2014. január 20., hétfő

ESSENCE - 142 GREY-T TO BE HERE


Ma ismét egy kifutó Essence terméket hoztam Nektek, méghozzá a 142 Grey-t to be here-t. A miskolci Müllerben találtam rá és első pillantásra csak egy egyszerű szürke lakknak tűnt, aztán amikor megláttam benne a szivárvány színeiben pompázó kis csillámokat, vagy inkább miniatűr méretű pelyheket, már nem tudtam ott hagyni. 


Az ecsete a szokásos széles és vastag, furcsán lekerekített végű. Az én körmeimhez egy picit nagy, pedig szerintem egyáltalán nincsenek kis körmeim. Állagra mintha egy picit folyósabb lenne, mint a többi Essence lakk, ami a felvitelt is megnehezíti egy picit. Konkrétan úgy kellett vele ügyeskednem, mert ha nem húztam le eléggé a felesleget, akkor túl sok lakk került a körmeimre, ha pedig jobban odanyúltam, akkor már szinte semmi nem maradt az ecseten. De ettől függetlenül azért lehet vele boldogulni. 

A színe, hát az valami csodás, nem is tudom, eddig, hogy nem vettem észre a drogériák polcain ezt a szépséget. Bíztam benne, hogy nem csak az üvegben, hanem a körmeimen is fognak látszódni a kis színes pelyhecskék, és szerencsére nem kellett csalódnom. Nézzétek csak.


Hát a képeken azért nem sikerült teljesen előcsalogatni a kis csillogó pelyheket, de valami talán így is látszik belőlük. Mondjuk a valóságban is csak közelről látszanak igazán, de úgy nagyon.

A tartósságáról már sajnos nem tudok ilyen jókat mondani. Pénteken kentem fel 2 vékony rétegben a szuper Morgan Taylor - Need for speed felé, amivel a többi lakk simán bírta 4-5 napig a gyűrődést, a Grey-t to be here viszont már szombatra lepattogott szinte minden körömvégemről. Egyedül a jobb mutatóujjam bírta, az még teljesen ép volt, viszont így is kénytelen voltam lemosni, mert a többi nagyon csúnyán nézett ki. Elképzelhető, hogy más alaplakkal tovább bírja, csak épp ezzel nem kompatibilis, minden esetre azért sajnálom, mert tényleg egy elég különleges színről van szó.

A többi kifutó Essence termékhez hasonlóan ez is 349 Ft-ba kerül, és elvileg a DM, Rossmann és Müller drogériákban, valamint a Douglas parfümériában tudjátok megvásárolni. Az igazat megvallva nem vagyok biztos benne, hogy újravásárolnám így, hogy tudom, csak 1 napot bír. De a szín miatt talán ennek ellenére is rábeszélném magam még egyszer. 



Nektek, hogy tetszik a Grey-t to be here? Megvásároltátok már korábban, vagy most a leárazások során?





Címkék: , , , ,

14 megjegyzés:

Időpont: 2014. január 20. 9:31 , Blogger djkaty írta...

Ó, kár érte, mert a szín valóban csodás. Nekem is megvan, de persze a géllakknak köszönhetően rajtam vidáman elvan 5-6 napig is.

 
Időpont: 2014. január 20. 10:57 , Blogger Anna írta...

Tényleg kár érte. :-/ Olyan szép szürke szín.

 
Időpont: 2014. január 20. 11:32 , Blogger pampuska írta...

Tényleg szép, na de 1 nap... Kíváncsi vagyok más alappal meddig húzza.Utálom, h megváltoztatták az essence lakkokat! :(

 
Időpont: 2014. január 20. 11:52 , Blogger Bogi Vrg írta...

Nagyon szép a színe, kár, hogy annyira nem tartós...

 
Időpont: 2014. január 20. 12:07 , Blogger Viki írta...

Jajj, annyira sajnálom én is, mert tényleg csodás színe van. :/ Minden esetre teszek majd még egy próbát, hátha más alaplakkal jobban bírná.

 
Időpont: 2014. január 20. 12:07 , Blogger Viki írta...

Abszolút egyetértek. :/

 
Időpont: 2014. január 20. 12:09 , Blogger Viki írta...

Én is, pedig régen nagyon jó ár/érték arányúak voltak. Talán ezért sem hoznak mostanában annyira izgalomba az Essence lakkok.

 
Időpont: 2014. január 20. 12:10 , Blogger Viki írta...

Hát igen, tényleg kár érte. :/

 
Időpont: 2014. január 20. 21:38 , Blogger bettynova írta...

Csodaszép...de a minőség....nem értem hogy sikerült ennyire elb-szni a tök jó Essence lakkokat...áh...komolyan régen rá sem néztem más márkára, most meg csak legyintek, hogy hiába szép 1 nap még nálam sem ok...(mostanában 2 naponta festem át a körmeimet, de 1 nap azért már túlzás szerintem is)

 
Időpont: 2014. január 20. 22:21 , Blogger Viki írta...

Az tuti, hogy az új Essence lakkokkal én is sokkal óvatosabb vagyok.

 
Időpont: 2014. január 21. 19:45 , Blogger Thimmyke írta...

Szép színe van, szemeztem is vele, de végül nem jött velem. De így nem is bánom annyira... :/

 
Időpont: 2014. január 23. 8:50 , Blogger T. Andi írta...

Régóta megvan nekem is, nagyon szép szín.

 
Időpont: 2014. január 27. 12:29 , Blogger Viki írta...

Más alap- és fedőlakkal elképzelhető, hogy jobban bírná, de ha van hasonló színed, akkor szerintem sem kell, hogy fájjon érte a szíved. :D

 
Időpont: 2014. január 27. 12:29 , Blogger Viki írta...

És Neked mennyire tartós ez a lakk Andi?

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal