2013. szeptember 10., kedd

Nail polish TAG

Azt hiszem senkinek nem mondok azzal újat, hogy szenvedélyesen imádom a körömlakkokat. Lehet visszafogott vagy feltűnő, sötét vagy világos, csillámos, glitteres, krém- vagy éppen homok finisű, mindegyikért totálisan odavagyok. Éppen ezért tetszett meg ez a Nail polish TAG, amit Roninál és Andinál láttam, és úgy döntöttem, hogy én is kitöltöm. A képekre kattintva eljuttok az eredeti posztokhoz.


1. Mi a kedvenc körömlakk márkád?
Konkrét kedvencem nincs, a legtöbb körömlakkom az Essence-től van, de az újabbakkal már nem igazán vagyok kibékülve, úgyhogy őket semmiképpen sem mondanám kedvencnek. Az Aden lakkjait viszont nagyon szeretem, azokban eddig még egyszer sem csalódtam. Nagyon olcsók, sok színben kaphatók és szerintem a minőségük is szuper. 




2. Glitter vagy nem glitter?
Imádom a glitteres lakkokat, de mivel iszonyatosan nehéz tőluk megszabadulni, csak ritkán használom őket. Bár azt hiszem a Tribal homok finisű lakkjainál egyik glitteres lakkom se ragaszkodóbb, úgyhogy most már elképzelhető, hogy gyakrabban elő fognak kerülni.






3. OPI, China Glaze vagy Essie?
Ezek közül eddig még csak az OPI lakkjait sikerült kipróbálnom. Tavaly rendeltem eBay-ről egy OPI Texas miniszettet, de az igazat megvallva egyáltalán nem dobtam hátast tőlük. A mostani homok hatású lakkjai viszont nagyon tetszenek, de mivel találtam belőlük olcsóbb verziót, így továbbra sem bővült a készletem OPI lakkokkal. Az Essie és a China Glaze körömlakkjaira viszont nagyon kíváncsi vagyok, remélem egyszer majd kipróbálhatom azokat is. 




4. Milyen gyakran cseréled le a körömlakkodat?
Hetente általában kétszer szoktam lakkozni, kivéve ha hamarabb lepattozik, vagy ha olyan helyre megyek ahová nem illik az aktuális manikűröm {pl.: vizsga}.


5. Mi a kedvenc színed, amit a körmeiden szeretsz viselni?
Mostanában egyre jobban nyitok a színes lakkok felé, úgyhogy szinte bármilyen színt szívesen viselek a körmeimen. A leginkább mégis a Lovely rózsaszín lakkja, a L'oreal nude lakkja és az Aden Red carpet nevű piros lakkjai lopták be magukat a szívembe. Ezeket bármikor hajlandó vagyok felkenni.






6. Sötét vagy világos színek?
Ez leginkább időjárás-, alkalom- és hangulatfüggő. Egy vizsgára például sosem mennék el sötét körmökkel, de buliba szívesen viselek erősebb színeket is. Ugyan úgy nyáron is inkább a világosabb színek közül választok, de ősszel és télen nálam is eljön a sötét lakkok ideje.





7. Mit viselsz épp a körmeiden?
Most éppen a miskolci bloggertalin szerzett sötétlila Da Vinci körömlakkot viselem, a gyűrűsujjaimat pedig négyzet alakú szegecsekkel díszítettem.


8. Szereted a matt körmöket?
IMÁDOM! Bár eddig csak 2 matt lakkom volt a Moyrától, most szintén a bloggertalin sikerült lecsapnom egy Essence matt fedőlakkra, úgyhogy most már rengeteg színt kipróbálhatok ezzel a klassz finissel.




9. Francia manikűr?
Nagyjából hasonló a viszonyom a francia manikűrrel, mint a matt lakkokkal, nagyon szeretem. Korábban a klasszikus fehér mellett gyakran színes változatot is viseltem, mostanában viszont inkább "teljes körmös" manikűröket készítek. 




10. Kedvenc lakkok nyárra?
Idén nyáron nagyon sok kedvencem volt, ahogy visszanéztem a korábbi posztokat, szinte a szivárvány összes színét kipróbáltam. A legnagyobb kedvenceim a Lovely Baltic Sand lakkjai voltak, azok közül is sárga szín, illetve egy fehér lakk a S-he -től, amit leginkább csak egy-egy ujjamon viseltem. 





Remélem tetszett Nektek ez a kicsit személyesebb poszt is. Én nagyon kíváncsi vagyok a Ti válaszaitokra, úgyhogy ha van kedvetek töltsétek ki Ti is ezt a TAG-et, akár itt kommentben.






Címkék: , ,

4 megjegyzés:

Időpont: 2013. szeptember 10. 16:34 , Anonymous Névtelen írta...

szebbnél szebb manikűrök!! mind tetszik!! De a legszebb a mua lakkos rózsaszín manikűr, az alatta lévő lila csillámos lakk és a lovely baltic sand kék lakkja. lehet én is kitöltöm ezt a TAG-et. puszi

 
Időpont: 2013. szeptember 12. 11:30 , Blogger Viki írta...

x Judit: Örülök, hogy tetszett Judit. Nagyon kíváncsi vagyok a Te válaszaidra is. Ha kitöltöd, mindenképpen linkeld be! :}

 
Időpont: 2013. szeptember 12. 23:24 , Blogger Unknown írta...

gyönyörű a baltic sand-es manikűr :)

www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

 
Időpont: 2013. szeptember 14. 12:01 , Blogger Viki írta...

Lauren McGuy: Köszi, örülök, hogy tetszik. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal