2014. augusztus 27., szerda

NEW IN... | 5. BEAUTY

Habár csak két hét telt el azóta, hogy bemutattam itt a blogon a legutóbbi szerzeményeimet, ismét sikerült egy-két szuper dologra lecsapnom, amik úgy gondolom, hogy talán Titeket is érdekelhetnek. Az egyik ilyen a Nailland Hungary-s körömlakk rendelésem. Elég régóta nézelődtem már a Nailland webshopjában, viszont a szállítási költség, és az, hogy egy monitoron keresztül kell eldöntenem egy színről, hogy tetszik-e vagy sem, mindig visszatartott a rendeléstől. A nyári akciójuknak azonban én sem tudtam ellenállni, úgyhogy gyorsan le is csaptam három klassz China Glaze szettre. A 'Good spirits'-re, a 'Sparkle all the way'-re és az Off Shore kollekció 'Dune our thing'-jére. Folyamatosan tesztelem a lakkokat, a Feel the breeze-ről már láthattatok egy tesztet és egy manikűrt is. Igyekszem minél előbb megmutatni a többi szépséget is.


Időközben a Born Pretty Store csomagom is megérkezett, amiben ezúttal egy 15 db-os körömfestő ecsetkészlet, egy körömnyomda és egy ezüst-arany körömdíszítő szett volt. Az ecsetkészlet nagyon jól jött, ugyanis lakkozás közben és után én mindig ecsettel szoktam eltávolítani a felesleges körömlakkot, ebben a készletben pedig több különböző fejű ecset is van, amikkel nagyon precízen lehet javítgatni. A vékonyabb fejű darabokkal és a pontozóval pedig gyerekjáték az apró minták megfestése. A nyomdát a régi Essence-es utódaként rendeltem, ugyanis annak olyan kicsi és kemény volt a 'feje', hogy a Pet'la Plate minták vagy nem fértek el rajta rendesen, vagy állandóan elcsúszkáltak róla. Ezzel a nagyobb, gumisabb felületűvel végre vállalható mintákat tudok a körmeimre nyomdázni. Az arany színű körömdíszítőket már láthattátok egy korábbi bejegyzésben 'bevetés közben' is, szerintem nagyon jópofák, és ezért a $3,28-ért hatalmas mennyiséget kapunk. Ha szeretnétek tőlük rendelni, használjátok az YTL91 kódot, és 10% kedvezményt kaptok a vásárlásotok végösszegéből.


A Catrice újdonságai az első promóképek alapján nem igazán fogtak meg, valahogy semmi sem tűnt olyan izgalmasnak, hogy azt mondjam, na igen, ez már döfi. Aztán végül - ott élőben - mégiscsak találtam három klassz ajakkencét, aminek nem tudtam ellenállni. Először a Beautifying Lip Smoother-t (1.099 Ft) hoztam el a 030 Cake Pop árnyalatban, mondanom sem kell, az első nap totál levett a lábamról, úgyhogy másnap rohantam is vissza a 020 Apricot Cream-ért. Akkor még gyorsan átfutottam a többi újdonságot is, így szúrtam ki az Ultimate Colour (1.249 Ft) vonal új üdvöskéjét, a 350 MATTador pinkes beütésű matt vörös rúzsát, úgyhogy végül azt is elhoztam. Hamarosan róluk is olvashattok majd részletesebben itt a blogon.




Ti miket vásároltatok mostanában? Próbáltátok már ezek közül a termékek közül valamelyiket? Milyenek a tapasztalataitok?



Címkék: , , , , ,

8 megjegyzés:

Időpont: 2014. augusztus 27. 15:47 , Blogger Unknown írta...

Gyönyörű China Glaze lakkjaid vannak*-* x
Bianka

 
Időpont: 2014. augusztus 27. 21:26 , Blogger M. írta...

WoW, de jó színű ez az ecsetkészlet. :D

 
Időpont: 2014. augusztus 28. 12:00 , Blogger Szandra - For Her blog írta...

A mindenit mennyi szépség :)!

 
Időpont: 2014. augusztus 28. 20:08 , Blogger Manna (mannakörmök) írta...

azok a lakkok. <3 :)

 
Időpont: 2014. szeptember 5. 11:11 , Blogger Viki írta...

Köszi ^^

 
Időpont: 2014. szeptember 5. 11:13 , Blogger Viki írta...

Igen, tényleg nagyon kellemes színűk van. :D Bár elsődlegesen a kihasználhatóságuk miatt szeretem őket. :)

 
Időpont: 2014. szeptember 5. 11:13 , Blogger Viki írta...

Köszönöm Szandra ^^

 
Időpont: 2014. szeptember 5. 11:14 , Blogger Viki írta...

Szépen lassan mindegyikről írok majd részletesebben is. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal