2014. március 2., vasárnap

KEDVENC KIEGÉSZÍTŐIM


Mivel mostanában több kérdés is érkezett azzal kapcsolatban, hogy egy sima hétköznapon milyen ékszereket viselek, illetve hogyan kombinálom őket, hogy egy idő után ne legyenek unalmasak, úgy döntöttem összeszedem azokat a kiegészítőket, amiket a leggyakrabban hordok. Habár egyre jobban nyitok a színes ékszerek felé, a meglévőek nagy része 3 kategóriába sorolható: arany, ezüst és fehér. Mivel a ruhatáram is főleg alapdarabokra épül, ezeket a kiegészítőket minden összeállításhoz tudom viselni. Az ékszerek nagy részét a SIX-es leárazásokon szereztem be, az év többi részében nem is szoktam nézelődni az kiegészítős állványok körül, mert teljes áron szerintem elég drágák, ilyenkor viszont akár 250 Ft-ért is hozzájuthatunk csodaszép darabokhoz. A másik fő beszerzési forrás pedig az eBay, itt is szuper kincseket lehet találni néhány dollárért. 


ARANY


Dupla soros nyaklánc - eBay / Leveles nyaklánc - eBay / Fekete gyűrű - Takko / Fekete köves arany gyűrű - SIX / Arany gyűrűszett - H&M / Fülbevaló - SIXMark Maddox MM3003-90 óra - Karóra Üzlet

Órát minden nap viselek, egyrészt mert egyszerűbb rápillantani, mint minden egyes alkalommal előkeresni a táskából a telefont, hogy megnézzem, mennyi az idő, másrészt pedig szerintem ez az egyik olyan kiegészítő, amivel a legegyszerűbben feldobhatjuk az aktuális outfitünket. Mivel nálam szinte kivétel nélkül mindig "a kevesebb- több" elv érvényesül, nem szoktam halmozni az ékszereket. Ha például egy nagyon egyszerű, egyszínű felső van rajtam, akkor általában nyakláncot választok az óra mellé, ha viszont feltűnőbb felsőrészt viselek, akkor inkább gyűrűt vagy fülbevalót párosítok az órához. A februári kedvencek közt szereplő Mark Maddox MM3003-90 órát hosszas nézelődés után végül a Karóra Üzlet-ből rendeltem meg. A szállítás nagyon gyors volt, ha jól emlékszem a rendelést követő nap már hozta is a futár a csomagot. A legfőbb indok az volt az internetes vásárlás mellett, hogy rettentő türelmetlen voltam, és nem győztem kivárni a legközelebbi debreceni utamat, hogy élőben is megnézzem a Fórumban lévő It's Time Shop-ban. Végül is nem bántam meg a dolgot, mert így is jó lett az óra, de Nektek azt javaslom, ha van lehetőségetek, inkább személyesen vásároljatok, egyrészt mert ott azért mégiscsak fel tudjátok próbálni, másrészt pedig azért, mert élőben mindegyik sokkal szebb, mint a képeken, és még az is előfordulhat, hogy végül egy másik darab fog megtetszeni.



EZÜST


Gyűrűszett - SIX / Kristályos fülbevaló - SIX / Karkötő - eBay / Púderrózsaszínű fülbevaló - SIX / Nyaklánc - SIX / Mark Maddox MM0001-07 - It's Time Shop

Akik olvasták a Mark Maddox órákról szóló bejegyzésemet, azok tudják, hogy legelőször egy ezüst színűt szerettem volna venni, de mivel úgy gondoltam, hogy az aranyat jobban be tudnám építeni a ruhatáramba, ezért amellett döntöttem. Most viszont úgy alakult, hogy az It's Time Shop-nak köszönhetően hozzájutottam egy másik Mark Maddox órához is, úgyhogy ezúttal már mindenképpen ezüstben gondolkodtam. Hosszas nézelődést követően végül ez a nagyobb számlapos, letisztult, nőies darab lett a befutó, amit az MM3003-90-hez hasonlóan Swarovski kristályok díszítenek. Erre is abszolút igaz, amit már fent írtam, hogy élőben sokkal szebben néz ki, mint a terméklapon lévő képeken, szóval tényleg érdemes élőben is megnézni őket. Nekik is van egyébként webáruházuk és ahogy néztem - magyar viszonylatban - itt érhető el a legtöbb modell, szóval bátran merem őket ajánlani Nektek is. 



FEHÉR


Gyöngy karkötők - KIK / Gyűrű - SIX / Fülbevaló - F&F / Curren óra - eBay

Ezt az órát még vagy 2 évvel ezelőtt rendeltem az eBay-ről, és az egyetlen olyan, ami túlélt már pár elemcserét. A legtöbb eBay-es órámnak ugyanis csak "egy élete" volt, hiába cseréltettem benne elemet, nem működött tovább. Ahogy a képeken látjátok, a szíja ennek is csúnyácska, szinte nincs olyan szem rajta, amiről ne lenne lepattanva a festék. Éppen ezek miatt döntöttem úgy, hogy nem vásárolok több "gagyit", inkább összespórolok egy minőségire. Persze nem azt mondom, hogy ezek rosszak lennének, csak én már meguntam, hogy fél év alatt megadják magukat.



TI MILYEN ÉKSZEREKET, KIEGÉSZÍTŐKET SZOKTATOK VISELNI EGY ÁTLAGOS HÉTKÖZNAPON? SZERETITEK HALMOZNI ŐKET, VAGY TI IS INKÁBB "A KEVESEBB- TÖBB" ELVÉT VALLJÁTOK?





Címkék: , , , ,

11 megjegyzés:

Időpont: 2014. március 2. 9:41 , Blogger Turcsek Gabriella írta...

Gyönyörű minden egyes ékszer és óra :)

 
Időpont: 2014. március 2. 11:38 , Blogger Johanna (YouYou) írta...

Nagyon gyönyörű ékszereid vannak! *-*

 
Időpont: 2014. március 2. 12:21 , Blogger mdollasnails írta...

csodásak a képek!!!!!

 
Időpont: 2014. március 2. 12:56 , Blogger Ági írta...

Gyönyörűek! :)

 
Időpont: 2014. március 2. 13:51 , Blogger Unknown írta...

szuper kiegészítő az össze:)) x
Bianka
http://ruhamania.blogspot.hu/

 
Időpont: 2014. március 2. 17:03 , Blogger Thimmyke írta...

Szépségesek. A kristályos és a bedugós púderrózsaszín fülbevaló nekem is megvan. :3

 
Időpont: 2014. március 2. 19:20 , Blogger hkorinna írta...

Csodaszép kiegészítők, öröm volt nézegetni az összeállításokat, ráadásul ezen a kis dekoratív tálon tálalva! :))

 
Időpont: 2014. március 2. 19:35 , Blogger Anna írta...

Csodásak! :)

 
Időpont: 2014. március 3. 8:47 , Blogger Dii írta...

Nagyon szép ékszereid vannak *-* az arany nyakláncot épp nemrég raktam el watch list-be e-bayen, erre pont itt is meglátom :3

 
Időpont: 2014. március 3. 16:23 , Blogger Panni írta...

Mennyi gyönyörűség! :)

 
Időpont: 2014. március 7. 23:26 , Blogger Viki írta...

Köszönöm a kedves szavakat Lányok, öröm volt olvasni őket. :) És külön örülök annak, hogy jó pár darabra Nektek is sikerült lecsapnotok! :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal