2012. október 24., szerda

Pinspiráció #3

Ismét elkelt egy hét, én pedig újra itt vagyok a Pinspirációs sorozat 3. részével. A korábbiakhoz hasonlóan most is 10 témában gyűjtöttem össze Nektek a heti kedvenceimet a Pinterestről. Kicsit nehezen ment a választás, mert nagyon sok szuper képet találtam most is, de végül csak sikerült. Nem is húzom tovább a szót, inspirálódásra fel! ;)


Heti nő


Ugyan már lassan október vége, az elmúlt néhány napban nagyon szuper idő volt, ezért egy olyan outfitet választottam erre a hétre, ami a mostani 20 fokban simán megállja a helyét. Mondtam már egyébként, hogy imádom a blézereket? :D



Heti pasi


A heti pasi témakörében most egy letisztult, laza és egyben elegáns szettet választottam. Tökéletesen példázza a kép, hogy egyszerű basic ruhadarabokból is milyen klassz összeállításokat lehet kreálni.



Heti smink


A héten ez a natúr színekből készített szemhangsúlyos smink lett a kedvencem. Mostanában egyébként én is elég gyakran nyúlok a földszínekhez, ha sminkelésről van szó.



Heti manikűr


Annak ellenére, hogy odakint még tombol a vénasszonyok nyara, én már lassacskán kezdek ráhangolódni a télre és a Karácsonyra. Számomra ez a manikűr is az ünnepi hangulatot idézi, és egyből a finomabbnál finomabb szaloncukrok jutnak róla eszembe. :D



Heti hajkorona


Imádom ezt a hajszínt, ha lenne elég bátorságom és egy jó fodrászom tuti megcsináltatnám.



Heti barkács


A hétre egy végtelenül egyszerű barkácsötletet hoztam Nektek. Egyszerű konzervdobozokon lyukakat fúrunk, majd befestjük őket az ősz színeivel és már készen is vannak az egyedi lámpásaink. Tökéletes kelléke lehet a hálószobának, nappalinak de akár az udvart is hangulatossá tudják tenni ezek a kis világító dobozkák. 



Heti mottó


Ez tipikusan az a kép, ami szavak nélkül is sokat mond, nekem nagyon sokáig ez volt a laptopomon háttérképként beállítva. A kép mondanivalója és a hét mottója, hogy soha ne adjuk fel az álmainkat, mert ha elég keményen küzdünk értük, képesek leszünk megvalósítani őket.



Heti vicces


Az esélyegyenlőség jegyében a múlt heti vicces kutyus után most jöjjön egy vicces cicus, az operamacska, aki hihetetlen szenvedéllyel énekel. :D



Heti furcsaság


A héten a furcsaság kategóriába ismét egy cipő lett a "kedvencem". Bár szerintem (legalábbis nagyon remélem, hogy) ezt a patát imitáló darabot csak kifutóra tervezték, nekem már így is kicsit sok(k). Általában toleráns vagyok az új, különleges, a megszokottól eltérő dolgokkal szemben, de ez szerintem már súrolja a gusztustalan kategóriát. 



Heti hangulat


A jó időnek hála teljesen be voltam zsongva a hosszú hétvégén, mindenáron piknikezni akartam. Mivel senki nem volt vevő itthon az ötletemre, maradt a "virtuális" nézelődés. :D


Hogy tetszenek a hétre választott képek? Van kedvencetek?


Címkék:

14 megjegyzés:

Időpont: 2012. október 24. 21:51 , Blogger dyna írta...

<)
és most a heti nő is bejön, de a kedvenc a lelkes és kitartó vizipacis, nah meg az operacica.
a pata cipőre pedig nehéz kellően kifejező jelzőt találni, taszító, talán ez ugrott be leginkább és nem harcolok inkább ellene. pedig imádom a pacikat és a bocikat, meg az összes párosujjú-patás állatot szívlelem, de ez nagyon gáz és ciki és nem menő.

 
Időpont: 2012. október 24. 22:06 , Blogger JinglingApricot írta...

Jaj, nagyon jók! Mindegyik tetszik! :) De talán az utolsó a legjobban. :)

 
Időpont: 2012. október 25. 12:48 , Blogger Barta Veronika írta...

Klassz az a haj! :) Tuti jól állna. ^^ Aki mer, az nyer. ;)

 
Időpont: 2012. október 26. 21:02 , Blogger hkorinna írta...

Szuper képek! Az a hajszín nekem is nagyon belopta magát a szívembe! A piknikes kép olyan hangulatos! :)

 
Időpont: 2012. október 27. 19:42 , Blogger NATALiJA WANTS YOU! ♥ írta...

super inspirations ♥♥♥♥♥

 
Időpont: 2012. október 27. 21:48 , Blogger Bogi Vrg írta...

Nnna, amikor cipőboltban dolgoztam Bécsben, jött egy srác, aki kecskének akart beöltözni valami fesztiválon és pataszerű cipőt keresett. Nem talált, mondanom sem kell. De mire egyáltalán felfogtam, mi mondott németül, utána még jól ki is röhögtük szegényt a kollégánkkal, de ő is viccesen kezelte a helyzetet :-) Na, szóval most már tudom, hogy van patacipő is a világon!

 
Időpont: 2012. október 28. 10:29 , Blogger Viki írta...

Ugye milyen édi a kis orrszarvú? :)

Nekem sincs amúgy semmi bajom a patás állatokkal, sőt, de ez azért elég durva szerintem. :D

 
Időpont: 2012. október 28. 10:29 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy tetszenek a képek. :)

 
Időpont: 2012. október 28. 10:32 , Blogger Viki írta...

Nekem is nagyon tetszik, lehet, hogy jól is állna, de a jelenlegi fodrászom erre képtelen. A mostani hajamat el tudja készíteni, mert félévente a végéből le kell csapni 2-3 cm-t, de ennyi. Hozzá járok már vagy 15 éve, és a mostani fazonon kívül egyetlen egyszer volt az, amikor olyanra vágta a hajam, amilyenre szerettem volna. :D Váltani sem nagyon merek, mert másokban még kevésbé bízom. :D

 
Időpont: 2012. október 28. 10:33 , Blogger Viki írta...

Köszi Korinna, örülök, hogy Neked is tetszenek. :)

 
Időpont: 2012. október 28. 10:34 , Blogger Viki írta...

Danke schön Natalija! ;)

 
Időpont: 2012. október 28. 10:34 , Blogger Viki írta...

Na neee, ezt nem akarom elhinni. :D

 
Időpont: 2012. október 28. 11:13 , Blogger Reka írta...

nagyon jó ötlet ez a post, jó képek! :)

 
Időpont: 2012. október 28. 11:40 , Blogger Viki írta...

Köszi Réka, örülök, hogy hasznosnak találod. Szerdán kukkants vissza, akkor jön a következő adag. ;)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal