2013. április 28., vasárnap

Hasonmások #6.

A mai összeállításba főként kiegészítők és ékszerek kerültek, de azért sikerült belecsempészni egy ruhadarabot is. A termékeket most a Zara és a H&M honlapjáról, a hasonmásokat pedig  korábbiakhoz hasonlóan, az Ebay-ről válogattam össze. :)


1. Box clutch
Ahhoz képest, hogy nem számít kifejezetten új keletű dolognak a box clutch, hiszen már legalább egy éve, hogy az üzletek dugig vannak vele, még mindig elég borsos áron lehet hozzájuk jutni. Még Ebay-en is. Egy időbe én is elgondolkoztam azon, hogy beszerzek egyet belőlük, de aztán rájöttem, hogy nekem túl kicsik. Minden esetre aki szemezett mondjuk a Zara táskájával, de nem szívesen adni ki érte majd' 10 ezer forintot, annak érdemes vetni egy pillantást az Ebay-es verzióra is, hiszen az csak harmadannyiba kerül.



2. Türkiz statement nyaklánc
Szintén a Zara kínálatában találtam rá erre a gyönyörű türkiz díszítésű "egyiptomi" stílusú nyakláncra. Valóban nagyon szép példány, nekem egyből Kleopátra ugrik be róla, de szerintem kicsit akkor is sok érte az a 10 ezer forint. Főleg úgy, hogy az Ebay-en lehet kapni hasonló stílusú nyakláncot jóval olcsóbban. Persze az nem annyira különleges, és nincs is olyan részletesen kidolgozva, de attól függetlenül érdemes figyelmet szentelni neki is. 



3. Fémbetétes öv
A fémbetétes öv itthon még annyira nem terjedt el, mint külföldön, pedig szerintem szuper találmány. Nekem már elég régóta a wishlistem élén áll ez az Ebay-es darab, amiből egyébként kétféle méret (egy vastagabb és egy vékonyabb) is kapható ugyanannyiért. Most a H&M is megjelent a saját fémbetétes övével, amit 4.000 Ft-ért lehet megvásárolni az üzletekben. A képek alapján csak a szíj anyagában látok különbséget, a H&M-es gumis, míg az Ebay-es darab műbőrből készülhetett, így az valamennyivel merevebb.



4. Csipkeszoknya
Tudjátok, hogy teljesen odáig vagyok a csipkéért, úgyhogy nem csoda, hogy ez a H&M szoknya teljesen levett a lábamról. Az ára miatt viszont hamar el is keseredtem, mert én bizony nem vagyok hajlandó ennyit kiadni egy szoknyáért, úgyhogy őrült kutatásba kezdtem az Ebay-en. Szerencsére nem is kellett sokáig keresgéltem, nagyjából 3 perc alatt sikerült rátalálnom a jobb oldali gyönyörűségre. A kép alapján a hossza is megfelelőnek tűnik (sajnos nekem ezekkel mindig az a gondom, hogy túl rövidek :/). Úgyhogy ha Ti is éppen csipkeszoknyát kerestek, érdemes vetnetek egy pillantást erre az Ebay-es darabra, mert szerintem nagyon igényesen néz ki, és nagyjából harmadannyiba kerül, mint a H&M-es.



5. Tollas fülbevaló szegecs díszekkel
Hosszú idő után most úgy tűnik megint divatba jönnek a tollas fülbevalók, a H&M-ben már lehet  is kapni ilyen kis lógó szegecsekkel díszítettet. Igazából szerintem nagyon különleges darab, és az ára sem egy olyan vészes összeg, de én úgy vagyok vele, hogy miért adjak ki érte közel kétezer forintot, ha 350-ért is vehetek hasonlót. Az Ebay telis-tele van szebbnél-szebb tollas fülbevalókkal potom pénzekért, úgyhogy szerintem mindenképpen megéri rászánni az időt és mazsolázgatni.



Mit szóltok az eheti válogatáshoz? Van köztük olyan, amit már korábban kinéztetek magatoknak? Vagy esetleg amelyiket már meg is vettétek? 



Címkék: , , , ,

14 megjegyzés:

Időpont: 2013. április 28. 16:10 , Blogger Bogi Vrg írta...

A türkiz nyakláncok és az övek tetszenek a legjobban a válogatásból :-)

 
Időpont: 2013. április 28. 17:05 , Blogger Dia írta...

Csipkés szoknyát keresek régóta, most lehet megveszem ebayről. :D Jók az ilyen posztjaid. ;)

 
Időpont: 2013. április 28. 20:24 , Blogger Eni - A sip of my coffee írta...

A türkiz nyakláncok eszméletlenül szépek *-* Erősen elgondolkoztam azon, hogy megrendelem az ebayest :D

 
Időpont: 2013. április 28. 20:59 , Blogger Catwalk_bitch írta...

annyira jók ezek a posztjaid:D nekem a táska tetszik nagyon-nagyon♥

 
Időpont: 2013. április 28. 21:54 , Blogger hkorinna írta...

Nagyon tetszett ez a válogatásod! Az első eBay-es clutch, aww, gyönyörűséges! Eddig én is a mérete miatt fogtam vissza magam a vásárlásától, de ez gyönyörűséges! És a csipke szoknyáért is odáig vagyok! :)

 
Időpont: 2013. április 29. 17:16 , Blogger Lumena írta...

Az a csipkés szoknya gyönyörű, szívesen hordanék ilyesmit. :)

 
Időpont: 2013. május 3. 12:49 , Blogger Viki írta...

Az öv nekem is hatalmas kedvencem. :}

 
Időpont: 2013. május 3. 12:50 , Blogger Viki írta...

Köszi Dia, örülök, hogy segíthettem. :}

 
Időpont: 2013. május 3. 12:52 , Blogger Viki írta...

Mindig lehet találni alkalmat arra, hogy meglepjük magunkat egy ilyen kis szépséggel. :}

 
Időpont: 2013. május 3. 12:52 , Blogger Viki írta...

Köszönöm, jó hallani, hogy Te is szereted ezeket a válogatásokat. :}

 
Időpont: 2013. május 3. 12:54 , Blogger Viki írta...

Én is ettől félek, hogy nem férnék el benne rendesen, de mondjuk ha nagyon muszáj lenne biztosan vissza tudnám fogni magam, és nem cipelném magammal a fél házat. :D

 
Időpont: 2013. május 3. 12:55 , Blogger Viki írta...

Ugye milyen kis helyes? :}

 
Időpont: 2013. május 4. 16:51 , Blogger Aviana Rahl írta...

Hú, de jól összeszedted! Nagyon durvák az árkülönbségek is. Nekem az öv nagyon megtetszett! :)

 
Időpont: 2013. május 6. 10:21 , Blogger Viki írta...

Tényleg elképesztő, hogy egyes helyeken mennyivel drágábban lehet hozzájutni szinte ugyanazokhoz a darabokhoz. Bár tény, hogy itt az üzlet fenntartási költségei, meg a dolgozók bére igencsak megnyomja az árakat.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal