2012. április 14., szombat

TAG 1. - Divat

Zsannunál láttam ezt a jópofa kis TAG-et, és mivel még nem igazán volt személyesebb bejegyzés az oldalon, úgy döntöttem én is kitöltöm.

1. Szoknyás vagy nadrágos típus vagy inkább?
Ha valami különleges alkalom van, akkor szívesen húzok szoknyát, hétköznapokon egyébként csak és kizárólag nadrágban flangálok. Sokkal kényelmesebb viselet, és nem kell amiatt feszengnem, hogy kilátszik valami, aminek nem kellene. Másrészről pedig szerintem egy szoknya magassarkúval mutat igazán jól, amit én személy szerint nem hordok túl gyakran.




2. Arany vagy ezüst kiegészítőket viselsz szívesebben?
Régebben utáltam az aranyat, olyan nyanyásnak tűnt, egy ideje viszont nagyon közel kerültek a szívemhez. Tény, hogy nem sok kiegészítőt tűrök meg magamon, nagyjából csak órát és karkötőt hordok egyszerre, de azokat igyekszem az aktuális öltözékemhez igazítani. Viselni tehát mindkét színt előszeretettel viselem, de képeken az arany kiegészítőket sokkal szebbnek találom. 




3. Clutch, igen vagy nem?
Imádom őket, nemrégiben be is szereztem belőlük párat, viszont sajnos nem nagyon volt még alkalmam hordani őket. Egy sima hétköznapon nekem kevesek, inkább buliba, vagy egy olyan alkalom kapcsán tesznek majd jó szolgálatot, amikor nem kell magammal cipelnem a fél házat.




4. Van kedvenc üzleted? Ha igen, melyik?
Első helyen jelenleg a H&M áll a kedvenc üzleteim listáján. Bőséges a felhozatal, barátiak az árak, és elég jó  minőségű termékei vannak (az árakhoz képest). Bár a mostani tavaszi/nyári kollekciót valahogy nem nekem találták ki, pontosabban inkább nem rám szabták. Az összes felsőrész rövid és eszméletlenül bő. Ha legalább 5-6 fazont nem próbáltam fel, akkor egyet sem, és mindegyik (XS-s méret) úgy állt rajtam, mint tehénen a pisztolytáska.




5. Mit gondolsz a platformtalpú cipőkről?
Nagyon tetszenek a platform cipők, másokon. Az abszolút kedvenceim a Kim Kardashian- féle Louboutin csodák. Én egyrészt a magasságomból kiindulva nem érzem szükségét annak, hogy beszerezzek belőlük akár egyet is, a másik dolog pedig, amit már fentebb is említettem, hogy  sajnos nem nagyon bírom a magas sarkakat. Így én inkább maradok a vizuális élménynél. :D




6. A koptatott farmer ciki, vagy még hordható?
A koptatott farmerről nekem valahogy mindig a gagyi, ízléstelen kínai piacos nadrágok jutnak az eszembe, azok nálam abszolút a ciki kategóriába tartoznak. Sajnos itt vidéken egyes körökben még mindig hódít ez a "trend", és persze nem az igényesebb fajtából. Ettől függetlenül természetesen vannak kifejezetten tetszetős darabok is, azt pedig, hogy ciki-e viselni, szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni. Engem speciel egyáltalán nem érdekel, hogy más cikinek tartja azt, amit épp viselek, mert ha nekem tetszik valami, azt felveszem. Másrészről pedig, lehet, hogy én meg azt találom cikinek, amiről mások azt gondolják, hogy übermenő.


Ezt még én is simán felvenném

Ezzel viszont ki lehetne kergetni a világból

7. Neon vagy pasztell?
Nehéz kérdés. Utcára, hétköznapra egyértelműen a pasztellt választanám, buliba viszont simán felvennék neont is. A körmeimen már teljesen megszoktam a neonpinket (a barátom kevésbé), most pedig beszereztem egy-két élénkebb ruhadarabot is, és már alig várom, hogy végre felavathassam őket.


Imádni való cukorkaszínek

Dögös neonok

8. Sok olcsóbb bizsu, vagy kevés, de drágább örök darabok?
Mivel nem vagyok nagy kiegészítő párti, nem is nagyon van drágább ékszerem. Egy aranygyűrűm van, amit a megvétele óta kb. 3-4 alkalommal viseltem, de mivel mindig attól rettegek, hogy elhagyom valahol, így inkább nem is hordom. Nagy mestere vagyok a fülbevalók elhagyásának is, ha 10 pár fülbevalót nem hagytam el életem során, akkor egyet sem. Pontosabban mondva, mindig csak az egyik párt hagyom el, úgyhogy egy ideje a fülbevalókat is hanyagolom. A kérdésre válaszolva, inkább sok, olcsóbb bizsu, azokért nem fáj annyira a szívem, ha elkallódnak.


Haha, ez ilyen Vámház körút 9. beütésű

9. Arra törekedsz, hogy kövesd az aktuális divatot, vagy inkább a saját stílusodat követed?
Én, mint a legtöbb dologban, itt is az arany középutat járom. Próbálom követni a divatot, de csak azért mert valami menőnek számít, nem biztos, hogy megveszem. Vásárláskor inkább azt veszem figyelembe, hogy mennyire illik bele az adott darab a meglévő ruhatáramba, mivel tudom majd felvenni. Na persze az sem egy elhanyagolandó szempont, hogy hogy áll rajtam, mert hiába divatosak most a lenge pólók, én egyszerűen elveszek bennük, és nem érzem jól magam egy- egy ilyen felsőben. Innentől kezdve nem is veszem meg őket, mert tudom, hogy úgysem hordanám őket.




10. A ruháid zöme neutrális árnyalatú, és azokat párosítod a kedvenc színedben pompázó darabokkal, vagy a szivárvány minden színe megtalálható a szekrényedben?
A téli ruhatáram egyértelműen neutrális darabokból áll, szinte kivétel nélkül minden vastagabb ruhám fekete vagy szürke színű. Télen valahogy nem bírom magamon elviselni a színeket, olyankor túl harsánynak tűnik még egy púderrózsaszín is. A nyári ruhatáram ennek a szöges ellentéte, tele van színesebbnél színesebb felsőkkel. Nadrágok terén itt sem vagyok azért olyan bátor, de lényegesen színesebbek a rövid nadrágjaim, mint a hosszúak.


Kedvenc téli "színeim"

A szivárvány színeiben pompázó nyári ruhatáram

+1 A sminked passzítod az öltözékedhez, vagy fordítva?
Hétköznapokon nem nagyon szeretek kísérletezgetni a színekkel, megvan a megszokott sminkelési rutinom: alapozó, pirosító, rúzs, szemceruza, spirál, néha tus. Mindig ezt viselem függetlenül attól, hogy éppen milyen ruha van rajtam, ez annyira basic, hogy mindenhez passzol. Úgyhogy tulajdonképpen egyiket se igazítom a másikhoz.



Címkék: ,

2 megjegyzés:

Időpont: 2012. április 14. 14:24 , Blogger suzie írta...

Jópofa TAG, a karkötőket meg akarom, milyen cuki már az a masnis :)

 
Időpont: 2012. április 14. 20:54 , Blogger Viki írta...

Jajj, az nekem is nagyon tetszik, meg a love-os is :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal