2013. szeptember 15., vasárnap

Hasonmások 14.

Ismét itt egy vasárnap, úgyhogy megint összegyűjtöttem 5 db hasonmást a H&M és az Aliexpress kínálatából. Most kizárólag kiegészítő fronton nézelődtem, nyakláncok, karkötők és egy sapka is került a válogatásba, remélem tetszeni fognak Nektek is!

1. Szegecses bőrkarkötő


Nekem még mindig nagyon tetszenek ezek a bőrkarkötők, úgyhogy amikor megláttam a H&M weboldaán ezt a fekete csatosat, gyorsan elő is vettem az Aliexpress-es wishlistemet, amire több bőrkarkötőt is elmentettem már korábban. Ahogy látjátok sikerült találnom egy nagyon hasonlót jóval olcsóbban, bár tény, hogy ez nem igazi bőr. Ezt leszámítva szerintem nagyon jól néz ki, és ami szuper, hogy többféle színben is rendelhető.




2. Vékony arany karperec


Na ennek a H&M-es karperecnek az árán teljesen ledöbbentem. Úgy, hogy korábban az eBay-en és az Aliexpress-en is több tucatot láttam belőlük 1-2 dollárért, kicsit meredeknek tűnt az 1.800 Ft érte. Ha Ti sem szeretnétek ennyit áldozni rá, kukkantsátok meg ezt az olcsóbb verziót az Ali-n, ami szerintem egyébként még szebb is, mint az "eredeti" verzió. 



3. Fekete kapitány sapka


Én ugyan nem nagyon vagyok oda a sapkákért, főleg nem az extrább fazonokért, de valakinek biztosan tetszenek ezek a kapitány sapkák is. A H&M-ben most 4 ezer forintért lehet venni gyapjúból készültet, az Aliexpress-en pedig kevesebb, mint fele ennyiért műbőrt. A lánc miatt szerintem az Ali-s valamivel fiatalosabbnak néz ki, bár lehet, hogy felvéve a H&M-es sem ennyire öreges, mint ahogy a képen tűnik.



4. Merev nyaklánc


Úgy tűnik továbbra is hódítanak ezek a nagyobb méretű merev nyakláncok, a H&M-ben közel 3 ezer forintért lehet hozzájutni ehhez a mesés bronzos (bár a leírás alapján arany) színű nyakékhez. Persze most is van olcsóbb alternatíva az Aliexpress-en, szóval, ha szeretnétek egy kicsit spórolni, és tudtok rá várni néhány hetet, akkor érdemes egy pillantást vetnetek a pénztárcabarát verzióra is.



5. Többsoros statement nyaklánc


Bele se merek gondolni, milyen nehéz lehet ez a többsoros H&M nyaklánc, bár ettől eltekintve szerintem gyönyörűen néz ki. Az igazat megvallva szerintem sokkal szebb, mint az Ali-s, de hát ennyi pénzért lehet is. Talán másabb megvilágításban az Aliexpress-es is jobban nézne ki, minden esetre egy olcsóbb verziónak nem rossz.



Nektek, hogy tetszik az eheti válogatás? Melyik a kedvencetek? Van köztük olyan, amit már korábban kinéztetek magatoknak? Vagy esetleg amelyiket már be is szereztétek?





Címkék: , , ,

6 megjegyzés:

Időpont: 2013. szeptember 15. 18:38 , Blogger Unknown írta...

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

 
Időpont: 2013. szeptember 15. 18:38 , Blogger Unknown írta...

nekem a vékony arany karkötő tetszik a legjobban :)
és mindegyiknél az Aliexpress tetszett jobban, kivéve az utolsót :P

beusmink.blogspot.hu

 
Időpont: 2013. szeptember 15. 19:34 , Anonymous Névtelen írta...

nagyon jó ez a hasonmásos poszt, a sapka és az első karkötő tetszik!

 
Időpont: 2013. szeptember 15. 21:56 , Blogger hkorinna írta...

A vékony arany karperec nagyon tetszik, én is nézegettem őket a H&M-ben, na de ennyiért?? Szóval ez az Ali szuper alternatíva rá. :)

 
Időpont: 2013. szeptember 17. 8:29 , Blogger Dora írta...

A vékony karperecet éppen most várom, még augusztus elején rendeltem meg! *-* Elvileg már Pekingben feltették a gépre szeptember 2-án, úgyhogy nagyon izgulok, mikor érkezik már meg végre :D

 
Időpont: 2013. október 2. 13:47 , Blogger Viki írta...

beu smile: Na, ennek nagyon örülök. :}

Nail Judit: Köszi Judit. :}

hkorinna: Az ékszerek terén elég rendesen el vannak szállva ezek az üzletek, de még jó, hogy itt az Ali meg az eBay. :D

Dórika: Húúha, jó sokáig elhúzódott akkor a dolog, de remélem azóta már épségben megérkezett Hozzád! :}

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal