2014. április 24., csütörtök

MEXX WOMAN SUMMER EDITION 2014 EDT


A Mexx parfümökkel elég régre nyúlik vissza a kapcsolatom. Még általános iskolában a legjobb barátnőm használt Mexx parfümöt, amit én egyszerűen imádtam, viszont valahogy sosem derült ki, hogy mi volt a pontos neve. Aztán pár éve sikerült belefutnom az ismerős "gyümölcstea" illatba, ami egyébként egyszerűen a Mexx Woman nevet viseli, és azóta az egyik nagy kedvencem a Lanvin Marry me mellett, mindig tartok belőle itthon egy üveggel. Ma egy ehhez nagyon hasonló, üde, nyári illatot szeretnék Nektek bemutatni, a Mexx Summer Edition Woman EDT "személyében".


Az illatok meghatározásával továbbra is hadilábon állok, ezért először inkább a hivatalos leírással kezdem, aztán pedig elmondom a személyes tapasztalataimat.

A Krémmánia szerint a harmonikus női illatban a zamatos nyári gyümölcsök keverednek a friss virágokkal. A fejjegyben megtalálható az ananászlevél és körte, a szívjegyben a magnólia, frézia és a sárga mirabella szilva, az alapjegyben pedig a pézsma és a szantálfa.


Nos, az tagadhatatlan, hogy egy nagyon kellemes és vidám gyümölcsös-virágos illatról van szó. Én mondjuk inkább a gyümölcsös vonalat érzem benne erősebben, de tagadhatatlan a virágos beütés is. Amíg nem láttam az összetevőlistát, egy kicsit olyan fanyar, citrusos illatnak mondtam volna, de utólag egyértelműen érzem benne az ananász édességét is. 

Ha egy személyt kellene társítanom a parfümhöz, akkor egy 20-30 év közötti fiatalos, lendületes, életvidám nő jutna róla az eszembe. Szerintem határozottan "érettebb" illata van, mint a korábban bemutatott Puma Sync-nek. Én a tartósságával is abszolút elégedett vagyok, bár tény, hogy egy parfüm tartóssága függ az ember bőrétől is, nálam átlagosan 5-6 órát bírt ki, ami szerintem ebben az árkategóriában teljesen korrekt.

Ahogyan már korábban is említettem Nektek, én imádom az ilyen gyümölcsös-virágos illatokat, úgyhogy nálam ez a parfüm biztosan nagyon sokszor elő fog kerülni a nyári időszakban. Azoknak pedig, akik hozzám hasonlóan kedvelik ezt az illatkategóriát (és a Mexx Woman parfümöt), azt mondom, hogy mindenképpen illatolják meg, mert biztos, hogy ezt is nagyon fogják szeretni.



Ti szeretitek a Mexx illatait? Melyik az aktuális kedvenc parfümötök? Nektek is van olyan illatotok, ami egy kedves régi emlékhez vagy ismerőshöz kötődik?





Címkék: , , ,

6 megjegyzés:

Időpont: 2014. április 24. 15:41 , Blogger Szöszi írta...

Ezzel a mexx parfümmel szemezgetek egy ideje, még nem vettem meg.... majd nemsokára, :D szép fotók!

 
Időpont: 2014. április 24. 15:48 , Blogger Kata - mosolyrecept.blogspot.hu írta...

Igazi nosztalgia a Mexx parfümről olvasni, kíváncsi vagyok, hogy milyen új illatot kreáltak, a termékleírásod alapján viszont legközelebb biztosan megszaglászom. :) Kata

mosolyrecept.blogspot.hu

 
Időpont: 2014. április 24. 17:02 , Anonymous Névtelen írta...

Imádom a Mexx Women parfümöt!! Ezt viszont még nem szaglásztam meg közelebbről, de legközelebb, ha drogériában vagy parfüm boltban járok, tuti kipróbálom.

 
Időpont: 2014. május 1. 9:36 , Blogger Viki írta...

Köszönöm Judy! :) Szerintem egy illatolást mindenképpen megér. :)

 
Időpont: 2014. május 1. 9:38 , Blogger Viki írta...

Na sikerült időközben megszaglászni? :)

 
Időpont: 2014. május 1. 9:39 , Blogger Viki írta...

Ha a sima Woman-t szereted, akkor szerintem ez is nagyon fog tetszeni. Alapjaiban véve ez is egy nagyon kellemes gyümölcsös illat, de talán egy kicsit fanyarabb, mint az "elődje". :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal