2014. június 18., szerda

KEDVENC NYÁRI PIROSÍTÓIM | 2014.


Nem tudom, Ti, hogy vagytok vele, de én ilyenkor nyáron valahogy bátrabban nyúlok a feltűnőbb, élénkebb, színesebb pirosítókért és úgy érzem, ilyenkor egy kis extra fény is belefér. Úgyhogy a héten elő is szedegettem a nyári kedvenceimet, amiket szeretnék most Nektek is megmutatni, hátha találtok köztük egy-két izgi darabot. 



Bourjois | 54 Rose Frisson 
Ez a Bourjois pirosító a legújabb kedvencem, ha tehetném, szinte minden nap ezt viselném. Még a tavaszi kívánságlistámon szerepelt, és kb. 3 hete sikerült lecsapnom rá a debreceni Müllerben 3.100 Ft-ért. Amikor kipróbáltam a tesztert, egy picit megijedtem, hogy nem lesz elég pigmentált, mert eléggé kemény volt maga a pirosító, de szerencsére olyan, mint az álom. Nagyon kevés kell belőle és valami meseszép végeredményt lehet vele elérni. Szerintem egy nagyon kis könnyed, friss, tavaszi-nyári szín, ami a világostól kezdve egészen a kreolig minden bőrszínen jól mutat. Az enyhe rózsaszínben egyébként nagyon-nagyon apró csillámok is vannak, amikből az arcon már nem sok minden érvényesül. 


Catrice Defining Blush | 050 Apropos Apricot
Ezt a pirosítót még valamikor az év eleje felé vásároltam, és a tavaszi időszakban szinte végig ezt viseltem. Amióta megvan a Rose Frisson, egy picit háttérbe szorult, viszont amikor egy kicsit több fényre vágyom, akkor mindig ehhez nyúlok, mert nagyon természetes és "egészséges" összhatást kölcsönöz az arcomnak a maga kis barackos színével. Az ára abszolút pénztárcabarát, 1.200 Ft környékén lehet hozzájutni a Catrice pulttal rendelkező Müllerekben, Rossmannokban és DM-ekben. Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy az alacsony árhon kiváló minőség is társul, szóval bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki egy jó ár-érték arányú pirosítót keres.


MAC Powder Blush | Buff
Amikor tavaly nyáron pótoltam a korábban összetört Buff pirosítómat, írtam is róla itt a blogon, hogy valamiért nem ugyan olyan a színe, mint a korábbinak. Akkor egy picit csalódott voltam, mert ez sokkal kevésbé volt pigmentált, mint az elődje, így egy darabig nem is használtam. Március környékén viszont pakolászás közben a kezembe került, és úgy döntöttem ismét teszek vele egy próbát, és most valahogy sokkal jobban működött. Tény, hogy most sincs annyira erőteljes színe, mint az előzőnek, viszont kontúrozáshoz tökéletes. Az ára eléggé borsos (ha jól emlékszem csak a pot volt önmagában nagyjából 5.000 Ft), és mivel eléggé alapszínnek mondható, több olcsóbb árkategóriás márkánál is lehet találni hasonló színt. Éppen ezért nem mondanám "must have" darabnak, én viszont nagyon megkedveltem, és mivel elég lassan fogy, biztos vagyok benne, hogy még jó pár évig tudom használni. 


Készítettem a pirosítókról néhány színmintát, balról jobbra az alábbi sorrendben szerepelnek a színek: Bourjois | Catrice | MAC. Alapként MAC Face&Body alapozót használtam hozzájuk.


Itt pedig a sorrend: MAC | Bourjois | Catrice


Terra Naturi Shimmer Powder Body & Face | 01 Golden Highlight
Erről a csoda highlighterről már meséltem Nektek, és annyira odáig vagyok érte még mindig, hogy a májusi kedvenceim közé is bekerült. Korábban már volt pár Essence highlighterem, de azok annyira nem jöttek be, hogy eddig nem is igazán próbálkoztam újabb darabokkal. Májusban viszont eléggé kísérletezgetős kedvemben voltam ahhoz, hogy belemásszak a Müllerben a Terra Naturi highlighter teszterébe, és annyira lenyűgözött, hogy gondolkodás nélkül pakoltam a kosaramba. Tény, hogy az alacsony ára is közrejátszott ebben, de szerintem nincs is annál jobb dolog, amikor sikerül rátalálni egy szuper minőségű termékre, aminek az ára sem horror. Két szín, egy ezüstös és egy bronzos keveredik ebben a highlighterben, amik külön-külön önmagukban is használhatók, de együtt is gyönyörűen mutatnak. Az állaga nagyon kellemes, mondhatni krémes, ami szerencsére egyáltalán nem porol. Ha jól emlékszem, olyan 1.200 Ft környékén volt az ára, ennyiért szerintem abszolút megéri tenni vele egy próbát. 


Catrice Prime and Fine Highlighter Powder | 010 Fairy Dust
Ezt a krémes highlightert még a téli Catrice kiárusításon sikerült beszereznem potom 600 Ft-ért. Akkoriban annyira még nem használtam, mert úgy éreztem, hogy még nincs meg hozzá a kellő színem, most viszont, hogy sikerült egy keveset barnulnom, elég gyakran előkerül. A Terra Naturi bronzos színével ellentétben ez egy rózsaszínes, hideg fényű highlighter, ami csodásan mutat a Bourjois pink pirosítójával, a Rose Frisson-nal. 


A két highlighterről is készítettem színmintákat, balról jobbra az alábbi sorrendben szerepelnek a színek: Terra Naturi ezüst + bronz | Catrice


Itt pedig balról jobbra: Terra Naturi ezüst | Terra Naturi ezüst + bronz | Catrice




Nektek, hogy tetszenek ezek az pirosítók/highlighterek? Ismeritek/használjátok ezek közül valamelyiket? Ha igen, milyenek a tapasztalataitok velük kapcsolatban? Mik a Ti nyári kedvenceitek?




Címkék: , , , , , , ,

6 megjegyzés:

Időpont: 2014. június 18. 22:01 , Blogger Queen of my mistakes írta...

Annyi helyen láttam ezt a Terra Naturi higlightert, hogy gondolkozom rajta erősen... nagyon világos bőrrel is jól mutat remélem :)

 
Időpont: 2014. június 18. 22:02 , Blogger B írta...

A Catrice nekem is kedvenc a rózsaszín párjával együtt. :)

 
Időpont: 2014. június 20. 13:32 , Blogger Szami írta...

Ezt a Bourjois Rose Frisson pirosítót használom minden áldott nap minimum fél éve. Egyszerűen nem tudom megunni se télen, se nyáron :)

 
Időpont: 2014. július 11. 18:48 , Blogger Viki írta...

Szerintem egy próbát mindenképpen érdemes tenned vele! :)

 
Időpont: 2014. július 11. 18:49 , Blogger Viki írta...

Úgy látszik nagyon hasonló az ízlésünk. :)

 
Időpont: 2014. július 11. 18:50 , Blogger Viki írta...

Nekem is ez a kedvencem, amióta megvan. Tetszik benne, hogy olyan kis friss hatást lehet elérni vele, mintha éppen csak egy picit kipirult volna az arcom. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal