2014. július 26., szombat

CATRICE | MADE TO STAY 040 LET'S RED LOUD!


Eddig nem különösebben hatottak meg a Catrice termékei, volt egy-két darabom tőlük, viszont soha nem rohantam felvásárolni az újdonságokat. Talán azért, mert nálunk eddig nem lehetett kapni a márka termékeit, így csak Debrecenben illetve Miskolcon volt lehetőségem nézelődni. Most viszont, hogy egy pár hete a szerencsi Rossmannban is van Catrice állvány, alaposan végignéztem a termékeket és a kifutók közül vásároltam két ajakkencét. Az egyik a Pure Shine Lip Balm ajakceruza 070-es I don't red it! árnyalatban, (róla is tervezek majd külön posztot), a másik pedig a mai poszt főszereplője, a Made To Stay ajakszínező a 040 Let's red loud! árnyalatban.


A leírás szerint hármas hatással bír ez az ajakszínező, ugyanis olyan intenzív, mint egy rúzs, olyan hosszantartó, mint egy stift és olyan csillogó, mint egy szájfény. Az első és az utolsó állítás abszolút helytálló, ezek a tulajdonságok már az első használat során beigazolódtak, viszont a tartóssággal nem értek egyet teljes egészében. Legalábbis nem úgy, ahogyan a Catrice. Lehet, hogy én vagyok túlságosan naiv, de valamiért bíztam abban, hogy tényleg ki fog bírni ez a cucc a számon 8 órát, de végül sajnos nem így lett. Mindenféle evés, ivás nélkül nekem 2 óráig bírta, aztán folyamatosan halványult a színe. Az mondjuk egy pozitívum, hogy szépen egyenletesen kopik, így végül is nem kell félóránként igazgatni. 

A tartósságból adódó hiányosságokat viszont nagyon jól kompenzálja a kellemes finish. Én nem vagyok az a nagy szájfényes, mindig is inkább a rúzsokat részesítettem előnyben, mert egyszerűen utálom, hogy olyan ragacsos érzést hagynak maguk után, és állandóan beléjük ragad a hajam. Szerencsére, annak ellenére, hogy itt is egy szájfény formulával van dolgunk, egyáltalán nem ragad, inkább olyan, mint egy folyékony rúzs némi fénnyel. Szóval nagyon jó érzés viselni. 


Hagyományos szájfény applikátora van, amivel gyerekjáték dolgozni. A lekerekített, keskeny fejének köszönhetően nagyon precízen fel lehet vele vinni a festéket, úgyhogy még az erős szín ellenére sem kell vele trükközni. Én nagyon szeretem az ilyen kialakítású applikátorokat, mert pont annyi anyagot vesznek fel egyszerre, amennyi egy visszafogott szín eléréséhez elegendő.


Egy vékony rétegben inkább csak egy enyhe bogyószínt kölcsönöz az ajkaknak, viszont gyönyörűen építhető, úgyhogy egészen sötét pirosas színt is el lehet vele érni. A kezemen egyébként egy vastagabb rétegben láthatjátok.


És így néz ki használat közben. Az első képen semmi nincs a számon, a 2. képen egy nagyon vékony, míg a 3. képen egy kicsit vastagabb rétegben láthatjátok.

Mindent összevetve, én nagyon megszerettem ezt az ajakkencét, mert amellett, hogy nagyon szép színe van, kellemes érzés viselni. Ha még szerencsétek van, Ti is kifoghatjátok a Catrice kifutó termékei között 700 Ft-ért.




Ti próbáltátok már a Catrice Made To Stay ajakszínezőket? Nektek bevált? Sikerült valamire lecsapnotok a kifutó termékek közül?




Címkék: , , , ,

6 megjegyzés:

Időpont: 2014. július 26. 15:13 , Blogger Megaera írta...

Már több helyen is olvastam róluk, nagyon szeretném is kipróbálni őket. Kár, hogy a közelemben sehol nincs Rossmann, ahol megvehetném :(

 
Időpont: 2014. július 27. 13:38 , Blogger Barbi (Beauty & Glamour Blog) írta...

Az ilyen bejegyzéseknél mindig azt hiányolom, hogy használat közben nem készül kép :(

 
Időpont: 2014. július 28. 17:33 , Anonymous Erika írta...

Nagy rajongója vagyok a Catrice-s termékeknek, ezért nagyon örültem neki amikor nálunk is megjelent a Rossmann polcain. Én most a rúzsokra koncentráltam és a The Nuder The Better árnyalatot szereztem be.

 
Időpont: 2014. július 28. 21:56 , Blogger Viki írta...

Sajnálom, pedig tényleg egész jó kis termék. :/

 
Időpont: 2014. július 28. 21:57 , Blogger Viki írta...

Lőttem néhány képet használtat közben is, úgyhogy már "akció közben" is meg tudod nézni. :)

 
Időpont: 2014. július 28. 21:59 , Blogger Viki írta...

Mostanában én is jobban rá vagyok állva az ajakkencékre, főleg a feltűnőbb színűekre. Ki is néztem egy kifutó rúzst a Catrice-től, de egyszerre soknak éreztem volna a 3 dolog. Pedig igazából semmivel nem másabb, ha egy héttel később veszem meg. :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal