagyon szeretném, de már így is olyan sok táskám van, úgyhogy még egy darabig csak gyönyörködöm benne. :D Én se merek belegondolni amúgy, hogy mennyi lesz a vége, de ezekre tényleg szükségem van, és ha tényleg csak ezekre költenék, akkor hihetetlenül büszke lennék magamra. :D

 
Időpont: 2012. szeptember 7. 22:24 , Blogger Viki írta...

Köszi Nóri, örülök, hogy így gondolod. :) Szerintem mindenképpen hasznos egy ilyen lista, mert egyrészt ösztönöz, másrészt pedig ha van egy listád, talán kevésbé csábulsz el más dolgok iránt (amikre valójában nincs is szükséged). :)

 
Időpont: 2012. szeptember 8. 18:17 , Anonymous Névtelen írta...

Én is már egy ideje fejben számon tartom mit szeretnék ősszel venni, aztán tollal és füzettel felszerelkezve leülem a laptopom elé inspirácíót keresve, és voila:D ami pedig még meglepöbb, hogy a könyvön kívül az összes többi, szerepel az én listámon is:))) Szóval a keresett löketet meg is kaptam és véglegesítem, bár nagyon gondolkozok, hogy sötétkék kabátkát vegyek...Majd meglátjuk melyikbe szeretek bele a helyszinen:) Minden esetre köszi:))
Üdv, Livi:)

 
Időpont: 2012. szeptember 9. 11:30 , Blogger sucika írta...

A táskákról annyit, hogy úgy hallottam, az olaszok általában 20-60 táskát használnak egyidejűleg. Te még attól messze vagy. Csak vegyed nyugodtan! Nyugdíjas koromig el leszek én is látva. :))

 
Időpont: 2012. szeptember 9. 14:51 , Anonymous Névtelen írta...

Az utolsó képen: te csináltad a szettet? (van polyvoreod?)

 
Időpont: 2012. szeptember 10. 21:18 , Blogger Bogi Vrg írta...

Nagyon jó az a kabát!
Testszínű melltartót F&F-ben vettem leárazva kb. júliusban, azóta szinte minden alá azt veszem fel.
Sötétkék farmer nekem is kellene. Igazából még a tavaszi listám is érvényes, mert arról sem teljesült szinte semmi...

 
Időpont: 2012. szeptember 12. 9:43 , Blogger Viki írta...

Kedves Livi, nagyon örülök, hogy megadhattam a kezdő lökést. :D Remélem Neked is sikerül majd végül mindent beszerezned. :)

 
Időpont: 2012. szeptember 12. 9:44 , Blogger Viki írta...

Nem, nem én csináltam, ezt a képet az eBayes táska termékleírásánál találtam. :)

 
Időpont: 2012. szeptember 12. 9:46 , Blogger Viki írta...

Megnéztem az üzletben is a kabátkát, és egész jó színe van. :) Remélem a szezon végére sikerül mindkét listát kipipálnod. :)

 
Időpont: 2012. szeptember 12. 9:46 , Blogger Viki írta...

Húú, hát attól még tényleg elég messze vagyok. :D

 
Időpont: 2012. szeptember 12. 21:38 , Blogger Niki írta...

szia. ugyanilyen kabátot láttam ma turiba. gondolkodtam is,hogy elhozzam-e,de hagytam,bár az Only márkájú volt,de baromi szép.1000ft-ért

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal