2014. március 31., hétfő

HAVI KEDVENCEK - 2014. MÁRCIUS

Ismét eltelt egy hónap, ennek örömére pedig összeszedtem azokat a termékeket/kiegészítőket, amik nagy kedvenceim voltak márciusban. A nagy részük újdonság, de ennek ellenére pár használat alatt annyira hozzá nőttek a szívemhez, hogy simán leelőztek jó néhány "régi motorost". 



Travalo tölthető parfümszóró
Még január 30-án rendeltem ezt a helyes kis Travalot az Aliexpressről kemény $1,99-ért. A szállítás kicsit sokáig tartott, már teljesen meg is feledkeztem róla, úgyhogy így még nagyobb öröm volt, amikor megérkezett. Az első használatnál egy picit féltem, hogy majd nem fogom tudni normálisan visszatenni a parfümre a szórófejet és használhatatlanná válik az egész, de szerencsére nem így történt. Nagyon örülök, hogy végül megrendeltem, mert azóta mindenhová magammal tudom hurcolni az aktuális kedvencemet, a Marry me-t anélkül, hogy attól rettegnék, mikor fogom összetörni.


Balea Wasserspray Aqua arcfirssító permet
Akik már régebb óta követik a blogot, azok tudják, hogy mennyire rajongok a Vichy és a La Roche Posay termálvíz spray-kért. Leginkább nyáron szoktam használni őket, amikor szeretném egy kicsit felfrissíteni az arcom. Én egész baráti áron tudtam beszerezni őket a Vaterán, a gyógyszertárakban viszont eléggé borsos áron kínálják őket, úgyhogy nagyon megörültem, amikor a DM-ben felfedeztem, hogy már a Balea-nak is van ilyen arcfrissítő permetje. A teljes ára sem vészes, nekem viszont pár hete sikerült találnom néhány leértékelt darabot, így 250 Ft-ért tudtam elhozni. Most, hogy még nincs annyira meleg, a csipkebogyó olaj előtt szoktam vele befújni az arcom, mert azt vettem észre, hogy nedves arcon sokkal könnyebb eloszlatni az olajat, és egyébként hamarabb be is szívódik így. Igazából rendes csapvízzel is meg lehetne oldani a dolgot, de az én bőrömnek annyira kemény ez a debreceni víz, hogy folyton kiszárad tőle. Biztos vagyok benne, hogy nyáron is sokszor elő fog kerülni ez a kis csoda spray, és ha valamikor elfogy ez a két flakon, tuti, hogy újra fogom vásárolni. 


Aromax Csipkebogyó olaj
Szintén egy márciusi újdonság az Aromax csipkebogyó olaja. A legutóbbi Scrapbook bejegyzésben annyit már említettem róla, hogy 2 hét használat után csodát művelt az arcommal. Az igazat megvallva eleinte kicsit (nagyon) ódzkodtam attól, hogy egy nehéz olajat az arcomra kenjek, mert attól féltem, hogy nem fog rendesen beszívódni, de szerencsére ezzel sem volt probléma. Én egyébként Debrecenben vettem a Csapó utcai Herbáriumban, a Fórummal szemben, a Roncs bár mellett 1.515 Ft-ért. Készülőben van róla egy részletesebb bejegyzés is, így most elöljáróban csak annyit mondanék róla, hogy száraz bőrűeknek csodaszer.


Moyra Gel look 912 Jaqueline
Miután a Moyra jóvoltából kipróbálhattam néhány Gel look lakkot, tüzetesebben is végignéztem a kínálatukat, és ez a kis levendula színű egyből belopta magát a szívembe. Bíztam benne, hogy a többi Gel look lakkhoz hasonlóan ez is jó minőségű, és végül így is lett. A hosszú és keskeny ecsetével gyerekjáték dolgozni, két rétegben tökéletesen fed, és ha ez még nem lenne elég, meglepően tartós is. Én, ha jól emlékszem olyan 500 Ft környékén vettem Debrecenben a Piac utcai Star Nails-ben. A Moyra webshopban 450 Ft-ért lehet hozzájutni, de ott ugye még kalkulálni kell a szállítási költséggel is.


Mark Maddox MM0001-07 óra
Még mielőtt megvettem életem első Mark Maddox óráját, sokat vacilláltam azon, hogy milyen színűt válasszak. Az akkor elérhető kínálatból egy ezüst színű volt a kedvencem, de mivel az volt az elsődleges szempont, hogy arany színű legyen, végül nem a "kedvencet" vettem meg. Aztán március elején hozzám került ez a kis csoda, az MM0001-07-es modell, és azóta mondhatni elválaszthatatlanok vagyunk. Talán csak az újdonság varázsa, de mostanában gyakrabban előkerül, mint az arany színű. Ez a darab egyébként az It's time shop-ból való és ha jól emlékszem 16.900 Ft-ba kerül.



Nektek mik voltak a kedvenceitek márciusban?




Címkék: , , , , , , , ,

15 megjegyzés:

Időpont: 2014. március 31. 17:14 , Blogger Ági írta...

Ez a Balea arcspray nagyon jónak hangzik. A csipkebogyó olajat már néztem sok helyen, nagyon szimpatikus, de nekem kombinált bőröm van, így szerintem sok lenne nekem, bár télen lehet teszek vele egy próbát, mert olyankor nagyon kiszárad.
A kedvenceim megtalálhatóak ezen a linken: http://nicetiesinmylife.blogspot.hu/2014/03/marciusi-kedvencek.html

 
Időpont: 2014. március 31. 17:57 , Blogger Unknown írta...

Ennek a Balea-s permetnek egyből utána is olvastam, annyira megtetszett! Jókat olvastam róla, nem volt még hasonló termékem de nagyon kíváncsi vagyok rá. Legközelebb ha dm-be járok biztos veszek. Köszi a tippet! :)

 
Időpont: 2014. március 31. 20:19 , Blogger Szandra - For Her blog írta...

Jajj de szép az az óra :)!

 
Időpont: 2014. március 31. 23:03 , Blogger Sil írta...

Nekem is kombinált bőröm van és nekem nagyon bevált a csipkebogyó olaj, én ilyet használok:
http://europe.paiskincare.com/index.php?main_page=product_info&cPath=29&products_id=22
Nyugtatja a bőrt, regenerál, feszesít, gyógyít és a sötét foltok halványítására is kiváló. 2-3 csepp kell csak belőle, és hamar beszívódik (főleg ha benedvesíted előtte az arcod). Szóval szerintem nem kell annyira félni a csipkebogyóolajtól a kombinált bőrűeknek sem. ;)

 
Időpont: 2014. április 1. 18:14 , Blogger Unknown írta...

Ma körbejártam a dm-et, megkérdeztem az eladókat erről a arcfrissítő permetről de még csak nem is hallottak róla:( Tovább próbálkozok, mert nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a cucc!!!

 
Időpont: 2014. április 1. 19:15 , Blogger Viki írta...

Nahát, ez szép. :/ Nálunk egyébként a szőrtelenítő termékek közé volt kitéve, esetleg nézd meg, hátha ott van nálatok is. :)

 
Időpont: 2014. április 1. 19:15 , Blogger Viki írta...

Jajj, de aranyos vagy Szandra, köszönöm szépen! :)

 
Időpont: 2014. április 1. 19:18 , Blogger Viki írta...

Sil, nagyon szépen köszönjük, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat. :) Ági, ezek szerint akkor Neked is érdemes tenned vele egy próbát. Egyébként túl nagy vesztenivaló akkor sincs, ha arcra mégsem válna be, mert nekem például a kiszáradt kezeimet is hipp-hopp rendbe tette. :)

 
Időpont: 2014. április 2. 23:14 , Blogger Unknown írta...

Köszi, legközelebb megnézem ott is.

 
Időpont: 2014. április 10. 21:00 , Blogger Annamária írta...

Holnap készülök csipkebogyóolajat venni és úúúgy örülök, hogy te is megerősítettél benne, hogy jó döntést hozok!! :) Egyébként hogyan használod? Éjszakai krém helyett, vagy úgy mindenfajta arckrém helyett? :)

 
Időpont: 2014. április 10. 21:03 , Blogger Annamária írta...

Közben megtaláltam a bejegyzésed róla :)

 
Időpont: 2014. április 15. 19:49 , Blogger Viki írta...

Én éjszakai és nappali arckrém helyett is ezt használom. Annyi, hogy estére 4, nappalra pedig 2 cseppet oszlatok el a nedves arcomon. :)

 
Időpont: 2014. április 18. 14:29 , Blogger djkaty írta...

De gyönyörű az az óra! Azt hiszem, megnézem majd ezeket az órákat élőben is magamnak :-)

 
Időpont: 2014. április 19. 19:16 , Blogger Thimmyke írta...

Tegnap hoztam el ezt a Moyra lakkot, annyira cuki színe van. :3

 
Időpont: 2014. május 8. 22:03 , Blogger Ági írta...

Még csak most tudtam visszaolvasni. Köszönöm szépen a válaszokat, egyre inkább hajlok rá, hogy teszek vele egy próbát. :) Köszönöm! :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal