2014. október 28., kedd

KARÁCSONYRA HANGOLÓDVA | GARNIER - MAYBELLINE - L'OREAL

Hatalmas karácsony-mániásként mindig azt mondom, hogy nem lehet elég korán kezdeni az ünnepi készülődést, legyen szó akár a menü megtervezéséről, a dekoráció elkészítéséről vagy éppen az ajándékok megvásárlásáról. Szerencsére a Garnier, a Maybelline és a L'Oreal idén is gondolt azokra, akiknek nehezen megy az ajándékválasztás, ugyanis szuper kis csomagokat állítottak össze a különböző korosztályok és célcsoportok számára. Tudom, hogy sokan személytelennek találjátok az efféle ajándékcsomagokat, viszont szerintem igen is nagy segítség tud lenni, ha egy olyan embernek kell ajándékot választani, akit annyira nem ismerünk (pl. kötelező iskolai/munkahelyi ajándékozás), vagy akinek nem tudunk mit adni, mert mindene megvan, de mégis szeretnénk meglepni valamivel az illetőt (pl. nagyszülők).


A Garnier idén négy összeállítással készül, amelyből kettő arc- kettő pedig hajápolással kapcsolatos. A fiatalabb korosztálynak szánt BB krém ajándékcsomag egy Garnier BB krémet és egy Micellás arctisztító vizet tartalmaz, amelynek az ára 2.999 Ft.

Az idősebb generáció számára az Essentials 45+ nappali és éjszakai arckrémet tartalmazó szettel kedveskedik a márka, amely szintén 2.999 Ft-ba kerül. Az Essentials 45+ krémek tápláló hatásáról ismert Omega 6-ban gazdag homoktövis olajt tartalmaznak, melyek a bőregyenetlenség ellen hatnak. Ezáltal csökkentik a ráncok számát és felületét, valamint láthatóan erősítik az arc kontúrját és hatással vannak a bőr rugalmasságára is.

Az arcápoló csomagok mellett érkezik két hajápoló szett is. Az egyik a Fructis Goodbye Damage sampon és balzsam duó, ami kettős megoldást nyújt a sérült haj számára. Egyrészt a hajszál belsejébe hatolva feltölti a károsodás okozta sérüléseket, másrészt pedig kívülről lezárja a kutikulát, ezáltal ragyogóvá téve a hajat. A Fructis Goodbye Damage duót 999 Ft-os áron tudjátok megvásárolni. 

A Fructis mellett az Ultra Doux Provance levendulás termékcsaládjából is készült egy összeállítás, ami egy sampont és egy balzsamot tartalmaz a fényesen ragyogó és puha tapintású hajért. A csomag 999 Ft-ba kerül.



A tavalyi évhez hasonlóan a Maybelline idén is megörvendeztet bennünket egy kedves kis ajándékcsomaggal, amiben ezúttal egy Colossal Go Extreme dúsító szempillaspirált és egy Colorama körömlakkot rejtettek el. A szetthez 2.499 Ft-os áron tudtok hozzájutni.



Azt hiszem most már elárulhatom, hogy a három márka közül engem a L'Oreal csomagjai hoznak a leginkább lázba. A Garnier-hez hasonlóan itt is kapunk két arcra való szettet. Az egyik az Age Specialis 55+ nappali és éjszakai krémet tartalmazó csomag, amely az érettebb bőr táplálására szolgál és 4.499 Ft-ba kerül. A másik pedig a Nutri Gold arckrém és arcolaj páros, amelyben antioxidáns tulajdonságairól ismert olajok és értékes tápanyagok biztosítják a ragyogóbb arcbőrt. Ezt a szettet 4.999 Ft-ért tudjátok megvásárolni. 

A L'Oreal a hajápolásról sem feledkezik meg, így természetesen az ünnepi időszakra is készült két szuper összeállítással. Az Elseve Color Vive sampon és balzsam szett kifejezetten a festett haj barátja, ugyanis segít meghosszabbítani a szín intenzitását. Azáltal, hogy a hajszál belsejében tartja  a színpigmenteket, fokozza a ragyogást, mindemellett táplálja és védi a hajat. Az Elseve Fibralogy sampon és balzsam pedig a filloxane segítségével fokozatosan vastagítja a hajszálakat. Mindkét hajápoló szetthez 1.499 Ft-os áron tudtok hozzájutni.

A két arcra, és a két hajra való L'Oreal csomag mellett idén a boltok polcaira kerül egy L'Oreal sminkcsomag is, amelyben egy So Couture szempillaspirál és egy Micellás víz található majd. A szempillaspirál erőssége, hogy a tűpontos kefe, mely szálanként fogja közre a pillákat, rendkívül precíz felvitelt biztosít, így az extra fekete pigmenteket tartalmazó formulával csomómentes, intenzív és dús pillákat tudunk elérni. A csomag ára 4.499 Ft, ami ahhoz képest, hogy általában maga a szempillaspirál kerül ennyibe, szerintem nem is olyan vészes.

A csomagokat az Auchan, DM, Müller, Rossmann, Spar és Tesco üzleteiben keressétek!


Nektek, hogy tetszenek a Garnier, a Maybelline és a L'Oreal karácsonyi ajándékcsomagjai? Szoktatok előre összeállított ajándékcsomagot vásárolni? Ezek közül melyik a kedvencetek?



Címkék: , , , , , ,

9 megjegyzés:

Időpont: 2014. október 28. 16:02 , Blogger Megaera írta...

Nagyon tetszenek ezek a csomagok :)

 
Időpont: 2014. október 28. 18:59 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy Neked is tetszenek Megaera. ^^ Nekem a levendulás Garnier a kedvencem, meg a L'Oreal So Couture spirálos csomagja. Ezeket tuti meglesem majd valamelyik drogériában is.

 
Időpont: 2014. október 28. 19:39 , Blogger Anna írta...

Jó kis csomagok. :)

 
Időpont: 2014. október 28. 19:52 , Blogger Franciska írta...

Biztosan lesz, amit meg fogok venni ezek közül, igazából 1-2 személynek ki is választottam a hozzá illő csomagot így gondolatban :D Tetszenek, mert tudom, hogy ki minek tudná hasznát venni, így biztosan nem lövök mellé, és az ajándék sem hánykolódik majd valahol a sarokban :)

 
Időpont: 2014. november 6. 20:30 , Blogger Viki írta...

Szerintem is nagyon jók lettek az idei csomagok. :)

 
Időpont: 2014. november 6. 20:33 , Blogger Viki írta...

És az sem utolsó szempont, hogy jóval olcsóbban jössz ki, mintha egyesével vennéd meg a termékeket. :)

 
Időpont: 2015. január 6. 20:30 , Anonymous Névtelen írta...

A www.kremmania.hu oldalon olvastam a Garnier krémekkel kapcsolatos tapasztalatokról. Egy pozitív visszajelzés nem volt a hatásukkal kapcsolatban, s ez elég elgondolkodtató a számomra.

 
Időpont: 2015. január 7. 8:18 , Blogger Viki írta...

Bevallom őszintén a(z arc)krémjeiket nem igazán ismerem, viszont a micellás vizük nekem nagyon bejött.

 
Időpont: 2015. január 7. 19:46 , Anonymous Névtelen írta...

Ennek ellenére vettem a Rossmannban karácsony után féláron a krémekből és a micellás vízből,mindenképp beszámolok majd a tapasztaltakról január végén. Kati

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal