2014. augusztus 5., kedd

KEDVENC NYÁRI KÖRÖMLAKKJAIM | 2014.


A kedvenc nyári pirosítóim után összegyűjtöttem azt a 8 körömlakkot, amit ilyenkor, a melegebb időben a legszívesebben viselek. Mint a legtöbben, ilyenkor én is bátrabban nyúlok az élénkebb színű és az extrább finisű lakkok után. Van itt gél hatású-, krémes- és homoklakk is, remélem mindannyian találtok majd köztük kedvetekre valót.

Morgan Taylor - Tropical Puch | Bár eddig még manikűrt nem mutattam Nektek ezzel a lakkal, így is az idei év egyik nagy favoritja nálam, még a legutóbbi kedvences posztba is bekerült. Egyáltalán nem az a szokványos pink lakk, amivel szinte minden márkánál találkozunk. Nálam szín, fedőképesség és tartósság szempontjából is csillagos ötöst kap. További részleteket itt olvashattok róla.

Moyra - Gel look No. 912. Jaqueline | Az idei év színe nálam egyértelműen a lila, egy pár hétig szinte megállás nélkül csak ezt viseltem a körmeimen. A Moyra pasztelles beütésű lakkja annyira nagy kedvenc lett, hogy már jó pár Napi köröm bejegyzésben is szerepelt (pl. itt és itt).

Lovely - Classic Nr. 25. | Szintén örök klasszikusnak számít már a Lovely Classic kollekció fehér lakkja. Akik folyamatosan követik a blogot, talán észrevették, hogy mostanában nem is igazán volt olyan manikűr (itt, itt, itt) amelyiknél ne használtam volna ezt a szépséget. Ahhoz képest egyébként, hogy egy pénztárcabarát drogériás darabról van szó, nagyon szép a fedése és az állaga is meglepően kellemes.

Rimmel London x Rita Ora - 203 Lose your lingerie | Bár fedőképesség szempontjából borzalmas ez a Rimmel lakk, a színe annyira gyönyörű, hogy képtelen vagyok lemondani róla. Egyszerűen annyira el van találva, hogy nem érdekel, ha háromszor kell letörölnöm, mire sikerül egyszer normálisan felkenni. Hozzátéve a Lovely Rio lila homoklakkjával mesés párost alkot. Manikűrt is mutattam már egyébként róla, itt tudjátok megnézni. 



Morgan Taylor - Tropical Puch | Moyra - Gel look No. 912. Jaqueline | Lovely - Classic Nr. 25. | Rimmel London x Rita Ora - 203 Lose your lingerie 


Lovely - Baltic Sand Nr. 3. | A visszafogott, pasztelles árnyalatok mellett nálam nyáron gyakran előkerülnek az erősebb, feltűnőbb színek is. Az egyik nagy kedvencem tavaly óta a Lovely első homoklakkja, a kék Baltic Sand. Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de nekem egyből a vízpartot juttatja az eszembe, úgyhogy ha nyárias hangulatra vágyom, ez az első, amit előveszek. Korábban már készítettem is vele egy óceán hangulatú manikűrt.

Moyra - Vivid Sand No. 715. Shocking Pink | A Moyra ebben az évben rengeteg izgalmas kollekcióval rukkolt elő, nekem az egyik kedvencem a Vivid Sand vonal, ami vibráló neonszínű homoklakkokból áll. A Shocking Pink egy csillámos változat, ami az erőteljes színe ellenére, simán megállja a helyét egy visszafogottabb "babás" manikűrben is. 

Moyra - Vivid Sand No. 718. Orange Love | Szintén a Vivid Sand kollekció része ez az élénk narancssárga homoklakk is, ami a Shocking Pink-kel ellentétben már nem tartalmaz csillámot. Ettől függetlenül viszont mindazt hozza, amit egy homoklakktól elvárhatunk: szuper a fedőképessége, gyorsan szárad és extra tartós. A blogon egyébként még vele sem mutattam kész manikűrt, itt viszont már írtam róla egy kis összefoglalót. 

Max Factor - Glossfinity 75. Flushed Rose | Szintén tavaly óta nagy kedvencem a Max Factor Flushed Rose nevű korallszínű lakkja. Annak ellenére, hogy eléggé drága, azt mondom, hogy érdemes beruházni rá, mert nagyon tartós, extra pigmentált és gyerekjáték szépen felkenni. Korábban egyébként már részletesebben is írtam róla, sőt, itt és itt már manikűrt is láthattatok vele. 



Lovely - Baltic Sand Nr. 3. | Moyra - Vivid Sand No. 715. Shocking Pink | Moyra - Vivid Sand No. 718. Orange Love | Max Factor - Glossfinity 75. Flushed Rose



Ti próbáltátok már ezek közül a lakkok közül valamelyiket? Nektek bevált? Melyik a kedvenc nyári körömlakkotok?




Címkék: , , , , , , , ,

4 megjegyzés:

Időpont: 2014. augusztus 5. 18:08 , Blogger Barbi (Beauty & Glamour Blog) írta...

óóó a MT lakknak gyönyörű színe van nagyon tetszik! A pink Vivid Sand lakkal el tudnék képzelni egy jó kis kombinációt.

 
Időpont: 2014. augusztus 5. 19:51 , Blogger Nera írta...

A Moyra Orange Love-ja nálam is benne van a nyári favoritokban! A Rita Ora lakk pedig felkerült a listámra.

 
Időpont: 2014. augusztus 14. 18:38 , Blogger Viki írta...

Milyen igazad van Barbi, tényleg nagyon szuperül mutatnának együtt. Legközelebb ki is próbálom. :)

 
Időpont: 2014. augusztus 14. 18:39 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy az Orange Love Neked is bejött. A Rita Ora nem a legjobb minőségű, viszont eszméletlenül szép színe van. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal