2014. június 14., szombat

MORGAN TAYLOR - ALL DOLLED UP | TROPICAL PUNCH | MAKING WAVES | CANDY COATED CORAL


Néhány hónappal korábban már bemutattam itt a blogon 3 csodálatos Morgan Taylor körömlakkot, amiket azóta is imádok, főleg a Fire Cracker-t és az Under the Stars-t. Úgyhogy amikor két hete megkerestek a Nail Harmony Kft-től, hogy lenne-e kedvem kipróbálni néhány új színt, nagy örömmel mondtam igent a felkérésre. Ezúttal 4 gyönyörűséges szín - a lilás fényű All Dolled Up, a tömény pink Tropical Punch, a mélykék Making Waves és a narancssárga színű Candy Coated Coral - lapult a csomagomban, plusz egy alap (Stick With It)- és egy fedőlakk (Need For Speed), amik szuper tartóssá teszik a manikűrt.


Mind a négy színt a csomagban lévő Stick With It alaplakkal és a Need For Speed fedőlakkal teszteltem. Azt kell, hogy mondjam, hogy szuper párost alkot ez a két lakk együtt, ugyanis 5 napig szépen tartotta magát velük az összes szín. A leghamarabb a narancssárga Candy Coated Coral kezdett lepattogni, de szerintem itt inkább az volt a probléma, hogy túl vastag rétegben sikerült felkennem a színt. Az All Dolled Up, épphogy csak megkopott az 5. napra a körmeim végén, míg a Tropical Punch-ot és a Making Waves-t szinte érintetlenül mostam le. A fedőlakkot most is külön kiemelném, ugyanis iszonyatosan gyorsan koppanósra szárította az összes színt. Igaz, hogy önmagukban is nagyon gyorsan száradtak a körömlakkok, de sok fedőlakkal jártam már úgy, hogy reggelre párnahuzatos lenyomatot kaptak a körmeim, itt viszont szerencsére egyszer sem fordult elő ilyen. A lakkok ecsete lapos és széles, amit én azért szeretek nagyon, mert kb. 3 húzással ki tudom velük festeni a körmöm, és ahhoz képest, hogy egyenesre van vágva az ecsetek vége, a körömágynál is nagyon könnyű velük dolgozni.

MORGAN TAYLOR - ALL DOLLED UP
Az All Dolled Up egy csodaszép lilás fényű, irizáló pink körömlakk, ami számomra abszolút pozitív csalódás volt, mert felkenve sokkal izgalmasabb, mint amilyennek az üvegen keresztül első pillantásra tűnt. Az állagát tekintve, ha csak ezt a 4 lakkot vizsgálom, akkor inkább folyósnak mondanám, de pont csak annyira, hogy könnyű legyen kezelni. Szerencsére nagyon gyorsan szárad, de nem annyira, hogy nehezítse a felvitelt. Két réteg kellett belőle a tökéletes fedéshez. 


MORGAN TAYLOR - TROPICAL PUNCH
A leggyönyörűbb szín a négy közül egyértelműen a Tropical Punch, bár első pillantásra azt mondtam rá, hogy csak egy klasszikus rózsaszín, amiből már legalább három csücsül a lakkos dobozkámban. Aztán amint felkentem belőle az első réteget, abszolút megváltozott a véleményem, ugyanis ilyen rózsaszínnel eddig még nem találkoztam. Annyira klassz az állaga és a színe is, hogy ha csak egyet választhatnék a négy közül, gondolkodás nélkül ez lenne a befutó. Ez már valamivel "vastagabb", krémesebb és sűrűbb állagú, mint az All Dolled Up, de szinte lehetetlen elrontani vele a lakkozást. Már egy rétegben is nagyon szépen, szinte tökéletesen fed, de a biztonság kedvéért felvittem belőle egy másodikat is.


MORGAN TAYLOR - MAKING WAVES
Mostanában egyre jobban tetszenek a kék lakkok, úgyhogy különösen örültem, hogy a Making Waves is  bekerült a csomagba. Az All Dolled Up-hoz hasonlóan ez is egy hígabb lakk, ami az első rétegben ijesztően vékonyan fed, de a második szerencsére szépen korrigálja a dolgot. A négy körömlakk közül ennek van a legtompább fénye, kicsit olyan félmatt-szerű finise van. A sötétkék színnel általában úgy vagyok, hogy túl soknak érzem, ha minden körmömön azt viselem, ennél viszont abszolút nem éreztem késztetést a lemosásra.


MORGAN TAYLOR - CANDY COATED CORAL
A négy szín közül erre voltam a leginkább kíváncsi, ugyanis már elég régóta keresem a tökéletes barackvirág színt, és az üvegben úgy tűnt, ez tökéletes lesz. Aztán ahogy elkezdtem felkenni, gyorsan el is ment tőle a kedvem. Az állagát a Tropical Punch-hoz tudnám hasonlítani, ez is egy elég sűrű, krémes lakk, viszont itt már nyoma sincs a könnyen kezelhető formulának. Egyszerűen annyira hamar elkezdett sűrűsödni a körmeimen, hogy nem volt időm normálisan eldolgozni. Ha vékony rétegben kentem, akkor csíkozódott, és szinte egyből "megkötött", de igazából az sem volt sokkal jobb, amikor vastagabb rétegben vittem fel. Sajnos amennyire szerettem volna szeretni ezt a lakkot, annyira "utáltam meg" a végére, mert legalább 10x újra kellett kennem, hogy vállalható formában meg tudjam Nektek mutatni. A képen egyébként két rétegben láthatjátok.


Balról jobbra még egyszer jöjjenek a színek: All Dolled Up - Tropical Punch - Making Waves - Candy Coated Coral.


A Candy Coated Coral-t leszámítva abszolút elégedett vagyok ezekkel a Morgan Taylor körömlakkokkal. A nagy kedvencem egyértelműen a Tropical Punch lett, engem mind a színe, mind az állaga lenyűgözött, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy még jó párszor elő fog kerülni. A körömlakkokat a Harmonyshop webshopjából tudjátok megrendelni 2.490 Ft-os áron, illetve a III. kerületi Eurocenterben is meg lehet őket vásárolni.


Nektek, hogy tetszenek ezek a színek? Melyik a kedvencetek? Próbáltátok már a Morgan Taylor körömlakkokat?




Címkék: , , ,

17 megjegyzés:

Időpont: 2014. június 14. 15:52 , Blogger Ági írta...

Nekem is a Tropical Punch tetszik a legjobban. :) Gyönyörű színek. :)

 
Időpont: 2014. június 14. 16:01 , Blogger Dora írta...

Nekem a Making Waves tetszik a legjobban, éppen hasonló színű lakkra vadászom! :)

 
Időpont: 2014. június 14. 16:04 , Blogger Zsófi írta...

A Tropical Punch tényleg nagyon szép :) A kék is nagyon tetszik nekem :)

 
Időpont: 2014. június 14. 16:04 , Blogger Hajnal írta...

Nekem a Candy Coated Coral a kedvencem. :)

 
Időpont: 2014. június 14. 17:04 , Blogger Rúzsnyom Niki írta...

ahww az a kék *-*

 
Időpont: 2014. június 14. 17:37 , Blogger Franciska írta...

Kár az utolsóért, még talán jobban is tetszik, mint a Tropical Punch, pedig aztán a sima rózsaszínekért odavagyok :D

 
Időpont: 2014. június 14. 18:44 , Blogger Szöszi írta...

CANDY COATED CORAL és a Tropical Punch, tetszik nagyon!

 
Időpont: 2014. június 14. 19:28 , Blogger Catwalk_bitch írta...

Nagyon szépek, de inkább alapszínek egy ici pici csavarral... és alapszíneknek szerintem drágák:/ én úgy vagyok vele, ha már drágább a lakk akkor legyen valami nagyon különleges szín:)

 
Időpont: 2014. június 14. 19:45 , Blogger Kriszti írta...

Nagyon szép mind a 4 szín, én nem tudnék közülük választani. :)

 
Időpont: 2014. június 14. 19:47 , Blogger Megaera írta...

Tropical punch a legszebb, de a candy coated coral is tetszik :)

 
Időpont: 2014. június 14. 21:11 , Blogger Unknown írta...

Szuper színek ,a ' Making waves ' valami csoda!:))

 
Időpont: 2014. június 15. 1:23 , Blogger dyna írta...

úúú, a kék és a korall meseszép! ^^

 
Időpont: 2014. június 15. 10:14 , Blogger Anna írta...

Hú de szépek. *.* Igazi nyári színek. :)

 
Időpont: 2014. június 16. 20:56 , Blogger Manna (mannakörmök) írta...

mindegyik nagyon tetszik. *-*

 
Időpont: 2014. június 16. 22:27 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy mindannyian találtatok kedvetekre valót. :)

 
Időpont: 2014. június 16. 22:31 , Blogger Viki írta...

Részben egyetértek Veled, viszont a Tropical Punch szerintem nem annyira alapszín. Mármint olyan értelemben, hogy eddig én még egy márkánál sem találtam ennyire klassz árnyalatú pinket, ami nem az a "tucat" rózsaszín. :)

 
Időpont: 2014. november 20. 11:54 , Anonymous Névtelen írta...

Sziasztok,
Most már meg lehet nézni és vásárolni az összes Morgan Taylor terméket a budapesti Aréna Plázában a Pink Beauty üzletében !
Nail Harmony

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal