2012. május 22., kedd

Napi köröm - Bőrhatás




Még a múlt héten szereztem be ezt a bőrhatású Moyra körömlakkot. Éppen a holografikus nyomában voltam, de amikor az eladót megkérdeztem, hogy van-e holos Moyra lakk, azt sem tudta, eszik-e vagy isszák. Persze nem tört le a dolog, mert a pultot nézegetve hamar rátaláltam erre a gyönyörűségre. Ha jól emlékszem 5-6 színben kapható, kék, zöld, szürke és sötétebb bordó is volt belőle. 

Maga az ecset vékonyabb mint például az Essence lakkok ecsete, de a formula annyira jól kezelhető, hogy ez egyáltalán nem jelent problémát a felkenésnél. Kicsit hígabb az állaga, de egy rétegben is gyönyörűen fed, a képeken is egy rétegben van felkenve a körmeimre. 

Az ára, csakúgy, mint a többi Moyra lakknak, nagyon baráti, ha jól emlékszem 370 Ft körül volt. A leírás szerint gyorsan szárad, és tartós. A gyorsaságába nem tudok belekötni, ugyanis ilyen gyorsan száradó lakkal még nem találkoztam, mire végigértem az egyik kezemen, már meg is száradt. A tartósságáról már nem tudok ilyen jókat mondani, igaz, hogy az itt bemutatott Essence XXL Nail thickenert kentem alá, de másnapra már nagy darabokban vált le a festék a körmömről. Legközelebb kipróbálom majd más alappal, és akkor remélhetőleg a tartósságáról is pozitívan tudok majd nyilatkozni. 

A szín minden esetre nagyon tetszik, és a matt végeredmény is nagyot dob rajta szerintem. 








Nektek, hogy tetszik? Próbáltátok már valamelyik árnyalatot a bőrhatású Moyra lakkokból?

Címkék: , , , ,

18 megjegyzés:

Időpont: 2012. május 22. 8:35 , Blogger Nóra írta...

szépnek szép,de Moyra lakkhoz szerintem mindenféleképp próbálj ki fedőlakkot,mert anélkül nekem sem bírja 1 napig. alap+fedőlakkal pedig 3 napot is kibír :)

 
Időpont: 2012. május 22. 9:43 , Blogger Nera írta...

Nagyon szép, ezt a színt én is nézegettem a boltban. Végül egy csillogó rózsaszín mellett döntöttem. Nem feltétlenül értek egyet az előttem szólóval. Van olyan Moyra lakkom ami kibírja akár 7 napig is, fedőlakk nélkül. Átlagban pedig 3-4 napig is tartós.
Kíváncsi vagyok meddig bírja! :)

 
Időpont: 2012. május 22. 12:26 , Blogger djkaty írta...

Van hasonló csupacsillám Moyrám, de fényes, viszont tartós, majd kipróbálom matt fedőlakkal. :-)

 
Időpont: 2012. május 22. 15:33 , Blogger αηιтα írta...

nagyon szépek a körmeid, úgy irigylem.. sajnos és rágoom :((

 
Időpont: 2012. május 22. 16:11 , Blogger dyna írta...

SOha nem hallottam még ezt a bőrhatású jelzőt, úgyhogy pislogok is.
Régen volt 1-2 Moyra lakkom, meg talán még van is egy a polcon, de nem varázsoltak el annyira sosem.
Nálam általában gyorsan kopik minden, a nem túl jó minőségű körmeimnek köszönhetően.
Ez jól nézki amúgy, kellemes meleg árnyalat.

 
Időpont: 2012. május 22. 17:17 , Blogger kéty^^ írta...

alapból vagy fedőlakkal ilyen matt? amúgy nagyon szép

 
Időpont: 2012. május 22. 20:13 , Blogger Fanni írta...

Nagyon szép körömlakk!

 
Időpont: 2012. május 22. 22:41 , Blogger Viki írta...

Azért nem használtam ennél fedőlakkot, mert akkor eltűnt volna a matt hatás, ami annyira különlegessé teszi. Így viszont sajnos egy napnál tovább nem hordható, úgyhogy a megoldás szerintem a jobb alapban lesz. :)

 
Időpont: 2012. május 22. 22:42 , Blogger Viki írta...

Biztos ennél a márkánál is vannak olyanok, amik tovább bírják, és olyan is, amik kevésbé. Azért még bízom benne, hogy másik alappal tartósabbá tudom tenni. :)

 
Időpont: 2012. május 22. 22:43 , Blogger Viki írta...

Nekem most nagyon bejön a matt finish, szerintem a Te csupacsillám lakkodat is biztosan még jobban feldobná. :)

 
Időpont: 2012. május 22. 22:45 , Blogger Viki írta...

Óóóh, köszönöm. :) Nem volt ám mindig ilyen, 2-3 évvel ezelőtt annyira béna volt a formájuk, hogy sose festettem őket, mert egyszerűen hülyén néztek ki. Nem próbáltál még ilyen paprikás körömlakkot, ami elvileg csíp, ha rágod a körmeidet?

 
Időpont: 2012. május 22. 22:48 , Blogger Viki írta...

Nem vagy nagyon lemaradva, én is a múlt héten hallottam erről először. :D Nekem (azt hiszem) ez az első Moyra lakkom, de annyira megtetszett ez a mattos dolog, hogy gondolkodom még a szürkés beszerzésén. Bár már így is annyi lakkom van, hogy soha az életben nem fogom őket elhasználni. :)

 
Időpont: 2012. május 22. 22:48 , Blogger Viki írta...

Köszi. :) Alapból ilyen matt egyébként a végeredmény.

 
Időpont: 2012. május 22. 22:49 , Blogger Viki írta...

Ugye? :) Nekem is nagyon tetszik, pedig ilyenkor nem nagyon szoktam sötét lakkokat hordani.

 
Időpont: 2012. május 23. 12:21 , Blogger dyna írta...

Jó, de egy nőnek nem lehet elég lakkja, táskája, cipője és ékszere (ill. én még a gyöngyeimet is hozzávenném:))! ;)

Egyébként is, a lakknál elég, h pont 2-3 árnyalattal legyen világosabb-sötétebb-élénkebb-akármilyenebb és máris annyira másnak látjuk, ezért kell mindig a picit másfélét is beszerezni. És azért ezek évekig kitartanak, arról nem is beszélve, h nem súlyos ezreket adunk ki egy darabért, nah meg látványosan tudjuk viselni is őket, mindig szem előtt vannak, az egészet összevetve aztán tényleg senki sem tagadhatja az újabb és újabb példány indokoltságát! ;)

 
Időpont: 2012. május 24. 17:11 , Blogger Viki írta...

Mindjárt átirányítom anyukámnak, meg a barátomnak ezt a kis okfejtést, hogy miért is van az ember lányának egy cipősdoboznyi körömlakkra szüksége. Nekem nem hitték el, de ha már ketten mondjuk... :D

 
Időpont: 2012. június 2. 16:39 , Blogger Christine írta...

Nekem ez a lakk (grafitszürkében) sajnos épphogy egy napot bírt csak :( Először is pár óra múlva kifényesedett, másnapra meg hatalmas darabokban pattogzott le... Fefedtem aztán zselével, így mondjuk elvesztette a gyönyörű matt hatást, de úgy is ugyanolyan hamar lepattogzott :(

 
Időpont: 2012. június 3. 15:59 , Blogger Viki írta...

Óóóh, pedig a szürkére be akartam nevezni, de ha az is pattog, akkor inkább hanyagolom. :I Azt hittem, hogy megint az alappal volt probléma, de ezek szerint maga a lakk rossz minőségű. Kár érte.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal