2013. január 6., vasárnap

Újdonságok #1.

A mostani leárazások eddig valahogy nem mozgattak meg, sok helyen olvastam, hogy az üzletekben kész bolondok háza van, mindenki meg van őrülve az akciós cuccok miatt, ezért úgy döntöttem, hogy én bizony nem merészkedek a boltok közelébe. Aztán pénteken volt egy kis dolgom Debrecenben, és miután sikerült elintéznem, úgy döntöttem mégiscsak szétnézek a Fórumban... és milyen jól tettem. A legfrissebb szerzeményeken kívül az elmúlt 2 hónap újdonságait is megmutatom Nektek, van itt még karácsonyi ajándék és turis szerzemény is. :)



Még ősszel vásároltam ezt a hosszított fazonú fehér (a képen inkább szürkének tűnik, de valójában fehér) H&M mellényt. Annyi szépséghibája van, hogy egy "kicsit" nagy, mert L-es méret, de Húgom azt mondta, hogy varrógéppel simán be lehet belőle venni, úgyhogy végül elhoztam.

Honnan: Turi (Szerencs)
Mennyiért: 2.990 Ft



A téli kívánságlistám élén szerepelt egy világos farmering, és mivel egész évben jól viselkedtem, a Jézuska meglepett vele. Nem volt olcsó, de minden fillért megér, mert nagyon jól kihasználható, nadrággal, szoknyával, és rövidnadnacival is jól néz ki. Amit különösen szeretek benne, az a hossza, végre egy olyan ing, amiből nincs ki a derekam. 

Honnan: Stradivarius (Debrecen - Fórum)
Mennyiért: 6.595 Ft 



Ezt a lilás csipkeruhát már a leárazásokon vásároltam. Igazából egy kényszerdarab, mert Apa karácsonyi ajándéka (műbőr kesztyű) nem lett jó és szerettük volna becserélni egy kisebbre, de persze már egy darab sem volt belőle. Mivel a pénzt nem kaptuk vissza, le kellett vásárolni az árát, Apa pedig nem volt hajlandó vásárolni magának, így nekem kellett valamit vennem. Ezen a ruhán kívül semmi használhatót nem találtam elfogadható áron, úgyhogy végül ezt hoztuk el. Végül is nem bántam meg, mert nagyon szép darab, szilveszterkor már fel is avattam.

Honnan: New Yorker (Debrecen - Fórum)
Mennyiért: 2.990 Ft



Nem sűrűn szoktam a Stradivariusban vásárolni, mert a ruhák többsége nekem elég drága. Most viszont, úgy gondoltam benézek, hátha sikerül kifognom valami szépet, olcsón. Nagyon sokan voltak az üzletben, a ruhák pedig egymás hegyén-hátán összegórva, nagyon furcsa látvány volt. Hosszas keresgélés után sikerült ráakadnom erre a felsőre, aminek az a különlegessége, hogy aszimmetrikus, és a háta meg az elején egy kis rész ilyen enyhén átlátszó anyagból van. Egyszerű és különleges, és az ára sem volt vészes.

Honnan: Stradivarius (Debrecen - Fórum)
Mennyiért: 1.990 Ft



Eddig a Tezenis sem volt a gyakran látogatott üzleteim listáján, de ezentúl biztosan gyakrabban be fogok nézni hozzájuk is. Most szinte mindent 50%-kal olcsóbban lehet megvásárolni a fehérneműktől kezdve, a ruhákon át egészen a pizsamákig. Ez a tunika amennyire egyszerűnek és semmilyennek néz ki fogason, felvéve annyira jól mutat. Kicsit bővebb fazon, nem az a testhez simulós fajta, és van rajta két méretes zseb is oldalt. Egy hosszú aranyszínű nyaklánccal, fekete harisnyával, és bokacsizmával szerintem nagyon jól néz ki. 

Honnan: Tezenis (Debrecen - Fórum)
Mennyiért: 2.395 Ft



Szerintem a Zara is azok közé az üzletek közé tartozik, amelyik indokolatlanul túlárazza a termékeit, ilyenkor azonban érdemes benézni, mert az akciók ideje alatt egész jó áron kínálják a ruhákat. A nadrágok és a cipők például különösen jó áron kaphatóak most, úgyhogy én is vettem egy farmernadrágot. Ha emlékeztek, az őszi kívánságlistámon szerepelt egy kényelmes farmer, amit akkor sajnos nem találtam, most viszont minden keresgélés nélkül szembejött velem. Az utolsó 38-ast hoztam el, olyan, mintha rám öntötték volna, mindenhol tökéletesen passzol, és nagyon kényelmes. 

Honnan: Zara (Debrecen - Fórum)
Mennyiért: 4.995 Ft



Rám annyira igaz az, hogy ha valamit nagyon keresek, akkor biztosan nem találok, majd ha már teljesen megfeledkeztem róla, rátalálok. Így vagyok most a nadrágokkal. Habár ez nem kifejezetten farmer, inkább jeggings, de akkor is. A dereka nem annyira passzos, mint a Zarának, de egy övvel ez teljesen jól korrigálható. Nagyon kényelmes, puha anyaga van, jó érzés viselni. 

Honnan: Tally Weijl (Debrecen - Fórum)
Mennyiért: 3.000 Ft



Habár ez a táska egyáltalán nem volt tervezett darab (a listámon csak +1- ként szerepelt), az ára miatt képtelen voltam otthagyni. Ránézésre elég nagynak tűnik, és amúgy tényleg az, pakolás szempontjából viszont nekem egy kicsit kicsi. Ami idegesítő benne, hogy a elég keskeny a szája, így nem látok bele, és akármit keresek, olyan érzés fog el, mint amikor általános iskolában a farsangi tombolán húztam a következő nyertes számot. (Lehet, hogy egy táskarendszerezővel ez a probléma megoldható lenne.) Minden esetre most tökéletes, majd elválik, hogy suliidőszakban mennyire tudom kihasználni. 

Honnan: Blue Rags (Debrecen - Délibáb Áruház)
Mennyiért: 1.590 Ft



Végre sikerült megtalálnom azt a sapkát, ami illik az fejformámhoz, és végre nem nézek ki úgy, mint egy jól lakott óvodás. Ez ilyen hosszú, csőszerű fazon, a vége egy kicsit lelóg és szépséges khaki színe van. Mivel a szegecsek nem olyan durvák, tolakodóak rajta, szerintem a szegecsőrület után is fogom tudni hordani. 
Az öv eredetileg Húzom karácsonyi ajándéka lett volna, de annyira megtetszett, hogy megtartottam, Ő pedig kapott egyet barnában.
Mivel a H&M-ben vásárolt fekete harisnyám hamar megadta magát, muszáj volt vennem egy másikat. A zöld tunikával együtt ezt is a Tezenisben vettem, ráadásul 400 Ft-tal olcsóbb volt, mint a H&M-es.

Sapka
Honnan: Blue Rags (Debrecen - Délibáb Áruház)
Mennyiért: 1.190 Ft

Öv
Honnan: Blue rags (Debrecen - Délibáb Áruház)
Mennyiért: 1.150 Ft

Harisnya
Honnan: Tezenis (Debrecen - Fórum)
Mennyiért: 890 Ft




A végére pedig jöjjön néhány ékszer. Régóta nézegettem már Ebayen karpereceket, de ami tetszett, az többségében drága volt, a másik dolog pedig, ami visszatartott a rendeléstől, hogy nekem nagyon vékony a csuklóm, és féltem, hogy túl nagyok lennének. Gondolhatjátok mennyire megörültem, amikor megláttam ezeket, mivel egy árban volt mind, vettem belőlük négyet. 

Honnan: Vénusz (Szerencs)
Mennyiért: 300 Ft/db



Ezt a szegecses bőrkarkötőt is még Karácsony előtt vettem. Mivel barna színű karkötőm még nem volt, nem is gondolkodtam rajta sokat, azóta szinte le sem lehet robbantani rólam.

Honnan: Blue Rags (Debrecen - Délibáb Áruház)
Mennyiért: 1.150 Ft


Hát ezek lennének az újdonságok, amiket az elmúlt 1-2 hónapban vásároltam. Hamarosan jövök egy beauty szekcióval is, mert azokról is régen esett már szó, és van egy -két újdonság, ami szerintem Titeket is érdekelhet. 


Ti vásároltatok mostanában valamit? 


Címkék: , , , , , , ,

27 megjegyzés:

Időpont: 2013. január 6. 14:57 , Blogger Dii írta...

Mennyi jó dolgot szereztél mostanában! A farmeringért igazán irigykedek, nagyon régóta szeretnék valami szép és jó fazonút, de az összest, ami eddig tetszett, túl drágának találtam. A Stradivarius-os aszimmetrikus felső is nagyon tetszik, igazán szép darab. A Tally-ba pedig ezek után kicsit bánom, hogy nem néztem be valamelyik nap. Már nagyon untam a nézelődést, így az végül kimaradt. Mondjuk aznap eleve nem sikerült semmit vásárolnom a Fórumban..

 
Időpont: 2013. január 6. 15:02 , Blogger b-look írta...

Nagyon jókat vettél, elfogadnék párat!! Az a Stradivarius kék felső gyönyörű!! :)

 
Időpont: 2013. január 6. 15:23 , Blogger Dia írta...

te jo ég.:D nem is tudnék választani hirtelen.:D
képzeld nekem is hőn áhított vágyam volt egy farmering de én is sokalltam érte a 7 ezre (én is stradisat néztem ki:)) ráadásul veszprémen ugye nincs is ilyen bolt, ezért felmenni Pestre meg pláne nem érte volna meg.. viszont tesókám Dublinban él és mondta hogy válasszak magamnak valamit valamelyik webshopbol, így persze hogy őt kértem:D kint talán pár száz Ft-al volt olcsóbb.. aztán ment a vacilálás hogy S-es vagy M-es kell nekem mert amugy vékony vagyok és mindenből xs-s kell de tesóm meggyőződése volt hogy ezeknek más a szabása és kell az M-es nekem.. megkaptam, felpróbáltam..természetesen nagy volt.. szóval képzelheted azt a csalódottságot szenteste, hogy még mindig nem lehet az enyém az ing:D alig vártam a 27.ét és felhívtam az Arénás Stradit, hogy esetleg kicserélik-e a kint vásároltat, mondták hogy sajnos nem tudják..csalódás part 2.:D aztán mondom akkor bejátszok egy varrónőt mert ugye nem egy durva, farmeres anyag ez mondom hátha meglehet csinálni.. és láss csodát..15 perc alatt 300 ft-ért lett egy tökéletesen passzoló, csodaszép farmeringem!:) szóval öröm és bóóódottság van.:D
bocsi a regényért.:D

 
Időpont: 2013. január 6. 15:51 , Anonymous Névtelen írta...

A táska nagyon jól néz ki, jó h. nem hagytad ott.

 
Időpont: 2013. január 6. 16:18 , Anonymous Névtelen írta...

Szia! Műszőrme kabátot nem láttál valahol a Fórumban ? :)

 
Időpont: 2013. január 6. 16:31 , Blogger Viki írta...

A Tallyba én is csak azért mentem be, mert volt még időm, nem gondoltam, hogy bármit is fogok ott találni. De egyébként pozitív csalódás volt, ami a felhozatalt illeti, egész szép kötött pulcsik voltak 2-3 ezer Ft-ért. Ha arra jársz, kukkants be, egy próbát megér. ;)

 
Időpont: 2013. január 6. 16:32 , Blogger Viki írta...

Köszi. :)

 
Időpont: 2013. január 6. 16:33 , Blogger Viki írta...

Húú, elég nehezen jött össze, de végül is minden jó, ha a vége jó. :D

 
Időpont: 2013. január 6. 16:33 , Blogger Viki írta...

Köszi :)

 
Időpont: 2013. január 6. 16:34 , Blogger Viki írta...

Azt sajna nem. Igazából nem is néztem, lehet, hogy volt, csak nekem nem tűnt fel. :)

 
Időpont: 2013. január 6. 16:45 , Blogger Unknown írta...

a karkötők nagyon jók! :)

 
Időpont: 2013. január 6. 17:22 , Blogger hkorinna írta...

Hú, mennyi szépség! A szőrmés mellény és a farmering tetszenek a legjobban, de az ékszerek is szuperek! :) Nekem is sikerült többek között egy rövid ujjú, csipke berakásos farmeringet találni, teljesen odavagyok érte! :)

 
Időpont: 2013. január 6. 19:46 , Blogger Marcsi Kincsesládikája írta...

Én is úgy vagyok vele hogy ha valamit nagyon keresek és akarok, akkor azért sem találok :/ :D

 
Időpont: 2013. január 6. 20:36 , Blogger Csilla írta...

wow, az a táska

 
Időpont: 2013. január 6. 20:40 , Blogger Viktória (shake it up) írta...

Hú jó dolgok! :) Elég durva az ékszerek ára. :D

 
Időpont: 2013. január 7. 21:23 , Blogger Shelbe írta...

Minden nagyon tetszik, szívesen elfogadnám én is őket :)
Én most épp nagy táskavadászaton vagyok, amit használhatok suliba is, de eddig semmi jót nem találtam :/

 
Időpont: 2013. január 8. 11:15 , Anonymous Névtelen írta...

A táska nagyon jól néz ki. :)

Dóri

 
Időpont: 2013. január 8. 15:45 , Blogger Thündérke írta...

Szuperjól néz ki a táska *-* meg a sapka is nagyon bejön! Meg persze a többi cucc is :D, de ez a kettő a legjobban :$ .

 
Időpont: 2013. január 9. 15:38 , Blogger Viki írta...

Köszi Miu. :)

 
Időpont: 2013. január 9. 15:40 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy végre neked is sikerült beszerezned egy farmeringet, a csipke berakásosak annyira gyönyörűek. :)

 
Időpont: 2013. január 9. 15:40 , Blogger Viki írta...

Hmm... jellemző. :D

 
Időpont: 2013. január 9. 15:40 , Blogger Viki írta...

Én is ezt mondtam, amikor megláttam, hogy mennyibe kerül. :D

 
Időpont: 2013. január 9. 15:42 , Blogger Viki írta...

Ugye?! És is tökre meglepődtem, még direkt rá is kérdeztem, hogy nem csak elírás-e, de szerencsére nem az volt. :D

 
Időpont: 2013. január 9. 15:43 , Blogger Viki írta...

Hát igen, nehéz olyat találni ami szép, jól kihasználható és az ára is elfogadható. Most elég sok üzletben láttam leárazva táskákat is (H&M, Zara, New Yorker), talán érdemes lenne körülnézned ezekben. :)

 
Időpont: 2013. január 9. 15:43 , Blogger Viki írta...

Köszi Dóri! :)

 
Időpont: 2013. január 9. 15:45 , Blogger Viki írta...

Én azért örülök különösen a sapkának, mert ez végre jól áll (legalábbis szerintem :D). Eddig csak olyan fazonokkal találkoztam, amik még jobban kerekítették az arcom, de ez végre egy kicsit "nyújt rajta". :D

 
Időpont: 2013. január 14. 17:13 , Blogger Bogi Vrg írta...

A pólók a kedvenceim!

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal