2014. február 1., szombat

THE BODY SHOP - GINGER SPARKLE GYÖMBÉRES KÉZKRÉM


Mivel a Ginger Sparkle kézkrém még mindig 1-et fizet 2-t kap akcióban van a The Body Shop üzletekben és a webshopban, úgy éreztem mindenképpen meg kell, hogy osszam Veletek a tapasztalataimat erről a szuper kencéről.

Az egészet talán ott érdemes kezdeni, hogy ilyenkor télen javíthatatlanul rajongok a Karácsony illatú dolgokért: a tömény mézes, fűszeres, fahéjas, mézeskalácsos illatokért. Így talán nem is olyan meglepő, hogy a The Body Shop gyömbéres kézkréme első szaglásra a kedvencem lett, hiszen minden egyes alkalommal a Karácsonyt juttatja az eszembe. A gyömbér mellett én egyébként egy erős narancsos beütést is érzek benne, és talán furcsán fog hangzani, de egy picikét a kólára is emlékeztet az illata.


Az állaga egyébként egész sűrű, látszik, hogy egy gazdagon hidratáló krémről van szó. Eleinte picit furcsának is találtam a tubuson lévő hatalmas nyílást, és attól féltem, hogy majd óvatoskodni kell vele, nehogy túl sokat nyomjak belőle, de szerencsére ezzel sincs probléma. Ahogy a képen is látjátok egy enyhe rózsaszínes-narancsos színt is kapott a kézkrém, ettől szerintem még cukibb az egész, már ha a csomagolás önmagában nem lenne eléggé az. 

A fantasztikus illat és az aranyos szín mellett ami miatt leginkább a szívem csücske lett ez a kence, az az, hogy nagyon jól hidratál és egyáltalán nem hagy maga után kellemetlen zsíros vagy fullasztó érzetet. Mindemellett pedig tőlem jár egy plusz pont azért is, mert nagyon kevés kell belőle egyszerre, így sokáig elég lesz.


Mostanra talán már Ti sem lepődtök meg azon, ha azt mondom, hogy egyszerűen imádom a Ginger Sparke kézkrémet. Imádom az illatát, azt, hogy szuperül ápolja és hidratálja a kezeimet, imádom azt, hogy kevés helyet foglal, ezért még a legkisebb táskámban is elfér és, hogy pár óra elteltével is ugyan olyan selymes és puha tőle a kezem, mint a legelején. Úgy érzem ez egy hosszú barátság kezdete magával a márkával is. Az igazat megvallva eddig azt hittem, hogy ez az egész The Body Shop láz egy kicsit túl van hypeolva, de most már látom, hogy nem. És tény, hogy alapjáraton 1.990 Ft kicsit húzós ár egy 30 ml-es kézkrémért, de 60 ml-nyi csodakrémért szerintem már egyáltalán nem az. Úgyhogy én bátran merem ajánlani a Ginger Sparkle kézkrémet azoknak is, akik eddig még nem próbálták a The Body Shop termékeit, mert ezek után garantáltan rajongani fognak a márkáért. Én legalábbis így voltam vele. :)



Ti ismeritek/szeretitek a The Body Shop termékeit?





Címkék: , , , ,

11 megjegyzés:

Időpont: 2014. február 1. 12:36 , Blogger djkaty írta...

Egyáltalán nem meglepő a kólára emlékeztető illat, mert a tusfürdő megszagolásakor én is egyből ezt a jelzőt nyögtem be. :-) A kettőt egy áráért akcióban én is lecsaptam néhány kézkrémre, de egyelőre a gömb változatút használom, és hát szerintem jövő télig nem fog elfogyni :-D

 
Időpont: 2014. február 1. 13:04 , Blogger Unknown írta...

Nagyon sok jót hallottam a The Body Shop-ról. Egyszer mindenképp kipróbálom. Nagyon tetszik a poszt:) x
Bianka
http://ruhamania.blogspot.hu/

 
Időpont: 2014. február 1. 18:55 , Blogger dyna írta...

a sima testápolón és ezen kívül már mindenem volt ebből a mézis kollekcióból, de lehet, h most ezt is be kellene szerezni?! csak egy 100 milis rózsás kézkence is vár rám, szintén tbs-os.
nekem alapjáraton a testvajak a kedvenceim, de nagyon szívlelem a banános sampon/balzsam szettjük, a testradírjaik (abból is van durvább, lágyabb) és az e-vitaminos arckrém család néhány tagját is. nem olcsó (magyar átlagfizetéshez), de nagyrészt különlegesek és érthető, h sokan oda vannak értük. :)

 
Időpont: 2014. február 1. 20:04 , Blogger Gabica írta...

Nekem a mini gyömbéres testvaj van meg, amit kézkrémnek használok, mert imádom az illatát :D a testvaj erősen kóla illatú :)

 
Időpont: 2014. február 5. 10:48 , Blogger Bogi Vrg írta...

Hmmm, amiben gyömbér van, az nem lehet rossz - szerintem :-) Tetszik a krém, kipróbálnám.

 
Időpont: 2014. február 8. 19:30 , Blogger Viki írta...

Én csak utólag vettem észre, hogy a gömb formájú is 1-et fizet 2-t kap akcióban volt, de akkor már úgy voltam vele, hogy ezzel a két "kicsivel" is kihúzom majd jövő télig. :D

 
Időpont: 2014. február 8. 19:31 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy hasznosnak találtad Bia! :)

 
Időpont: 2014. február 8. 19:32 , Blogger Viki írta...

Nyilvánvalóan van alapja a rajongásnak. :D Én csak azt várom, mikor jutok el személyesen is egy üzletükbe, mert online azért mégiscsak teljesen más vásárolni, mint élőben, amikor meg tudom szaglászni a dolgokat. Reméljük minél előbb sor kerül majd rá. :)

 
Időpont: 2014. február 8. 19:33 , Blogger Viki írta...

Akkor tényleg van valami ebben a kóla dologban. :D

 
Időpont: 2014. február 8. 19:34 , Blogger Viki írta...

Thank you Sumitra. :)

 
Időpont: 2014. február 8. 19:34 , Blogger Viki írta...

Egyetértek! :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal