2014. augusztus 26., kedd

CHINA GLAZE OFF SHORE | 1312 FEEL THE BREEZE


Amikor megláttam Loránál a China Glaze csodás Feel the Breeze lakkját, eldöntöttem, hogy egyszer mindenképpen meg fogom venni. Szerencsére nem is kellett túl sokat várnom, ugyanis a Nailland nagy nyár végi leárazásán 30%-kal olcsóbban lehetett hozzájutni az álomlakkot is tartalmazó Dune our thing szetthez, úgyhogy nem tétlenkedtem sokat. A Dune our thing egyébként a 2014-es nyári kollekció - az Off shore - része, és 6 gyönyörűséges krém finisű lakkot tartalmaz. Több blogon is olvastam, hogy ezeket a krém finisű China Glaze lakkokat egy picivel nehézkesebb kezelni, úgyhogy előre felkészültem a legrosszabbra, de szerencsére nem volt olyan vészes, mint amire számítottam.

A többi CG lakkhoz hasonlóan a Feel the breeze is viszonylag nagy, 14 ml-es kiszerelésben kapható, és eszméletlenül gyönyörű világos neonrózsaszín színe van egy nagyon minimális barackos beütéssel, ami inkább csak élőben jön elő. Az ecsete nekem kicsit furcsa volt elsőre, ugyanis én már hozzászoktam a széles és lapos darabokhoz, ennek viszont olyan hosszúkás 'forma nélküli' ecsete van. Hozzátéve a hosszú 'nyél' részen hajlamos elég sok anyag felgyűlni, úgyhogy lakkozás közben egy kicsit gyorsabbnak kell lenni, különben az egész lefolyik. De erre igazából csak rá kell érezni, utána már fel sem fog tűnni.


A felvitelt még nehezítette egy picit az is, hogy eléggé sűrű a lakk állaga, úgyhogy ha nem vagyunk elég gyorsak - amellett, hogy egy jó nagy adag lakk landol majd a körmeinken - még azelőtt elkezdhet megkötni a körmünkön, hogy rendesen eloszlattuk volna. A száradás gyorsasága tehát átlagon felüli, mire végére értem mind a 10 körmömnek, kenhettem is fel a 2. réteget. Őszintén bevallom, az első réteg után egy picit megijedtem, mert eléggé hiányosan fedett, viszont a második már szépen korrigálta a hiányosságokat. Az első alkalommal 2 vékony réteget kentem fel belőle, így sem volt rossz a végeredmény, viszont sokkal szebb volt akkor, amikor csak egy vastagabb rétegben használtam. 

A Feel the breeze egyébként egy félmatt finisű lakk, ami szerintem önmagában is gyönyörűen mutat, én viszont kíváncsi voltam, hogy fényesen milyen, úgyhogy felvittem rá egy réteget a Morgan Taylor  gyorsszárító fedőlakkjából, a Need for speed-ből. Egyelőre még nem tudom eldönteni, hogy fedőlakkal vagy pedig anélkül mutat-e jobban, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok róla.

A tartósságot tekintve kissé vegyes érzéseim vannak ezzel a lakkal kapcsolatban. Azokon a körmökön, amelyekre 2 vékony rétegben vittem fel a lakkot, szinte kivétel nélkül másnapra (volt amelyik már aznap estére) megpattant a lakk a körömvégeken. Azon viszont, amelyikre 1 vastagabb rétegben került a festék, még a 3. napon is sérülésmentes volt.

Ahogy majd a képeken is láthatjátok, ez egy elég élénk, vidám, vibráló szín, úgyhogy én leginkább tavaszra és nyárra tudom elképzelni. Lebarnult bőr mellett szerintem csodásan mutat.

A China Glaze - Feel the breeze lakkját itthon a Nailland-ből tudjátok beszerezni 1.490 Ft-os áron. Illetve ha hozzám hasonlóan az egész Dune our thing szettet megvásároljátok, akkor most akciósan 5.353 Ft-ért juthattok hozzá 6 gyönyörűséges körömlakkhoz.

Az első képen fedőlakk nélkül, a másodikon a Morgan Taylor - Need for speed fedőlakkjával.

Az apró 'kényelmetlenségek' ellenére nagyon örülök, hogy a magaménak tudhatom ezt a kis csodát. És attól függetlenül, hogy olyan sok negatív véleményt lehet róla hallani, én azt mondom, hogy ha sikerül túllendülnötök az első nehézségeken - vagy egyből egy vastagabb rétegben próbálkoztok vele - Ti is nagyon hamar meg fogjátok szeretni.



Nektek, hogy tetszik a Feel the breeze? Próbáltátok már? Milyenek a tapasztalataitok? Kihasználtátok a Nailland nyár végi akcióját? Mi(k)re csaptatok le?



Címkék: , , , ,

15 megjegyzés:

Időpont: 2014. augusztus 26. 11:24 , Blogger Unknown írta...

awwww....gyönyörű ez a szín:)

 
Időpont: 2014. augusztus 26. 11:43 , Blogger Zsófi írta...

csodaszép :)

 
Időpont: 2014. augusztus 26. 15:47 , Blogger bokorbogi93 írta...

Szép kis lakk, fedőlakk nélkül jobb szerintem! :)

 
Időpont: 2014. augusztus 26. 19:53 , Blogger Unknown írta...

Gyönyörű*-*♥ x
Bianka

 
Időpont: 2014. augusztus 26. 20:44 , Blogger Barbi (Beauty & Glamour Blog) írta...

Tetszik a szín és a mattnak tűnő finis is :D

 
Időpont: 2014. augusztus 26. 23:15 , Blogger Manna (mannakörmök) írta...

ohhh. *-*

 
Időpont: 2014. augusztus 27. 8:25 , Blogger Rúzsnyom Niki írta...

gyönyörűséges *-*

 
Időpont: 2014. augusztus 27. 13:27 , Blogger Lora írta...

gyönyörű szín, én már háromszor is felkentem, pedig ez nagy szó, kb hónapok múlva szokott újra sorra kerülni egy-egy lakk nálam.. én kíváncsi lennék a szett többi darabjára is, ígéretesnek tűnnek :)

 
Időpont: 2014. szeptember 5. 11:21 , Blogger Viki írta...

Ugye milyen klassz?! :)

 
Időpont: 2014. szeptember 5. 11:21 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy Neked is tetszik Mazsola! ^^

 
Időpont: 2014. szeptember 5. 11:21 , Blogger Viki írta...

Azt mondod?! Én még mindig nem tudtam dönteni. :D

 
Időpont: 2014. szeptember 5. 11:22 , Blogger Viki írta...

Köszi Bianka, örülök, hogy Neked is tetszik! :)

 
Időpont: 2014. szeptember 5. 11:22 , Blogger Viki írta...

Akkor eddig 1-1 a mattnak és a fényesnek is. :D

 
Időpont: 2014. szeptember 5. 11:23 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy Neked is tetszik Nikkii! :)

 
Időpont: 2014. szeptember 5. 11:23 , Blogger Viki írta...

Tényleg gyönyörű. Hamarosan jön a többi is. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal