2014. október 25., szombat

MOYRA GEL LOOK | NO. 939 AVRIL


Az igazat megvallva mostanában már nem mozgatnak meg annyira a körömlakkok, mint régebben, viszont amikor megláttam az első képeket a Moyra - Avril lakkjáról, nem volt kérdés, hogy ezt bizony nekem is meg kell szereznem. A Moyra lakkokat általában az otthoni fodrászkellékesben szoktam megvenni, mert ott olcsóbbak mint Debrecenben, úgyhogy megkértem az eladó lányt, hogy ha megjön az Avril, tegyen el belőle nekem egyet. A múlt héten végre sikerült is átvennem, azóta pedig szinte le sem lehet robbantani a körmeimről, úgyhogy mostanra sikerült annyira megismernem, hogy Veletek is megosszam a tapasztalataimat.


Az ecsete a szokásos hosszú, keskeny és lapított. Könnyű vele dolgozni, bár arra azért ügyelni kell, hogy a hosszú 'nyélen' hajlamos felgyűlni a lakk, így ha nem dolgozunk elég gyorsan, túl sok anyag kerülhet a körmünkre. 

Az állaga egyébként egy picit sűrűbb az átlagnál, de ez semmiféle gondot nem okoz a felvitelnél, könnyen és szépen elterül a körmökön. 

A száradási ideje átlagos, nagyjából 10 perc alatt teljesen koppanósra szárad, de erre még rá lehet segíteni egy kis gyorsszárító lakkal/spray-vel. 

Tartósságát tekintve nálam egy picit alulmaradt a többi Moyrához képest. Igaz fedőlakkot nem használtam hozzá, csak alaplakkot és elég rendesen igénybe is vettem a körmeimet, mert volt mosogatás meg takarítás rendesen, szóval lehet, hogy 'normál' körülmények között jobban teljesített volna. Minden esetre a 3. napon már le kellett mosnom a körmeimről. 

A fedése zseniális, két vékonyabb, vagy egy vastagabb rétegben tökéletesen fed. És hát a színe, az valami eszméletlen. Ahány fényviszony, annyiféle szín jön elő ebből a kis csodalakkból. Igyekeztem több képet is készíteni róla, hogy Ti is lássátok, mennyi arca van Avrilnek. Normál fényviszonyok között egy lilás alapú arany és bronz csillámokkal teli lakknak tűnik, közvetlen napfényben viszont az alap 'átváltozik' egy sötét barnás-feketés színné, ami olyan, mint a csillagos ég. Egyszóval gyönyörű és megunhatatlan.


A Moyra lakkjait fodrászkellékes és műkörmös boltokban tudjátok beszerezi, illetve a Moyra webshopjából 450 Ft körüli áron. Ha egy izgalmas, nem 'tucat' lakkot kerestek őszre, mindenképpen vessetek egy pillantást Avril-re.


Nektek, hogy tetszik ez a lakk? Melyik a kedvenc őszi körömlakkotok?



Címkék: , , ,

14 megjegyzés:

Időpont: 2014. október 25. 12:00 , Blogger Audrey80 írta...

Nekem az Audrey van meg, a tartóssága a gyenge pontja, mivel a fedőlakk opálos hatásúvá teszi, nem érdemes rákenni. Persze van még két másik fedőlakkom, próbálkozom. Érdekes, nekem pont nagyon folyós volt :) De hogy ezek miért a gel look kollekció tagjai?? Inkább fémes hatásúnak látom a tiédet is.

 
Időpont: 2014. október 25. 15:01 , Blogger bokorbogi93 írta...

Ajjaj. Ez a szín elragadó!

 
Időpont: 2014. október 25. 15:54 , Blogger Szöszi írta...

Nekem is meg van ez a lakk és imádom, nyomdázni is lehet vele :)

 
Időpont: 2014. október 25. 18:45 , Blogger Drea írta...

Debrecenben Moyrát a Batthyány utcai Írisz drogériában vegyél. 380 forintért adják, de két vásárlás után már törzsvevői kedvezményt kapsz. Így csak 340 :D

 
Időpont: 2014. október 25. 22:27 , Blogger Unknown írta...

Nekem ugyan ez a szín van a kezemen, csak S-he!! :) imádom a kis bronz csilliket benne :) Karira választottam, de nem bírtam ki addig :D

 
Időpont: 2014. október 25. 23:32 , Blogger Lumena írta...

Gyonyoru ez a lakk, jo hogy ennyi fotot keszitettel rola. :)

 
Időpont: 2014. október 27. 12:16 , Blogger Szandra - For Her blog írta...

Hú milyen kis "dög" ez a lakk, sötét, de ugyanakkor csillámos, nekem van egy hasonló OPI-m, imádom ilyenkor ősszel :).

 
Időpont: 2014. október 28. 18:52 , Blogger Viki írta...

Óh, hát ha az én nevemmel is készülne lakk, tuti, hogy megvenném. :D Viccet félretéve, az Audrey engem a promóképek alapján nem nagyon fogott meg, úgyhogy abból nem is kértem, hogy tegyenek félre, viszont swatcholva meg tök jól néz ki. Szerintem egyébként azért kerültek a Gel look kollekcióba, mert, hogy fedőlakk nélkül is olyan fényesek, mint a géllakk. Vagyis én csak erre tudok gondolni...

 
Időpont: 2014. október 28. 18:52 , Blogger Viki írta...

Ugye?! :D

 
Időpont: 2014. október 28. 18:52 , Blogger Viki írta...

Óh, erre nem is gondoltam. Köszönöm a tippet Judy, legközelebb kipróbálom nyomdázáshoz is! :)

 
Időpont: 2014. október 28. 18:55 , Blogger Viki írta...

Nanee, ez most komoly?! Én meg azt hittem, hogy nálunk otthon (vidéken) olcsóbb. -.- Mindenképpen fel fogom keresni ezt az Írisz drogériát, nagyon szépen köszönöm az infót Drea! ^^

 
Időpont: 2014. október 28. 18:56 , Blogger Viki írta...

Felelőtlenség lenne Karácsonyig tartogatni egy ilyen szépséget! :D

 
Időpont: 2014. október 28. 18:57 , Blogger Viki írta...

Hát igyekeztem több fényviszonyban is lekapni, mert tényleg annyira sokoldalú ez a lakk. :)

 
Időpont: 2014. október 28. 18:58 , Blogger Viki írta...

Az bizony! :D Ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a sötét-csillámos mániámmal. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal