2013. június 30., vasárnap

AliExpress alapok



Mivel többen is írtátok, hogy szívesen olvasnátok egy kis személyes véleményt az AliExpress-ről, most egy posztban összegyűjtöttem a vásárláshoz szükséges legfontosabb információkat a regisztrációtól kezdve a keresésen át egészen a rendelés leadásáig. Akik már vásároltak online, lehet, hogy egy kicsit szájbarágósnak fogják érezni a leírást, de szeretném, ha azoknak is egyértelmű lenne a dolog, akik még csak most barátkoznak az internetes vásárlás gondolatával.

Tovább olvasom »

Címkék: , ,

2013. június 28., péntek

Fashionfave ajánló - A tökéletes szempillák titka



A legutóbbi Fashionfave-es cikkemben 5 olyan tippet osztottam meg, amelyeket betartva gyönyörű, dús és erős szempillátok lehet akár már 2 hét után. Ha kíváncsiak vagytok rá, ITT elolvashatjátok a teljes cikket!


Nektek van valami jól bevált szempilla erősítő, -szépítő tippetek?


Címkék: , , ,

2013. június 26., szerda

Júniusi Firmoo újdonságok



Az elmúlt 1-2 nap hűvösebb időjárását leszámítva most már végérvényesen megérkezett a nyár és vele együtt a tikkasztó meleg. Nem tudom, Ti, hogy vagytok vele, de én ilyenkor nem szívesen hordok túl sok ékszert, mert egyszerűen még ezektől is melegem van. Kiegészítők nélkül viszont gyakran nem érzem teljesnek az öltözékem és folyton csak az jár az eszemben, hogy valami még hiányzik. Ilyenkor egyszerűen csak előkapom a kedvenc szemüvegem, és végre teljes lesz az összkép. Ennek a szuper kis adu-ásznak a beszerzésére egy jó alternatíva lehet a Firmoo.com webáruház, ahol a korábbiakhoz hasonlóan az első szemüveget most is mindenki ingyen kapja, csupán a szállítási költséget kell nekünk fizetni.

Tovább olvasom »

Címkék: ,

2013. június 24., hétfő

Jobb, mint az eBay

Aki már régebb óta olvas, az tudja, hogy nagy rajongója vagyok az eBay-nek. Nem csak azért, mert szuper érzés, ha 1-2 dollárért sikerül elvinnem valamit, hanem azért is mert itt sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni az üzletekben kínált ruháknak, ékszereknek, kiegészítőknek.

Amellett, hogy az eBay-re minden héten rákukkantok legalább egyszer, folyamatosan keresem az újabb webshopokat, ahol pénztárcabarát áron tudok szuper dolgokat vásárolni. Még április környékén futottam bele a mai bejegyzés főszereplőjébe, az Aliexpress-be, és azóta egyre inkább kezdi átvenni nálam az eBay helyét. Hogy miért? Mert jóval olcsóbb, mint az eBay, és ez is legalább annyira biztonságos, mint az "elődje". Mindjárt mutatok is Nektek egy-két példát.



Ezt a fonott nyakláncot például eBay-en $10-ért, Aliexpress-en pedig $4,46-ért tudjuk megvenni.


Tovább olvasom »

Címkék: , , ,

2013. június 23., vasárnap

Hasonmások #10.

Ismét eltelt 2 hét, úgyhogy újra itt vagyok egy adag hasonmással. Mostanában teljesen rá vagyok kattanva a különlegesebb ékszerekre, ezért a mai bejegyzésbe kizárólag belőlük válogattam. Habár az üzletekben már elkezdődtek a nagy nyári leárazások, most is érdemes egy kicsit kutakodni eBay-en, hiszen még így is lehet, hogy olcsóbban juthatunk hozzá egy-két gyöngyszemhez.

1. Statement nyaklánc
Ezekért a hatalmas nyakláncokért már nagyon régóta odáig vagyok, mindig találok egy-egy szépséges darabot, ami hirtelen megtetszik, de még egyiknél sem éreztem azt, hogy az lenne a tökéletes. Igazából ennél a mostaninál sem érzem ezt, de ettől függetlenül egy nagyon helyes kis darab, szóval megéri vetni rá egy pillantást. A Zara kristályos verziójához több, mint 7.500 Ft-ért juthatunk hozzá, eBay-en viszont csak 3.000 Ft-ot kell fizetnünk egy hasonló darabért. 



Tovább olvasom »

Címkék: , , , , , ,

2013. június 21., péntek

Napi köröm - Óceán


A mai manikűröm úgy született, hogy nem tudtam választani a H&M zöld glitteres lakkja és a  Lovely kék Baltic Sandje között, ezért végül úgy döntöttem, ötvözöm a kettőt. Nekem nagyon tetszik az összhatás, szerintem szuperül kiegészíti egymást ez a két szín. A glitteres lakkot először a H&M 5-ös szettjében lévő zöldes- mentás lakkra vittem fel, de úgy túlságosan egybemosódott az egész, ezért kipróbáltam fehér alappal is, szerintem így sokkal jobban néz ki. A két rész találkozását pedig az eBay-ről rendelt ezüst színű díszítő csíkkal fedtem el.
Tovább olvasom »

Címkék: , , , , , , ,

2013. június 16., vasárnap

Lovely nyereményjáték - Eredményhirdetés

Ma délben lezárult a Lovely nyereményjátékra való jelentkezés határideje, most pedig itt vagyok a szerencsés nyertes nevével. Csak az eredmények összesítésénél vettem észre, hogy a játékleírásban a lila helyett azt írtam, hogy a kék lakk kerül kisorsolásra, emiatt a válaszokban is okoztam egy kis kavart. Természetesen a képen szereplő lila Nr. 6-os, pink Nr. 79-es, és zöld Nr. 2-es lakkokat fogom postázni a szemhéjtus mellett. Összesen 66-an jelentkeztetek a játékra {plusz egy spam, de azt nyilván nem számoltam bele}, a nyertest most is a random.org segítségével sorsoltam ki. Lássuk ezúttal kinek kedvezett a szerencse...

Tovább olvasom »

Címkék: , , ,

2013. június 14., péntek

Napi köröm - Love is in the air



A mai manikűrhöz egy régi Lovely és D'or lakkot, valamint a kedvenc kis díszítő lapocskáimat hívtam segítségül. Nem túl gyakran szoktam fehér lakkot használni, és most ismét rájöttem, hogy miért... 

Tovább olvasom »

Címkék: , , , , ,

2013. június 12., szerda

Nivea zuhanyzás közbeni testápoló



Az utóbbi időben egyre szárazabb a bőröm, aminek sajna a debreceni kemény víz sem kedvez. A testápoló persze orvosolná a problémát, a bibi csak annyi, hogy utálok testápolózni, utálom a ragacsos érzést, és azt, hogy még másnap is majd' megfullad a bőröm. Ezért is vártam olyan nagy izgalommal a Nivea zuhanyzás közbeni testápolóját...

Tovább olvasom »

Címkék: , , ,

2013. június 10., hétfő

Fashionfave ajánló - Így éld túl a kánikulát



A legutóbbi Fashionfave-es posztomban olyan termékekről írtam, amikkel a 30 fok feletti időt is simán át lehet vészelni. Van itt minden: arcfrissítő permet, hűsítő kozmetikum, fényvédő és mattító termék is. Igyekeztem több árkategóriából válogatni, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Ha kíváncsiak vagytok a teljes cikkre, ITT elolvashatjátok.

Ti használtátok már ezek közül a termékek közül valamelyiket? Ha igen, milyenek a tapasztalataitok? Van olyan bevált terméketek/tippetek, amivel könnyebben túl tudjátok élni a forróságot?

Címkék: , , , ,

2013. június 9., vasárnap

Hasonmások #9.

A mai hasonmásokat a H&M és az eBay kínálatából szedtem össze. A ruhadarabok közé most egy-két "bigyót" is sikerült becsempésznem, remélem tetszeni fog Nektek ez a válogatás is. :}

1. Horgolt strandruha
Igaz, hogy a meteorológusok szerint hűvös nyarunk lesz, én azért bízom benne, hogy így is lesz lehetőségünk egyet-kettőt csobbanni. Nem tudom, Ti, hogy vagytok vele, de én a strandon kicsit feszélyezve érzem magam bikiniben, ezért a parton mindig magamra rántok egy lenge strandruhát. Idén eléggé felkapottak lettek az ilyen áttetsző, horgolt ruhadarabok, amik ápolnak és eltakarnak, de mégsem sül meg bennük az ember. A H&M-ben közel 6 ezer forintért vesztegetnek egy ilyen darabot, ami igazából, szép- szép, de én ennyit biztosan nem adnék érte, főleg, hogy majdnem fele annyiért lehet kapni hasonlót eBay-en is. Az valamivel lazább "szövésű", kicsit talán többet is mutat, de szerintem még így is nagyon ízléses. Időközben az egyik kedves olvasóm, Emese talált egy még olcsóbb verziót ebből a horgolt ruciból, szintén az eBay-en. Igaz ebből már csak 5 db elérhető, de ha elég gyorsak vagytok, akkor 1.900 Ft-ért lecsaphattok rá ezen a linken. Még egyszer köszi a tippet Emese! :}




A további hasonmások a link után!

Tovább olvasom »

Címkék: , , ,

Új ruhát kapott a blog



Facebookon már írtam, hogy egy kicsit meguntam a blog külsejét, úgyhogy éjszaka új ruhát varázsoltam neki. Elég hosszadalmas volt a dolog {hajnali fél 5-kor lettem kész vele}, de szerintem abszolút megérte a fáradozást. Egy-két változtatás még elképzelhető, hogy lesz, de ezek már csak apróságok. 

Egy kis útikalauz a bloghoz a link után!

Tovább olvasom »

Címkék:

2013. június 7., péntek

Napi köröm - Glitter purple


A Lovely lakkok után most egy H&M újdonságot hoztam Nektek mutatóba. Korábban még nem volt H&M lakkom, de amikor megláttam a legújabb ötös pakkot, egyszerűen nem tudtam túllépni rajta. Leginkább a zöld csillámos lakk volt, ami első ránézésre megfogott, de persze aztán a többi szín is szép lassan belopta magát a szívembe. A menta-zöld csillámos párosról már mutattam Nektek képet Instagramon és itt a blogon is, szerintem olyanok együtt mint egy gyönyörű ékszer. Amikor azzal voltak kikenve a körmeim, azt vettem észre, hogy kb. 3 percenként a kezeimet bámulom. A menta után most a lila csillámos lakkal tettem egy próbát. Már az első pillanatban elterveztem, hogy ezzel a lila Astor lakkal mindenféleképpen össze fogom hozni, hát ez lett belőle. Nekem nagyon tetszik, biztosan ki fogom még próbálni más alapokon is. Lemosni egy rémálom, de ez minden csillámos lakkal így van, meg amúgy is, a szépségért szenvedni kell. :D

Használt lakkok:
 - Alap: Astor Fashion Studio - 004 Deliciously violet
 - Lila csillám: H&M - Glitter purple




Nektek, hogy tetszik ez a párosítás? Ti beszereztétek ezt az ötös H&M körömlakk csomagot? Milyen színt viseltek most a körmeiteken?

Címkék: , , , ,

2013. június 5., szerda

Fashionfave ajánló - 8 furcsa beauty tipp, ami tényleg működik


Hétfőn 8 olyan beauty termékről írtam a Fashionfave-en, amik első hallásra talán kicsit furcsának és bizarrnak hangzanak, de a valósában tényleg működnek. Ilyen furcsa beauty termék például az állott sör, a tojás, a méz, vagy éppen a szódabikarbóna. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen hatásai vannak az előbb említett csodaszereknek, ITT elolvashatod a teljes cikket. :}

Ti ismertétek ezeket a tippeket? Szoktatok otthon fellelhető alapanyagokból beauty termékeket "gyártani"?


2013. június 4., kedd

Újdonságok a Firmoo háza táján



Az új hónap alkalmából a Firmoo most is csodaszép szemüvegkereteket hozott nekünk. Én még továbbra is a tökéletes cicás fazon után kutatok, de most úgy tűnik sikerült rátalálnom, úgyhogy szerintem ki is használom az új vásárlóknak szóló akciójukat, aminek az a lényege, hogy az első szemüvegét mindenki ingyen rendelheti tőlük, csak a postaköltséget kell kifizetnünk. Persze a cicás mellett rengeteg fazon közül lehet még válogatni, itt vannak például ezek az oversized darabok. Nekem a Wayfarer stílusú különösen tetszik, főleg azért, mert ez azon ritka fazonok közé tartozik, ami nekem is jól áll :D





De a szögletesebb formák kedvelőire is gondoltak a Firmoo-nál. Ezek tipikusan azok a letisztult és egyszerű fazonok, amik mindenkinek jól állnak, amikkel tutira nem lehet mellélőni. A korábbi szemüvegem nekem is hasonló volt, mint ez az alsó darab, és azért szerettem, mert a kerek arcomat egy kicsit hosszabbnak és vékonyabbnak  mutatta.





A vintage stílus most megint {vagy inkább még mindig} aranykorát éli, és ez természetesen a szemüveg trendekben is megmutatkozik. Nekem ezekről a régies szemcsikről mindig a Dallas jut eszembe. A múltkor visszanéztem egy részletet belőle youtube-on, és annyira durva volt, hogy azok a ruhák, amiket akkor hordtak, most is simán megállják a helyüket. Gondolom, ez a szemüvegekkel sincs másképp.





Ezeket a közepes méretű, kerek lencsés darabokat egyértelműen a nerd stílus kedvelőinek találták ki. Sokakat zavar, ha valaki csak divatból hord szemüveget, főleg ezeket az "okostojás" fazonokat, de nekem semmi bajom velük. Egy jó szemüveg öltöztet, úgyhogy én azt mondom, bátran viseljétek őket akár csak kiegészítőként is.





Ha hozzám hasonlóan Ti is az első Firmoo szemüvegetek beszerzését tervezitek, azt ajánlom alaposan böngésszétek végig a kínálatot, mert rengeteg csodás fazon közül tudtok válogatni. A korábbi akciókhoz hasonlóan most is van lehetőség arra, hogy kedvezményesen hozzájussunk a kiszemelt darabhoz. Ha ezen az oldalon a "LUCKY DRAW" feliratra kattintotok, és szerencsétek van, még ingyenes házhoz szállítást is kaphattok az ingyenes szemüvegetek mellé! Vesztenivaló nincs, úgyhogy én mindenképpen teszek egy próbát.



Címkék: ,

2013. június 3., hétfő

Lovely NYEREMÉNYJÁTÉK


Emlékeztek még, amikor az első Lovely tesztnél említettem, hogy a márka olyan jó fej volt, hogy Nektek is küldött egy kis meglepetést? Most eljött az ideje, hogy kiderüljön, miről is van szó. Gondolom már kitaláltátok, hogy nyereményjáték következik. Az ajándékba küldött szemhéjtus mellé úgy döntöttem, hozzácsapok még néhány körömlakkot az új kollekciókból, amik a hozzászólások alapján a legtöbbeteknek tetszettek. A lakkok tehát nem vadi újak, egyszer használtam őket a tesztelések során, de remélem, ettől függetlenül örülni fog nekik az új gazdája {a szemhéjtus természetesen teljesen új}. 

JÁTÉKSZABÁLY
A játékban való részvétel feltétele, hogy like-old a Lovely Facebook oldalát, továbbá hozzászólásban írd meg, hogy mely sorszámú lakkokat látod a képen. Segítséget ITT, ITT, és ITT is találsz hozzá. 

HATÁRIDŐK
Jelentkezési határidő: 2013.06.16. /12:00 óra/
Sorsolás: 2013.06.16. /20:00 óra/

A jelentkezés tehát valahogy így nézzen ki:
 - .......... néven like-oltam a Lovely Facebook oldalát
 - A képen látható lakkok sorszáma: lila ( ), rózsaszín ( ), zöld ( )


A játékban természetesen most is bárki részt vehet, aki rendelkezik magyarországi címmel, az ajándékok eljuttatásáról én gondoskodom. 

Sok szerencsét mindenkinek! :}

Címkék: ,

2013. június 1., szombat

Fashionfave ajánló: A legújabb őrület - 5:2 diéta


Pénteken ismét megjelent egy írásom a Fasionfave-en, amiben egy új diétáról, az 5:2-ről írtam. A módszer lényege, hogy 5 napon keresztül bármit ehetünk {persze normális kereteken belül}, de az azt követő 2 napban "böjtölnünk" kell, ami azt jelenti, hogy ezen a 2 napon nem vihetünk be 500 kalóriánál {férfiak esetében 600 kalóriánál} többet. Elvileg teljesen jól bírható, és hosszú távon fogyni is lehet vele. Ha kíváncsiak vagytok a teljes cikkre, ITT elolvashatjátok.


Ti mit gondoltok az ilyen fogyókúrákról? Van olyan diéta, amit már próbáltatok és esetleg be is vált?


Címkék: , , , , ,