2014. április 16., szerda

ALVERDE ÚJDONSÁGOK



A dm natúrkozmetikai márkája, a kétszeres Superbrands díjas Alverde idén tavasszal is számos újdonsággal készül. Szerintem egészen ígéretes termékekről van szó, nekem kettő egyből fel is került a kívánságlistámra, úgyhogy már nagyon kíváncsian várom őket. 


Alverde eye- catcher szempillaspirál


Az Alverde eye-catcher szempillaspirál titka az új formulában rejlik: a zabrostokat tartalmazó speciális dúsító kefe hosszú szempillákat és kifejező pillantást kölcsönöz. Én már nagyon régóta keresek egy olyan szempillaspirált, ami egyszerre dúsít és hosszabbít is, úgyhogy erre nagyon kíváncsi vagyok. Ha a valóságban is működni fog a kettő egyszerre, ez lesz számomra a tökéletes spirál.



Alverde póruskiegyenlítő


Az egyik kívánságlistás termék ez a pórusfinomító krém, ugyanis a leírás alapján nagyon hasonlít a Bioderma Pore Refiner-re, ami nekem a nyári hónapokban az egyik legjobb barátom. Ez tulajdonképpen egy könnyű, áttetsző textúrájú balzsam, amit sminkalapként is használhatunk, de akár sminkelés után is fel lehet vinni. Optikailag megújítja a ráncokat, elfedi a pórusokat és a kisebb ráncokat, szóval elvileg egy átbulizott éjszaka után is nagy segítségünkre lehet. Amellett, hogy kiegyenlíti az arcbőr egyenetlenségeit, mattító hatása is van, ugyanis csökkenti a felesleges faggyútermelést. Mindezt szintetikus tartósítószerek nélkül. Ezek alapján tökéletes pénztárcabarát alternatívája lehet a Bioderma mattosító termékének. 



Alverde szenzitív naptej LSF30


Ennél a terméknél az első dolog, ami megfogott, az az összetevőlista, illetve az a sok káros anyag, ami nem került bele. Ez a naptej ugyanis nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket, tartósítószert, ásványi olajokat, szilikont, parabéneket és állati eredetű összetevőket sem. Helyettük viszont van benne glicerin, napraforgó-, jojoba- és olívaolaj, ami hidratálja és bársonyossá varázsolja a bőrt. A széles sávú UVA/UVB szűrőrendszer és a benne lévő E-vitamin védelmet nyújt a káros napsugarak ellen és segít megakadályozni a napfény okozta bőröregedést és a pigmentfoltok kialakulását. Hmmm, nem is olyan rossz.



Alverde kézápoló olaj


Amióta kipróbáltam az Aromax csipkebogyó olaját, teljesen rákattantam mindenféle olajra, szóval gondolhatjátok mennyire örültem, amikor megtudtam, hogy az Alverdének most már kézápoló olaja is lesz. A termékleírás szerint bio-sárgabarackmag olajat, sheavajat, szójaolajat és bio napraforgóolajat is tartalmaz a bársonyosan puha és selymes bőrért. Szerencsére ez sem tartalmaz tartósítószert, úgyhogy a természetes ápolók kedvelői biztosan nagyon fogják szeretni. Én biztosan fogok rá vetni egy pillantást élőben is. 




Nektek, hogy tetszenek az Alverde tavaszi újdonságai?





Címkék: , ,

10 megjegyzés:

Időpont: 2014. április 16. 19:16 , Blogger Unknown írta...

De jó :) a póruskiegyenlítőre mindenképp kíváncsi vagyok, alig várom, hogy kint legyenek a polcokon.

 
Időpont: 2014. április 17. 10:17 , Blogger Vincze Mariann írta...

A kézápoló olaj és a póruskiegyenlítő nagyon szimpatikusak :)

 
Időpont: 2014. április 17. 10:28 , Blogger pampuska írta...

A póruskiegyenlítő és a naptej megfogott! :)

 
Időpont: 2014. április 17. 10:41 , Blogger Unknown írta...

Engem is a póruskiegyenlítő érdekel ezek közül leginkább.

 
Időpont: 2014. április 21. 18:13 , Blogger djkaty írta...

A póruskiegyenlítő és a kézápoló olaj nagyon jól hangzik :-)

 
Időpont: 2014. április 22. 11:25 , Blogger Viki írta...

Jajj, már én is alig várom. :) Érdeklődtem a megjelenés időpontjáról, de egyelőre még nem kaptam választ. Remélhetőleg minél hamarabb kikerülnek a polcokra az újdonságok. :)

 
Időpont: 2014. április 22. 11:26 , Blogger Viki írta...

Én is azokra vagyok a leginkább kíváncsi. Az Alverde körömápolásban szerintem nagyon erős, úgyhogy bízom benne, hogy a kézápoló olajuk is jó lesz. :)

 
Időpont: 2014. április 22. 11:28 , Blogger Viki írta...

Én nemrég vettem akciósan egy Garnier naptejet a Rossmannban, úgyhogy az évre az már le van tudva, viszont a póruskiegyenlítő nekem is nagyon birizgálja a fantáziámat. :D

 
Időpont: 2014. április 22. 11:28 , Blogger Viki írta...

Remélem lesz olyan hatásos, mint a Bioderma pórusösszehúzója. :)

 
Időpont: 2014. április 22. 11:29 , Blogger Viki írta...

Nekem is "ők" a kedvenceim. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal