2014. szeptember 9., kedd

MEMEBOX | SCENTBOX #4. FLORAL


Egész nyáron alig vártam, hogy végre eljöjjön az augusztus 29-e, amikor is elkezdték kiszállítani életem első Memebox dobozkáját (pontosabban ez már a 2. rendelés, viszont az elsőt majd csak október végén fogják feladni) a Scentbox #4. Floral-t. A Memebox rendszerről korábban már írtam (ITT), úgyhogy most nem mesélnék róla részletesebben, hanem inkább rátérnék a lényegre, hogy mi is lapult az első dobozkámban.



A kis pink kartondoboz egy nagy rózsaszín pufi borítékban érkezett, ami szerencsére tökéletesen megvédte a csomagot, úgyhogy épségben ideért minden. Mint a legtöbb meglepetésboxnál, itt is egy ismertetővel találkozunk először, amikor kinyitjuk a dobozt. Ez azért is nagyon jó, mert így a termékleírás és a használati utasítás mellett a termékek árát is megtudjuk, illetve azt, hogy teljes kiszerelésűek-e vagy sem.

A Memebox oldalán eredetileg az szerepelt, hogy 3 teljes méretű terméket tartalmaz majd a doboz, viszont végül 4 került bele, ami így plusz meglepetés volt. Nézzük is, hogy mik ezek.

1., A Sally's box Friendly Cherry Blossom Hand Mask ($2) egy cseresznyevirág illatú shea vajas kézmaszk, ami hidratálja és táplálja a száraz, repedezett kézbőrt. Nagyon kíváncsi vagyok rá, szerintem ma este be is vetem.
2., Az ESTHE Shower Cologne ($26) egy 100 ml-es frissítő testpermet, amit kifejezetten zuhanyzás után érdemes használni. Nekem a 'Floral Dream' nevű jutott, aminek eléggé intenzív, mégis friss virágillata van. Az én orromnak egy kicsit 'tucat' illatnak tűnik, szinte biztos vagyok benne, hogy korábban már 'szaglásztam' hasonlót. Minden esetre a tavaszi- nyári időszakban szerintem sokat elő fog kerülni.
3., Még egy parfüm lapult a dobozban, méghozzá a 10 ml-es kiszerelésű L'OCEAN Feromonika Perfume ($12) 'Paros Rose' változatban. A leírás szerint ezek a L'OCEAN termékek ismert nemzetközi luxusmárkák híres illatai alapján 'inspirálódtak'. Fogalmam sincs, hogy az enyém vajon melyik márka utánzata akar lenni, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy egészen kellemes vaníliás rózsaillata van. Az őszi szezonra tökéletes lesz.
4., A végére pedig itt egy kicsit 'műanyag' cukorkaillatú kézkrém, a 6. számú Secret Key Perfume Hand Cream ($10). Egy használat alapján annyit már észrevettem, hogy ez egy viszonylag könnyű állagú krém, szóval inkább tavasszal lesz majd nagy segítség. 


Összességében én nagyon elégedett vagyok ezzel a dobozkával, már egyáltalán nem bánom, hogy megrendeltem a Global #16-ot is. A Scentbox #4. Floral teljes áron $15-ba került, (és ehhez jött még hozzá a $6-os postaköltség), viszont nekem különböző kuponokkal sikerült $6,99-ért megszereznem. Érdemes gyakran visszanézni a Memebox oldalára, ugyanis szinte mindig vannak különböző akciók, és most a regisztrációnál 2 memepontot is adnak ajándékba, ami $2-nak felel meg. A szállítás szerintem roppant gyors, az én csomagom 7 munkanap alatt ért ide Koreából, ami azért nem rossz (főleg, ha azt nézzük, hogy gyakran még a hazai csomagok sem érnek célba ennyi idő alatt). 


Ti rendeltetek már a Memebox-tól? Tervezitek esetleg a későbbiekben, hogy vásároltok tőlük?



Címkék: ,

5 megjegyzés:

Időpont: 2014. szeptember 9. 19:53 , Blogger Unknown írta...

Én is megrendeltem ezt a dobozt 2-t fizet 3-at vihet akció keretében. Nálad hallottam róla először, és annyira örülök hogy megvettem mivel nagyon izgi termékek voltak mindhárom dobozban.
Az ESTHE Shower Cologne miatt kicsit irigyellek, mivel én a White Musk illatot kaptam, ami nekem túl nehéz/fűszeres, pedig szuper kis termék nagyon tartós az illata, meg aranyos a csomagolása.

 
Időpont: 2014. szeptember 9. 21:18 , Blogger Lolli írta...

Én is vacilálok egy dobozon...így egyben nagyon megéri. Posta vitte ki neked? :))

 
Időpont: 2014. szeptember 12. 12:43 , Blogger Viki írta...

Jajj, ennek nagyon örülök. :) A testpermetet pedig sajnálom. Azért szerintem tartogasd még 1-2 hónapig, hátha télen megjön hozzá a kedved. :)

 
Időpont: 2014. szeptember 12. 12:44 , Blogger Viki írta...

Abszolút megéri, főleg ha sikerül kedvezményes kuponkódokat összeszedni. Nekem a 'sima' postás hozta egyébként. :)

 
Időpont: 2014. szeptember 28. 12:41 , Blogger Lolli írta...

Köszi! :))

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal