2012. október 31., szerda

Pinspiráció #4.



Heti Nő


Úgy tűnik, kezdek teljesen rákattanni a csilli-villi dolgokra. A hétfői glitteres körmök után, most ismét egy csillogó darabon akadt meg a szemem. Ezt a szettet én is nagyon szívesen viselném, ha nem lenne odakint -30 fok.



Heti pasi


A kép tökéletes példája annak, hogy mennyire meg tud változtatni bármilyen összeállítást egy egyszerű (mű)bőr dzseki. Legyen szó a klasszikus feketéről, vagy a modernebb barnáról, a vagány megjelenés garantált.




Heti smink


A hétre ezt az egyszerű, kellemes, könnyen elkészíthető sminket választottam. Első randira szerintem tökéletes.



Heti manikűr


A múlt heti kis kitérő után ismét visszatértem a kék manikűrhöz. Érdekes, itthon van néhány kék árnyalatú lakkom, amik az üvegben gyönyörűek, felkenve viszont egyik sem tetszik magamon. Minden esetre egy ilyet én is bevállalnék.



Heti hajkorona


A heti hajkorona kategória középpontjában ezúttal a fejkendők állnak. Mindegy, hogy hosszú vagy rövid, egyenes vagy göndör hajad van, egy jól megválasztott kendővel a legegyszerűbb frizurát is könnyedén fel tudod dobni.



Heti barkács


Íme egy szuper tipp az elfekvőben lévő szemfesték/pirosító/highlighter újrahasznosítására. Az elkészítése nagyon egyszerű: kapargasd meg a púder felületét, majd a port keverd bele egy kevés átlátszó körömlakkba, és már kész is a saját, egyedi körömlakkod. Természetesen több színt, csillámot és egyéb díszítő anyagokat is használhatunk, itt tényleg csak a fantáziánk szab határt.



Heti mottó


Én teljes mértékig hiszek abban, hogy minden okkal történik velünk, legyen az valaminek az elvesztése, vagy éppen egy rosszabb időszak az életünkben. Persze ezeket  az ember a legtöbbször csak utólag ismeri fel, ezért jó ha észben tartjuk, hogy néha a rossz döntések vezetnek el minket a jó helyre.



Heti vicces


Ehhez igazából túl sok mindent nem tudok hozzáfűzni, engem mindig megnevettet, pedig már legalább százszor láttam.



Heti furcsaság


A múlt heti patacipő után egy kissé leragadtam az állatos kiegészítőknél, így találtam erre a "gyönyörű" tatu táskára. Nem tudom, ezt vajon milyen összeállításokhoz lehet viselni?



Heti hangulat


De jó lenne most egy csendes tornácon, kellemesen hűvös időben, vastagon felöltözve a kedvenc könyvemet olvasgatni. Hmmm... talán majd jövő ősszel, úgy tűnik erre az évre már csak a tél maradt.


Hogy tetszenek az eheti képek? Van kedvencetek?


Címkék:

16 megjegyzés:

Időpont: 2012. október 31. 7:24 , Blogger Rita írta...

NAgyon tetszett, főleg a heti smink :) és a diy körömlakk :) neki is állok rögtön kísérletezni!

 
Időpont: 2012. október 31. 8:47 , Blogger Barta Veronika írta...

Tatutatyi. :D

 
Időpont: 2012. október 31. 8:55 , Blogger Illés Rebeka írta...

Nekem a sminkes tetszik a legjobban, olyan szép az a pink rúzs! :)

 
Időpont: 2012. október 31. 9:10 , Blogger djkaty írta...

Hát a kifestőtől kifeküdtem. :-D A smink valóban szép, a körömlakk is jó, csak én még tettem volna bele színt, hogy ne látszódjon a körömvonal. Ja, és a kék körömlakkos is love :-)

 
Időpont: 2012. október 31. 9:21 , Anonymous Névtelen írta...

A smink valami mesés! :)

 
Időpont: 2012. október 31. 12:09 , Blogger JinglingApricot írta...

De jó lett! Szeretem ezt a posztsorozatot! :) A heti smink tényleg szuper! :)

 
Időpont: 2012. október 31. 19:40 , Blogger Viktória (shake it up) írta...

Én egy valamit nem értek...Látom ezeket a csajokat, ahogyan az elsőt is, imádom, de történetesen holland és biztos vagyok benne, hogy ott még hidegebb van, mint nálunk. Meg a környező országokból is a bloggerinák, kb. ugyanilyen idő lehet és rövidnadrág...Magyarázza el nekem valaki! :)

 
Időpont: 2012. november 1. 12:52 , Blogger Viki írta...

Remélem a végeredményt mi is láthatjuk majd! ;)

 
Időpont: 2012. november 1. 12:52 , Blogger Viki írta...

Ugye milyen menő? :D

 
Időpont: 2012. november 1. 12:56 , Blogger Viki írta...

Tényleg nagyon szép. :) Egy időben nagyon rá voltam kattanva a pink rúzsokra, de felkenve nekem mindegyik inkább olyan lilás volt. :/

 
Időpont: 2012. november 1. 12:59 , Blogger Viki írta...

A kifestőtől én is minden egyes alkalommal kifekszek. :D

 
Időpont: 2012. november 1. 12:59 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy tetszik. :)

 
Időpont: 2012. november 1. 13:00 , Blogger Viki írta...

Nah, ezt örömmel hallom (olvasom). :D

 
Időpont: 2012. november 1. 13:01 , Blogger Viki írta...

Hát erre én is kíváncsi lennék. :D Én mondjuk alapból nagyon fázós vagyok, úgyhogy télen nem az az elsődleges, hogy übercsinos legyek (persze azért ilyenkor is törekszek rá :P), hanem inkább az, hogy ne fagyjak szét. :D

 
Időpont: 2012. november 3. 10:31 , Anonymous Névtelen írta...

Kedves Viki!
Egy ideje olvasgatom a blogodat, már nem is tudom, valahogy véletlenül találtam rá. Eleinte őszintén szólva nem annyira kötött le, de valamiért mindig újra és újra visszatértem, és egyre inkább érdekelt, hogy miről fogsz írni. Ez meglepő, mert engem tényleg csak néhány blog köt le, hiszen valljuk be, az ilyen típusú személyes-kicsit fashion-kicsit beauty-kicsit minden kategóriájú blogból rengeteg van. De te valahogy megtaláltad a "hangod" úgy érzem, annyira közvetlennek és kedvesnek tűnsz, nagyon emberközeliek és nem erőltetettek általában a bejegyzéseid. Valahogy kellő mennyiségű személyes infót viszel bele bármilyen témába. Ez a Pinspiráció sorozat is azért tetszik, mert van benne divat, de mégis megismerhetünk kicsit a te személyiségedből is.
Folytasd a jövőben is ezt a tendenciát, legyenek minél személyesebbek a posztok, bármiről is legyen szó, mert ez különböztet meg másoktól és emiatt várja mindig az ember az újabb posztokat. :)

 
Időpont: 2012. november 4. 10:14 , Blogger Viki írta...

Kedves Névtelen!
Először is hadd köszönjem meg, hogy megosztottad velem a véleményed, nem is gondolnád, milyen sok erőt tud adni egy-egy ilyen visszajelzés. Nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt mind a témákban, mind a személyességben, mert mint ahogyan Te is írtad, rengeteg az ilyen jellegű blog. Sokat gondolkodom még mindig azon, hogy vajon nem nyomom-e túlságosan tele a blogot személyes dolgokkal (gondolok itt például a Scrapbookos, vagy a Nap képe sorozatkora), de ezek szerint nem. :)
Még egyszer köszönöm, hogy ezt megírtad, és a bátorítást is, igyekszem ezen az úton maradni. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal