2013. március 1., péntek

Napi köröm - Miss UniverseAz új üveges Essence lakkok nem igazán lopták be magukat a szívembe. Egyrészt az áruk miatt, (igaz, hogy vannak ettől jóval drágább lakkok is, de a 350 Ft után nekem igenis nehezemre esik kiadni értük 500 Ft-ot), másrészt az új, szélesebb ecset miatt, harmadrészt pedig azért, mert kevésbé tartósak, mint a kis üveges elődjeik voltak. Eddig csak 2 árnyalatom volt az új fajtából, és nem is igazán terveztem többet venni belőlük, viszont amikor megláttam ezt a gyönyörű sellő színű lakkot (Essence 147 Miss Universe), úgy döntöttem, teszek még egy próbát. Már másodjára van (egyfolytában) a körmeimen és még mindig nem untam meg. Annyira különleges ez a feketés- zöldes- kékes szín, akárhányszor ránézek, mindig más színűnek mutatja magát. 

Egy rétegben egyébként inkább feketének tűnik, először meg is ijedtem, hogy kell majd legalább 5 réteg a tökéletes fedéshez, de végül 2 vastagabb réteg elég volt belőle. Mit szóltok ehhez a színhez? Ti is lecsaptatok rá? Mi a véleményetek az új üveges Essence lakkokról?


16 megjegyzés:

 1. Őt kinéztem magamnak, olyan kis különleges ezekkel a kékes zöldes csillámokkal, szépséges :) Aztán lebeszéltem róla magam, (mindjárt) vége a télnek és nem kell nekem újabb sötét lakk. De ezt most meglátva.. ohh :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem terveztem már sötét lakkot venni, de amikor megláttam ezt, úgy voltam vele, hogy úgy is lesz még tél. :D Szóval lesz alkalmam bőven használni. :D

   Törlés
 2. Nekem is megvan, de még nem teszteltem, megint inkább a színes lakkokért nyúlok, hátha meghozzák a tavaszt...

  VálaszTörlés
 3. Ezt a körömlakkot én is kinéztem! :) Nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Élőben egyébként ettől még sokkal szebb. A képeken inkább csak a kéknek tűnik, a valóságban viszont gyönyörű zöldes árnyalat is keveredik benne. :)

   Törlés
 4. Én is úgy voltam vele, mint Dii, vége a télnek, nem kell sötét lakk, de azt hiszem, ezt még beszerzem, mert nagyon tetszik! És utána már jöhetnek a pasztell színek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így van... meg aztán úgy is lesz még tél. ;)

   Törlés
 5. Nagyon szép szín,tetszik a körömformád :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóh, köszi, aranyos vagy. :) Beletellett pár hónapba mire meg tudtam őket növeszteni ilyenre, de minden egyes perc megérte. :D

   Törlés
 6. nekem is meg van és oda vagyok érte. bár még nem kentem fel, de akárhányszor látom máson, repesek. minap a metrón is egy lánynak ilyennel volt kipingálva a körme, csak pislogtam. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is van (jó pár) olyan lakkom, amit még nem próbáltam ki, csak üvegen keresztül gyönyörködöm bennük. :D

   Törlés
 7. Nagyon szép színe van! Én még nem festettem sötétre a körmeim talán soha, mert attól félek, hogy durva hatást kelt. Tervezem, hogy kipróbálom. Talán pont ezzel a lakkal :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is még csak most barátkozom a sötétebb lakkokkal. Van belőlük néhány darabom, de a legtöbbjüket eddig még utcára nem viseltem. :D Kezdésnek szerintem ez egy elég szép és különleges darab. :)

   Törlés
 8. Válaszok
  1. Ugye?! És élőben még ettől is szebb. :)

   Törlés