2012. április 5., csütörtök

Napi köröm - Mogyorókrémes pite

Nagyon izgatottam vártam az Essence új trendkiadását, a Nude glam-et, mert egyszerűen imádom a testszínű lakkokat. 7 gyönyörű árnyalatot tartalmaz a kollekció, amiből hosszas mérlegelés után a 06-os Hazelnut cream pie árnyalatot hoztam el. 

Ami az első használat során feltűnt, az az, hogy az ecsete, a többi Essence lakkhoz képest valamivel keményebb műanyagból készült. Ez egy kicsit megnehezíti az esztétikus felvitelt, mert néhol csíkokat hagy maga után, de 2 réteg felvitelével ez kiküszöbölhető. A másik negatívum, amit észrevettem, hogy az Essence XXL nail thickener-jével, ami szintén új termék, egyáltalán nem kompatibilis, ugyanis felkenés után minden körmömön behólyagosodott tőle a lakk Az állaga és a színe is elég fura egyébként a körömvastagítónak, teljesen eltér a normál körömerősítőktől, ugyanis ez fehéres színű és zselészerű az állaga. Ilyet lakknál még nem tapasztaltam, valószínűleg ő lehet a bűnös, mert kipróbáltam az Essence Ultra stron nail repair-rel is a pités lakkot, és azzal nyoma sem volt a hólyagoknak.

Hogy ne legyen túl unalmas az összhatás, körömnyomda is került a gyűrűsujjaimra. Ez az első próbálkozások egyike, pontosabban az első vállalható próbálkozásoké. Nem lett tökéletes, de én már ezt is félsikerként könyvelem el.






A színe nekem nagyon tetszik, van egy kis enyhe barackos beütése is, ami szerintem jól passzol a bőrtónusomhoz. Itt egyébként 1 rétegben van a körmeimen.




Felkerült a körömnyomda is.




Itt pedig már a hólyagok is látszanak. A száradást követően, kb. 10 perc múlva már az összes körmömet "ellepték". Kár érte. 

Összességében én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a Nude glam lakkal, ugyanis 350 Ft-ért egy gyönyörű bőrszínt kaptam. Az XXL nail thickenerről már nem tudok ilyen pozitívan nyilatkozni, azt hiszem maradok a jól bevált, normál állagú körömerősítőknél.

Ti szeretitek az ilyen természetes színű lakkokat? Tervezitek valamelyik Nude glam lakk beszerzését, vagy már meg is vettétek?

Címkék: , , , , , , , ,

9 megjegyzés:

Időpont: 2012. április 5. 10:33 , Blogger Andrea írta...

Fú, szerintem próbáld ki a café olét, eggyel sötétebb és szerintem sokkal jobb. Nekemis volt ehhez hasonló vagy ilyen világos lakkom, a fedésével is problémáim voltak, meg ugye a csíkok, de ez valahogy más:) Igazából a képeken a középső ujjamon egy rétegben van! És elég fullosan fed úgy is, az igazat megvallva most nem is látok nagyon kulonbséget, na de lényeg a lényeg, 2 rétegben sokkal szebben fed mint ez! Vagy lehet hogy csak nekem jön le rosszul, de ez nem tűnik perfectnek:( Majd én is kipróbálok egy világosabbat, hááátha:)

 
Időpont: 2012. április 5. 11:14 , Blogger Andrea írta...

JA és a pelyhes lakk baromi jól néz ki ezen!:D Próbáld ki:)

 
Időpont: 2012. április 5. 11:40 , Blogger Viki írta...

A képeken itt is egy rétegben van a pités, és így tényleg nem fed 100%-an, viszont féltem, ha két réteget kenek, akkor "felválik" az egész. A boltban néztem én is a cafe olé-t, de valamiért túl sötétnek találtam,a képeiden viszont nagyon szép, úgyhogy szerintem megveszem azt is. :D A pelyhessel pedig most nagyon felkeltetted az érdeklődésemet, Te már kipróbáltad rajta? :)

 
Időpont: 2012. április 5. 13:20 , Blogger dyna írta...

Azért 1 rétegsége ellenére egészen jól fed. Van egy Orly francia manikűr lakkom, ami 2-3 rétegben muzsikál így, és szinte ugyanilyen az árnyalata. Szép, de nekem az egy picit barnásabb árnyalat fedi a nude elnevezést. :)
Én Suzy blogán a 05-öst szúrtam ki magamnak, ill. valakinél tán a 07-est is szimpinek láttam (nah ebben nem vagyok biztos:)), hamarost dönteni kell, ez most tudatosult csak bennem, nem is fogtam fel eddig, h trendkiadás, tehát akkor ez nem állandó termék?!

 
Időpont: 2012. április 5. 13:25 , Blogger Andrea írta...

Jaja, gondoltam hátha ezen mégis... :D Úgyhogy a gyűrűsre felkentem és ah, nagyon szép!:) Ilyen barackos arany színű rajta! Ami nekem ugye most nagyon megy, meg úgy mindig, lásd rose gold, ysl rúzs, artdeco szájfény zoya happi...:D Úgyhogy most e öröö eee bódottááá:)

Én is sötétnek láttam először amúgy - de olyat akartam vele, hogy menta végű francia ezzel az alappal, és összenéztem boltban a többi nude lakkal, és ehhez ment a legjobban:) Csak aztán ugye megsajnáltam mert a körmeimen valahogy sokkal szebb és nem rontottam el, majd ha a vége kezd kopni, akkor megcsinálom:D

 
Időpont: 2012. április 5. 13:28 , Blogger Andrea írta...

Csekkold le nálam a 7est, szerintem sokkal szebb felkenve mint az üvegben! És az pont az a picit barnásabb:)
Pfú nekem is volt amúgy egy amúgy gyönyörű H&M nude lakkom, meg egy China Glaze, de azok is 3 rétegben fedtek úgy ahogy... Amúgy nálam a középső ujjamon csak egy réteg van úgy nézd:)

 
Időpont: 2012. április 5. 14:18 , Blogger dyna írta...

Köszi, nálad volt! :))) Még nem jegyeztem meg a neved-oldalad összetartozását, egy itteni kommentben akadtam rád és klikkeltem az adatlapod után az oldaladra és mivel szimpi volt, landoltál a readermben. :) Igen, ez az a lakk és asszem élőben kell eldöntenem, h 07 vagy 05. mindkettő csudás. :)

 
Időpont: 2012. április 5. 20:29 , Blogger Viki írta...

Megvettem a 07-est (café olé), és tényleg sokkal szebb felkenve, mint az üvegben. Nekem alapból a pités is elég barnának tűnt elsőre, viszont a café mellett, egyértelműen baracknak mondanám. :D

 
Időpont: 2012. április 5. 21:40 , Blogger dyna írta...

Ma az Oktogonos Rossmannban a kezembe fogtam a 07-est, de mivel a 05-ös teljesen le volt fosztva, hiába tettem vele 2 kört, visszaraktam, h mi van ha mégis a 05-ös az igazi és én a másikat veszem. Már bánom, holnap valahol újra felkutatom őket. :))

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal