2014. február 24., hétfő

LOVELY - SNOW DUST NR. 2


Azt hiszem a legtöbben az Nr. 2 fehér színű homoklakkot vártuk a Lovely téli Snow Dust kollekciójából, ami olyan hamar hiánycikk lett, hogy én egy drogériában sem találkoztam vele. Aztán egy tesztelésnek köszönhetően sikerült hozzájutnom, úgyhogy végül én is kipróbálhattam ezt a havas csodát. Előre szólok, ömlengésveszély és rengeteg kép várható!



A külsőségekkel most nem nagyon húznám az időt, hiszen egyértelmű, hogy ennél a lakknál ez nem sok mindenkit érdekel, sokkal inkább a belbecs az, amire a legtöbben kíváncsiak. Azért annyit mégis megemlítenék róla, hogy a szokásos, vastag és széles ecsetet kapta, amit a többi új csomagolású Lovely lakk. A kisebb körmöknél egy picit jobban oda kell figyelni, hogy a körömágynál is szép legyen a festés, de higgyétek el, megéri vele "szenvedni".

És akkor most jöhet az ömlengés, de szigorúan csak elfogulatlanul. Hát Lányok, ez a lakk valami eszméletlenül csodás. Olyan igazi mesebeli jéghercegnős, de úgy is mondhatnám, hogy olyan, mint egy üvegbe zárt hófödte hegycsúcs. A rengeteg apró ezüstös csillám a napfényben csak úgy szikrázik, mint ha egy igazi jégpálya lenne.

Egyedül talán a fedőképesség az, amiben picit alul marad, hiszen legalább 3-4 réteg kell a tökéletes fedéshez, de én még így sem bánom, hiszen egy fehér alappal ezt a problémát könnyen orvosolhatjuk. Sőt, azzal, hogy egy rétegben csak egy vékony "cukros" csillogó réteget képez a köröm felületén, szinte bármilyen színes alapot homok hatásúvá tudunk vele varázsolni. Nem tudom, hogy emlékeztek-e még a Valentin napi manikűrömre, ott a gyűrűsujjamon én is csak fedőlakként használtam és nagyon jól működött a dolog. Itt egyébként 3 rétegben láthatjátok a körmeimen. 


Engem egyértelműen levett a lábamról a Lovely Snow Dust Nr. 2, biztos vagyok benne, hogy jó párszor elő fog még kerülni nem csak önmagában, hanem "homoklakkosításhoz" is. Ha szerencsétek van, 1-2 Rossmannban még be tudjátok szerezni, nagyjából 500 Ft-os áron, bár ahogy én tudom, a legtöbb üzletben sajnos már az első napokban teljesen lefosztották a polcokat. Ha viszont mindenképpen szeretnétek hozzájutni ehhez a csodás lakkhoz, legyetek résen, mert a hamarosan induló nyereményjátékban, többek között, ezt is megnyerhetitek! :)



Nektek, hogy tetszik ez a lakk? Sikerült beszereznetek valamelyik színt a Lovely Snow Dust kollekciójából? Szeretitek a homok hatású körömlakkokat?





Címkék: , , , ,

20 megjegyzés:

Időpont: 2014. február 24. 9:27 , Blogger Dii írta...

Egyszerűen nem csak szeretném, hanem AKAROM ezt a lakkot! Annyira sír érte a szívem.. :c gyönyörűnek tartom és nem bánnám, ha behozná a Lovely az állandó kollekciójába. Szerintem mindenki azonnal kettőt venne belőle :)

 
Időpont: 2014. február 24. 10:22 , Blogger Timi írta...

Meseszép ez a lakk, iszonyatosan szerencsésnek érzem magam, hogy egy blogger csajszi közreműködésével nekem is sikerült megszereznem. :) Engem nagyon dühített az amikor a Rosmann úgy adta ki az aktuális akciós újságát,hogy kifejezetten ezzel a lakkal hirdette az akciót, de az üzletekben egy se volt....Sajnálom azokat akik nem tudták beszerezni. A te körmeiden nagyon szépen mutat! :)

 
Időpont: 2014. február 24. 10:31 , Blogger Anna írta...

Még mindig szomorú vagyok, hogy nem sikerült megvennem. :-/

http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/02/weekly-inspiration_24.html

 
Időpont: 2014. február 24. 10:59 , Blogger Manna (mannakörmök) írta...

eddig nem nagyon tetszett ez a lakk, de most hogy egyre több bloggernél látom, egyre jobban tetszik nekem is. :)

 
Időpont: 2014. február 24. 12:19 , Blogger Gabica írta...

Annyiszor voltam Rossmannban miatta, de már egyikben sem volt :'( Annyira szééép!

 
Időpont: 2014. február 24. 12:45 , Blogger Unknown írta...

nagyon szép *.*

 
Időpont: 2014. február 25. 16:28 , Blogger bokorbogi93 írta...

Fáj a szívem érte :(

 
Időpont: 2014. február 25. 18:23 , Blogger djkaty írta...

Nagyon nem volt szép tőlük, hogy ennyire limitált számban volt csak elérhető. Imádom a színét, és nagyon szerettem volna megszeretni, de hát így jártam... :-(

 
Időpont: 2014. március 1. 9:59 , Blogger Szandi - steaming-mugs.com írta...

Sajnos már én sem találtam belőle, úgyhogy fájdítom a szívemet, olvasom a posztokat róla, és próbálom meggyőzni magam, hogy nem is tetszik... De igen. :( :D

 
Időpont: 2014. március 2. 1:02 , Blogger Viki írta...

Na azt én sem bánnám, tuti, hogy rendesen feltankolnék belőle. :D

 
Időpont: 2014. március 2. 1:04 , Blogger Viki írta...

Igen, ez az akció tényleg egy kicsit bosszantó volt. Én csak azt nem értem, hogy ha ekkora a kereslet rá, akkor miért nem gyártanak még belőle. Hiszen hivatalosan még mindig kapható a Snow Dust kollekció. Legalább is nálunk még mindig kint van a display.

 
Időpont: 2014. március 2. 1:05 , Blogger Viki írta...

Nagyon sajnálom, hogy Te is lemaradtál róla. Viszont a nyereményjátékban ezt is meg lehet majd nyerni, szóval érdemes résen lenni! :)

 
Időpont: 2014. március 2. 1:05 , Blogger Viki írta...

Ismerős érzés. :D

 
Időpont: 2014. március 2. 1:06 , Blogger Viki írta...

Neked is azt javaslom, hogy figyeld a blogot, mert hamarosan lehet, hogy éppen Te fogod megnyerni ezt a kis szépséget! :)

 
Időpont: 2014. március 2. 1:07 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy Neked is tetszik! :)

 
Időpont: 2014. március 2. 1:08 , Blogger Viki írta...

Nagyon sajnálom, hogy lemaradtál róla Bogi. :/

 
Időpont: 2014. március 2. 1:12 , Blogger Viki írta...

Pedig hát várható volt, hogy hatalmas lesz iránta a kereslet, hiszen eddig egyik drogériás márkának sem volt fehér homoklakkja, úgyhogy ezzel nagyon lehetett volna tarolni. Mondjuk valamilyen szinten ez meg is valósult, mert az összeset elkapkodták pillanatok alatt, de ha 5x ennyi lett volna, szerintem az is mind elfogyott volna.

 
Időpont: 2014. március 2. 1:12 , Blogger Viki írta...

Hát erre sajnos nehéz azt mondani, hogy nem tetszik. :)

 
Időpont: 2014. március 2. 17:26 , Blogger Thimmyke írta...

Olyan szép, úgy örülök, hogy végül nekem is meglett. :3

 
Időpont: 2014. október 17. 17:11 , Blogger Ingrid írta...

nagyon megtetszett. ha legközelebb Rossmannban járok biztos haza jön velem ez a kis lakk. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal