2014. április 19., szombat

DM KEDVENCEK - 2014. ÁPRILIS


Ma végre én is átvettem a DM kedvencek dobozkámat, úgyhogy gondoltam, gyorsan megosztom Veletek is, hogy mi lapult az első szépségboxban. Biztosan sokan hallottatok már róla, és tudjátok is, hogy miről szól ez az egész, de azok kedvéért, akik most találkoznának vele először, ejtenék róla néhány szót. Nemrégiben a DM bejelentette, hogy itthon is elindítja a Németországban már régebb óta futó szépségboxát, amit első körben a leggyorsabb 500 regisztráló vásárolhatott meg 2.990 Ft-ért. Ahogy utólag kiderült, kb. negyed óra alatt elfogyott az összes doboz, így különösen szerencsésnek mondhatom magam, hogy sikerült idejében lecsapnom egyre. A regisztráció másnapján jött is az email, hogy én is bekerültem az 500 szerencsés közé, és hamarosan átvehetem a dobozkámat az általam kijelölt DM üzletben.



Eredetileg úgy terveztem, hogy nem nézem meg a dobozokról készült posztokat, hogy nekem is meglepetés legyen, de végül a kíváncsiság győzött, és belekukkantottam Rita dobozába. Ennek ellenére így is annyira izgultam a kibontásnál, mint egy kisgyerek. Az üzletben dolgozó eladók megkérdezték, hogy nem bontanám-e ki, hogy lássák ők is a tartalmát, úgyhogy már ott nekiestem a bontogatásnak. Egytől-egyig mindenki el volt ájulva a tartalmától, még én is, pedig én tudtam, hogy mi lesz benne. :D


A csomagolás valami lélegzetelállítóra sikerült. Nagy kartondoboz, azon belül egy kisebb magenta színű kemény kartondoboz és egy cuki kísérő levélke a benne szereplő termékek rövid ismertetőjével. Alatta pedig gyönyörűséges selyempapírba csomagolva és masnival átkötve maguk a termékek. Ilyen csomagolással szerintem nem minden nap találkozik az ember, látszik, hogy tényleg minden apró részletre odafigyeltek mind a tervezésnél, mind az összeállításnál. És akkor nézzük is közelebbről, hogy mik kerültek az első DM kedvencek dobozkába.


A legnagyobb meglepetés számomra, a Sholl Velvet Smooth elektromos lábápoló volt. Az igazat megvallva bíztam benne, hogy az első doboz nagy durranás lesz, de, hogy egy ilyen nagy értékű ajándék is bele fog kerülni, azt álmos órámban sem gondoltam volna. Szerencsére nekem (még) nincsenek komolyabb bőrkeményedések a talpamon, éppen ezért nem valószínű, hogy mostanában használni fogom ezt a készüléket, de egyszer talán majd jól fog jönni. 


A második legnagyobb értékű dolog a Gliss Kur Million Gloss Crystal Oil hajolaj, aminek kifejezetten örültem, mert már egy ideje amúgy is gondolkodtam hajolaj beszerzésén. 2.500 Ft-ot nem szívesen fizettem volna érte, még annak ellenére sem, hogy szerintem elég sokáig elég lesz, így viszont most ezt is kipróbálhatom. 


A Nivea zuhanyzás közbeni testápolójának szintén nagyon örültem, mert a sima fehér tubusos, normál bőrre való verzióját is nagyon szerettem. Az illata egész kellemes, még annak ellenére is, hogy én nem rajongok különösebben a kakaóvaj illatáért. Ez egyébként normál-száraz bőrre való, úgyhogy kíváncsian várom, mennyivel lesz táplálóbb, mint az elődje.


Amikor először felröppent a szépségdoboz híre, sejtettem, hogy Alverde sampon vagy tusfürdő biztosan lesz benne, és végül így is lett. Maga a márka egyébként elég közel áll a szívemhez, főleg a körömápolással kapcsolatos dolgai, tusfürdőt viszont eddig még nem próbáltam tőlük. Az Alverde "Stadtgeflüster" tusfürdő egyébként nádcukrot, bergamottot és narancsolajat tartalmaz, nekem egyből a Mirinda szelet jut róla az eszembe, tudjátok az a csokis piskótás- túrós- narancsos sütemény. Szóval az illata isteni, remélem használat közben is jól fog majd teljesíteni. 


Az ötödik termék, ami a dobozba került, az a Vademecum Pro Vitamin Repair fogkrém. A termékleírás szerint folyékony zománc technológiájának köszönhetően segít javítani a fogak mikro hibáit, ugyanis tartalmazza a zománc építőelemeit. A haj-, arc-, test- és szájápolási termékek közül mondhatni a fogkrém az, amit csak nagyon különleges helyzetben cserélek le. Sajnos elég rosszak a fogaim, még annak ellenére is, hogy félévente járok orvoshoz, és naponta kétszer mosom őket, ezért a fogorvosom javaslatára jó pár éve már csak Elmex fogkrémet használok. Az alapötlet mondjuk nem rossz, hiszen fogkrémet (jobb esetben) mindenki használ, így ez egy tulajdonképpen tuti befutó, kivéve annak, aki ragaszkodik a saját, jól bevált darabjához. 

Összességében véve én nagyon-nagyon elégedett vagyok az első DM szépségdobozkával, szerintem egy kifejezetten erős kiadás lett. A termékek nagy részét biztos, hogy el fogom használni, és már csak abban bízom, hogy a következő doboznál is mellém szegődik majd a szerencse, és arra is lecsaphatok. 



Nektek, hogy tetszik az első DM kedvencek dobozka? Nektek is sikerült lecsapnotok egyre? Mit gondoltok, a nyári kiadásra be fogtok nevezni?




Címkék: , , , , ,

10 megjegyzés:

Időpont: 2014. április 19. 14:25 , Blogger Dii írta...

Hihetetlen, hogy ilyen nagyszerű dolgokat rejtett a doboz, bár én is biztos voltam benne, hogy az elsőt nagyon figyelemfelkeltőre készítik ;) Sajnálom, hogy lemaradtam róla, de a regisztráció időpontjában nem voltam itthon :c Pedig ezek közül csak a hajolajat nem használnám el, de azt is csak a szilikontartalma miatt.

 
Időpont: 2014. április 19. 14:38 , Blogger Ági írta...

Sikerült nekem is lecsapni rá, nekem nagyon tetszik! :) Várom a nyári kiadást is. :) A tusi illata eszméletlenül jó, eddig én sem próbáltam Alverde tusit, valahogy elkerülték a figyelmemet, nagyon várom, hogy kipróbáljam. A fogaimmal én is hasonlóan vagyok, de még nem sikerült megtalálnom a tökéletes fogkrémet. :( Így örülök, hogy ez is bele került, mert én sűrűn váltom őket. Az ízüket is hamar megszokom, s egy idő után már rosszul vagyok tőlük, így mostanában úgy csinálom, hogy több félélt váltogatok folyamatosan, így több helyet foglalnak, de nem vagyok rosszul. :)

 
Időpont: 2014. április 19. 14:53 , Blogger Thimmyke írta...

Én nagyon vártam, aztán lemondtam róla, amikor kiderült, hogy 500 db, meg 3000 Ft, ezért utána már nem izgattam magam, és ki is ment a fejemből, hogy mikor kell rá regisztrálni. Annyira nem bánom, hogy végül nem vettem meg, bár egész jó termékek vannak benne. :)

 
Időpont: 2014. április 19. 16:09 , Blogger Fanni írta...

Szuper dolgok,már alig várom, hogy az enyémet is végre megkaparinthassam!

 
Időpont: 2014. április 20. 18:06 , Blogger Viktória (shake it up) írta...

Ez aztán egy jól sikerült dobozka! :D

 
Időpont: 2014. április 22. 11:19 , Blogger Viki írta...

Nekem is csak a véletlenen múlt, hogy még időben sikerült rápillantanom az órámra. :) A hajolajat pont tegnap próbáltam ki, hát az igazat megvallva nagyobb durranásra számítottam. Természetesen egy használat után még nem akarom leírni, remélem több használat után látványosabb eredményt tudok majd vele elérni.

 
Időpont: 2014. április 22. 11:21 , Blogger Viki írta...

Jajj, én is nagyon várom már a nyári dobozt, remélem arra is sikerül majd lecsapnom. :) Az igazat megvallva az Elmexet sem mondanám tökéletesnek, mármint semmi pozitívumot nem tapasztaltam vele kapcsolatban, de mivel a fogorvos ezt ajánlotta, ezt használom. :/

 
Időpont: 2014. április 22. 11:22 , Blogger Viki írta...

Eleinte én is vacilláltam egy picit, hogy vajon megéri-e 3 ezret belefektetnem egy olyan dologba, amiről nem is tudom igazán, hogy micsoda, de szerencsére abszolút pozitív csalódás volt, úgyhogy biztosan benevezek a következő DM kedvencek dobozra is. :)

 
Időpont: 2014. április 22. 11:23 , Blogger Viki írta...

Jujj, ezek szerint nálad is győzött a kíváncsiság. :)

 
Időpont: 2014. április 22. 11:23 , Blogger Viki írta...

Igen Viktória, én is abszolút így gondolom, remélem a következő kiadás is hasonlóan ütős lesz. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal