2013. szeptember 3., kedd

Yves Rocher Sexy Pulp szempillaspirál



Az Yves Rocher törzsvásárlói program keretében jutottam hozzá ehhez a spiráloz, mondhatni teljesen ingyen. Nagyjából 3 hónapja használom intenzíven, és a basic sminkes bejegyzésnél már meséltem róla egy keveset, de most részletesebben is megosztanám Veletek a tapasztalataimat. 

Biztosan vannak olyanok, akik még nem hallottak az YR törzsvásárlói programjáról, ezért először néhány szót arról is írnék. Nos, amikor az első alkalommal vásárolunk az YR-ban, egyből be tudunk lépni a törzsvásárlói programjukba. Ez nemcsak azért jó, mert így azonnal kapunk jó pár termékmintát és egy cuki ökotatyót, hanem azért is, mert folyamatosan küldenek nekünk akciós szórólapokat {engem például most a közelgő születésnapom alkalmából leptek meg egy aranyos képeslappal, amin nagyon jó kedvezményes kuponok is vannak}, illetve hozzájuthatunk teljesen ingyen a Sexy Pulp szempillaspirálhoz. Persze ez mind semmit sem érne, ha amúgy rosszak lennének a termékei, de szerencsére ez nincs így. Én eddig sampont, hajdúsítót, arctisztítót és kézkrémet is vettem tőluk és egytől egyig mindegyikkel maximálisan elégedett vagyok, úgyhogy bátram merem Nektek is ajánlani a márka termékeit. Persze itt is vannak olyanok, amik gyengébben teljesítenek, de ha vásárlás előtt utánaolvastok a termékeiknek akár Krémmánián, akár blogokon, kis eséllyel lőhettek mellé.




Na de térjünk is vissza a bejegyzés "főszereplőjéhez" a Sexy Pulp Ultra Volume szempillaspirálhoz. A csomagolása szerintem teljesen átlagos, a képen feketének tűnik, de a valósában sötétlila. Bár ez nem hiszem, hogy bárkit is túlságosan érdekelne, vagy befolyásolna a választásban. A tubus alján találjuk egyébként a színkódot és a fantázianevet, az enyém a 01-es Noir, ami egy csodaszép intenzív fekete szín. 




A keféje középen valamivel vékonyabb, de összességében véve elég duci. Emiatt az alsó szempillasorban és a belső pilláknál picit jobban oda kell figyelni, hogy ne kenjük össze magunkat, ezt leszámítva viszont teljesen jól használható. Én nem nagyon szeretem a szilikonsörtés keféket, és elsőre ránézésre erről sem gondoltam volna, hogy az, de ezt egyenesen imádom. Szerintem nagyon klassz, hogy ilyen sűrűn vannak rajta a sörték, mert így biztos, hogy már az első réteggel sikerül rendesen befestenünk minden pillát. 

Tartósságát tekintve nálam csillagos ötösre vizsgázott, még 10 óra elteltével is olyan, minta éppen akkor kenten volna fel. Nem kenődik, nem maszatolódik, nem pereg, úgyhogy tényleg nagyon szuper. 

A termékleírás szerint ez egy dúsító szempillaspirál, nézzük nálam hogyan váltja be ezt az ígéretet.




Bár az alsó képen mintha rövidebbek lennének a pilláim az utána képen, szerintem ez inkább csak azért tűnik így, mert nem ugyanabból a szögből sikerült fényképeznem. Az minden esetre jól látszik, hogy sötétebbek és hosszabbak lettek a szempilláim már az első réteg Sexy Pulp után. 




Akit a felső két kép még nem győzött meg, azt ezek már tutira meg fogják, az alulról készült képeken ugyanis elképesztő a változás. Ha dúsabbak nem is lettek tőle a pilláim, mindenképpen hosszabbnak és íveltebbnek tűnnek, mint simán. 

Ha jól tudom a teljes ára 4.390 Ft, ennyit én tutira nem adnék érte {ugyan úgy mint bármely más spirálért sem :D}, viszont a kuponokkal és az akciókkal sokat tudunk rajta spórolni. A tavalyi Glamour napokon illetve a nyári YR kuponfüzetben is volt rá egy 40%-os kedvezmény, amivel már 2.635 Ft-ért meg lehetett venni. Ennyiért szerintem teljesen reális, és nem tarom kizártnak, hogy egy ilyen akció keretében én is le fogok rá csapni. Azt pedig ne felejtsük el, hogy aki belép a törzsvásárlói programba, az ingyen megkapja, tehát már csak ezért is érdemes náluk körülnézni. 


Ti szeretitek az YR termékeit? Próbáltátok már a Sexy Pulp-ot? Melyik a kedvenc szempillaspirálotok?




Címkék: , , ,

8 megjegyzés:

Időpont: 2013. szeptember 3. 10:41 , Blogger Orsi Szemán írta...

ígéretes kis spirál:) lehet kicsit off lesz: szeretnék több sminkes posztot olvasgatni nálad:),már csak azért is, mert nekem is hasonló a szemformám és bajban is vagyok miatta!:D hogy sminkelsz rejtett szemhéjra?:)

 
Időpont: 2013. szeptember 3. 13:02 , Blogger Gabica írta...

Én is megkaptam még áprilisban ezt a spirált tőlük ingyen, nem igazán szeretem, nekem szinte semmit nem csinál a pilláimmal, de fogok még vele kísérletezgetni, ha azóta nem száradt be :)
Imádom az Yves Rochert, én is sok terméket vettem már onnan és mind nagyon jó :)

 
Időpont: 2013. szeptember 3. 22:59 , Anonymous Névtelen írta...

Szia! milyen telóval teszed fel instragramra a képeidet? mindenféle telefonnal fel lehet tenni? Amatőr kérdés, de én eddig nem foglalkoztam ezzel, és igazán követnélek téged is és sok más bloggert ott is! :)

 
Időpont: 2013. szeptember 4. 9:23 , Blogger Viki írta...

Orsi Szemán: Hát az az igazság, hogy általában csak egy egyszerű basic sminket viselek, erről már írtam is nemréiben itt: http://cheap-and-chic-look.blogspot.hu/2013/08/back-to-school-basic-smink.html.
Ezen kívül bulikba szoktam erősebben sminkelni, hamarosan arról is szeretnék majd írni. :}

Gabica: Én azt vettem észre az eddigi spiráljaimnál, hogy egy picit "be kellett járatni" őket. Szóval kb. 2-3 hét elteltével sokkal szebb eredményt lehetett velük elérni, mint az első pár alkalommal. Szerintem érdemes vele tenned még egy próbát, hátha mostanra összeszedte magát. :D

Névtelen: Szia! Én egy Samsung galaxy W-t használok, és amennyire szerettem az elején, annyira megutáltam mostanra szegényt. Lassú, állandóan lefagy, magától kikapcsol, úgyhogy egy agyrém... már alig várom, hogy leteljen a hűségem és lecserélhessem. Egyébként nem vagyok egy nagy telefonguru, de ha jól tudom bármilyen androidos és iOS telefon-ra lehet telepíteni az Instagramot. :}

 
Időpont: 2013. szeptember 4. 12:46 , Blogger dyna írta...

egész szimpi spirál, bár én a max factorom biztos nem cserélem le rá "ismeretlenül", vagyis amíg nem tudom, az én pilláimon hogy muzsikál. :)

xperia x10 minire pl. nem telepíthető az instagram (majdnem 3 évig volt szerencsém egy ilyenhez, bár egyébként kedveltem nagyon, pl. gyönyörű képeket fotóz), de egyébként szinte minden androidos telefonon fut.

 
Időpont: 2013. szeptember 4. 14:34 , Anonymous Névtelen írta...

Köszönöm szépen a segítsèget!:)) androidos telefonom van, samsung galaxy gio, majd megpróbálkozok vele! :))

 
Időpont: 2013. szeptember 5. 20:29 , Blogger Viki írta...

dyna: Látatlanban én sem biztos, hogy lecserélnék rá egy jól bevált spirált. :} Köszi a instagramos infót, én azt hittem, hogy minden androidos telefonon fut. :D

Névtelen: Akkor remélhetőleg fog rajta menni! :}

 
Időpont: 2013. szeptember 7. 17:57 , Blogger Gabica írta...

Na csak elővettem újra a bejegyzésed hatására és láss csodát! Szuper jó! Tényleg van benne valami, hogy be kell járatni :D Felvittem az első réteget, úgy semmi extra nem történt, kicsit vártam és utána vittem fel egy újabb réteget és nagyon szép dús, hosszú pilláim lettek, amik nem ragadtak össze! És az nekem sokat számít!
Örülök, hogy írtál róla és eszembe juttattad! :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal