2013. december 30., hétfő

New in ...

Nagyon- nagyon régen volt már "zsákmányos" bejegyzés, ha jól emlékszem, akkor valamikor a Glamour-napok környékén. Az eltelt két hónap alatt sikerült pár újdonságra szert tennem, amiknek a nagy részét Instagramon már meg is mutattam Nektek. Viszont akad itt még egy-két olyan (főleg Karácsonyra kapott) dolog, amikről eddig még nem volt szó, úgyhogy most ezekről mutatnék egy-két képet.


A Catrice Light- Reflecting korrektorról nagyon sok pozitív véleményt hallottam mostanában (azt leszámítva, hogy nagyon gyorsan fogy), ezért úgy döntöttem, hogy teszek vele egy próbát. Az üzletből hosszas próbálgatás után végül a 020-as Light beige árnyalatot hoztam el, ami a mostani bőrszínemhez szerencsére tökéletesen passzol. Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele, tényleg szépen eltünteti a szem körüli sötét foltokat, és egyáltalán nem ül bele a ráncokba, úgyhogy egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. Most már csak abban bízok, hogy legalább 2-3 hónapig ki fog tartani.

Az NYC Liqiud Eyeliner szemhéjtusa egy 3 perces vásárlás eredménye, és ez egyébként abszolút meg is látszik rajta, majd mindjárt meglátjátok, hogy miért. A Barátommal voltam vásárolni, amikor megvettük ezt a tust, és szegénykém már annyira unta az egészet, hogy gyorsan kellett döntenem. Első nekifutásra ezt emeltem le a polcról, megnéztem, hogy fekete-e, majd gyorsan dobtam is be a kosaramba. Aztán otthon szembesültem vele, hogy ez a 888 Pearlized Black árnyalat, ami a sok "csillám" miatt inkább szürkének tűnik. És egyébként is nem olyan filces végű, amilyet én szeretek, hanem ecsetes és hozzátéve olyan fura a feje, hogy egyszerűen nem lehet vele szép vékony vonalat húzni. Azóta 3x használtam, de biztos vagyok benne, hogy egy jó darabig nem fog előkerülni, mert legalább 10 percig kell vele szenvedni egy viszonylag normális tusvonalért. 


A legutóbbi Scrapbook bejegyzésben már említettem Nektek, hogy Karácsony előtt pár napot a debreceni Douglasban dolgoztam promóterként, és ott láttam meg ezt a cuki kis Estée Lauder szettet. Az első dolog, ami meglepett vele kapcsolatban, az az ára volt, ugyanis 2.700 Ft volt ráírva a kis dobozkájára. Gondolkodtam is rajta, hogy vajon milyen kis kiszerelések lehetnek benne, ha ilyen olcsó, és, hogy vajon megéri-e megvenni így látatlanul, de úgy voltam vele, hogy engedek a kíváncsiságnak, és meglepem vele magam névnapomra. Otthon persze nagy volt az öröm, amikor megláttam, hogy viszonylag nagy tégelykék voltak benne, hiszen ezeket egy jó darabig fogom tudni használni.

A Sumptuous Extreme szempillaspirálból a 01 Extreme black árnyalat lapult a dobozkában, ami a nevéhez hűen valóban egy extra fekete szín. A legtöbb szempillaspirállal általában úgy vagyok, hogy az első 1-2 hétben még nem tudok velük olyan szépen dolgozni, mint később, ezzel viszont az első pillanattól kezdve olyan hatalmas szemeket tudok magamnak varázsolni, hogy még én magam is meglepődök rajta. Abszolút telitalálat nálam ez a szempillaspirál, és nagyon örülök, hogy végül elhoztam.

A doboz másik lakója egy 5 ml-es kiszerelésű Revitalizing Supreme szemkörnyékápoló volt. Amióta megvan, minden este bekenegetem vele a szemkörnyékemet, és nem akarok túlságosan elfogult lenni, de szerintem látványosan kisebbek lettek azóta a táskáim. Egy egész sűrű krémről van egyébként szó, amiben nagyon apró csillámok vannak, de abszolút nem feltűnőek, én is csak esténként veszem észre őket arctisztításkor.


A Barátommal idén rendhagyó Karácsonyunk volt, ugyanis sok év után most ismét olyan ajándékot kaptam tőle, amit nem én választottam ki. Nagyon izgultam, hogy vajon mit fog venni, főleg azért, mert a névnapunkkal együtt tartva egy egész nagy összeget szánunk ilyenkor a másikra, és sajnáltam volna, ha valami olyan dologgal lep meg, amit aztán nem tudok használni. Ezek után gondolhatjátok mennyire örültem, amikor megláttam a fa alatt az Yves Rocher zöld ökotatyóját, benne pedig ezt a hatalmas csomagot. Annyira büszke voltam a Barátomra, hogy ennyire eltalálta az ízlésemet, és hogy magától bement egy ilyen üzletbe. Korábban egyetlen egyszer voltunk együtt az YR-ban, akkor is nagyjából 5 perc alatt végigpásztáztuk a kínálatot, de a nagy tumultus miatt csak arra volt időnk, hogy ezt a bio zabtejes családot megszaglásszuk. Akkor nem hoztunk el belőle semmit, de én megjegyeztem, hogy mennyire szuper illata van, és most kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy ennyire figyelmes volt és emlékezett rá.

A testápolót már be is fogtam, és abszolút elégedett vagyok vele. Nagyon könnyű állagú, mégis kellőképpen hidratál még így télen is. Könnyen beszívódik és nem hagy maga után olyan kellemetlen ragacsos érzést, és még az illata is valami isteni.


Akik már régebb óta követik a blogot, azok tudják, hogy javíthatatlanul rajongok a táskákért (és a körömlakkokért). Van már belőlük jó pár, viszont mindig megtetszik egy újabb darab, amit képtelen vagyok otthagyni. De mentségemre szóljon, hogy a régebbieket mindig tovább adom Anyának illetve a Húgomnak, úgyhogy egyszerre 4-5 táskánál sosincs több a szekrényemben. Ezt a gyönyörűséget egyébként a debreceni Orsay-ben találtam, és egyből az jutott az eszembe, hogy én ezt korábban már láttam valahol. Aztán hirtelen beugrott, hogy ez bizony egy 3.1 Phillip Lim "koppintás". 1-2 nap gondolkodás után közelebbről is szemügyre vettem, és végül elhoztam belőle az utolsó ép darabot. A képről ugyan lemaradt, de egyébként járt hozzá egy vállpánt és egy kisebb méretű clutch is, úgyhogy végül is ez egy ilyen 2in1 táska. A teljes árát (8.990 Ft) sajnáltam volna érte, de Húgom felajánlotta, hogy mivel úgy sincs semmi ötlete, hogy mit vegyen nekem Karácsonyra, pótol bele, úgyhogy így már könnyebb szívvel hoztam el.







Anyáék minden évben nagyon ötletes ajándékokkal lepnek meg minket, idén viszont különösen kitettek magukért. Az egyikről, ami számomra a legkedvesebb, már mutattam is Nektek képet Instagramon, illetve a blog Facebook oldalán is, de most hoztam még róla párat. Első ránézésre, amikor kibontottam a csomagot, azt hittem, hogy egy egyszerű határidőnapló, de miután belelapoztam, egyből sikerül elérzékenyülnöm. Ugyanis Anyáék különböző kiskori rajzokat és emlékeket, illetve idézeteket és jó tanácsokat rejtettek el benne, amik egy részére én már egyáltalán nem is emlékeztem. Nagyon megható volt végigolvasni, és felidézni ezeket a régi "történeteket" és már alig várom, hogy elkezdhessem megtölteni 2014 eseményeivel. <3


Anya tudja, hogy mennyire rajongok a mécsesekért, úgyhogy a napló mellé meglepett még egy ilyen kis kézzel készített baglyos darabbal. Régebben egyébként szinte rettegtem a baglyoktól, mostanra viszont annyira megbarátkoztam velük, hogy amikor Brüsszelben voltam, vettem egy hatalmas baglyos mécsest, amin ilyen kis levél alakú lyukak vannak. Csodaszép, amikor fénnyel tölti meg a szobát.


A mécses és a napló mellett még egy pihe-puha köntös is lapult a karácsonyfánk alatt. Ennek is borzasztóan örültem, mert már jó pár hónapja szerettem volna venni egy újat, de sehol nem találtam olyat, ami ne lett volna horror áron. Ezzel a csodaszép F&F-es darabbal most minden kívánságom valóra vált, remélem, hogy jó pár évig tudom majd használni.


Biztosan emlékeztek még a tavasszal vásárolt Lenovo laptopra, és a körülötte folyó mizériára. A helyzet az, hogy a szerviz azóta sem volt hajlandó garanciálisan megjavítani, mert szerintük én rosszul tettem bele az akkumulátort a gépbe, és ettől hibásodott meg. Most már odáig fajult a helyzet, hogy bíróságra vittem a dolgot, mert azért mégsem egy 2 ezer forintos valamiről van szó. A másik laptopom pedig egyre jobban kezdte megadni magát, először néhány billentyű ment ki rajta (persze pont azok, amiket a leggyakrabban használtam), aztán az USB portok kezdték feladni a szolgálatot, végül pedig már nem lehetett összecsukni sem, így tulajdonképpen lett egy haldokló asztali számítógépem. Mivel nekem a sulihoz elengedhetetlen a laptop, rászántam magam egy új megvételére, aminek az árába aztán Anyáék is "beszálltak", úgyhogy (nagyobb) részben tőlük, részben pedig magamtól kaptam egy új gépet. Nagyon örülök neki, mert így végre nem kell a betűk illesztgetésével töltenem az időt és ha csak addig fogja bírni, mint a korábbi laptopom, akkor bőven elégedett leszek vele.



Ti miket vettetek/kaptatok mostanában? Ismeritek/használtátok már ezek közül a termékek közül valamelyiket? Ha igen, milyenek a tapasztalataitok velük kapcsolatban?



Facebook  |  Bloglovin  |  Pinterest  |  Instagram



Címkék: , , , , , , , , ,

10 megjegyzés:

Időpont: 2013. december 30. 10:09 , Blogger Ilus írta...

A határidőnapló nagyod szép. Igazán ötletes, és még meg is könnyeztem :)

Én 1,5 éve vettem a laptopomat, és már az egér kattintós része nem működök, csak a touchpad. Oldalt ahol a töltőkábelt kell beledugni, már esik szét (állandóan össze kell pattintani). Imádom, mert jó kis szerkezet, de azt hittem tovább lesz "tökéletes" állapotában :)

 
Időpont: 2013. december 30. 10:53 , Blogger Rita írta...

Jujj hát nem is tudom dönteni melyik a legcukibb ajándék amit kaptál :) Amit a szüleidtől kaptál vagy hogy a barátot egyedül ilyen figyelmes ajándékot vett, vagy hogy ismét jó laptopon pötyöghetsz, jaj és majd elfelejtettem a táska is szuperül néz ki, lehet én is valami hasonlót nézek a leárazásokon. :) Megszólalásig hasonló ajándékokat kaptam én is, köntös, határidőnapló, kozmetikumok, mécses :)

 
Időpont: 2013. december 30. 11:10 , Blogger Queen of my mistakes írta...

A határidőnapló annyira jópofa, még mindig nagyon tetszik. :)

Egyébként meg ugyanilyen laptopom van nekem is ^^

 
Időpont: 2013. december 30. 11:25 , Blogger Fleur írta...

A táska nagyon tetszik! Határidőnapló csodálatos, szuper szüleid vannak!

 
Időpont: 2013. december 30. 11:41 , Blogger Johanna (YouYou) írta...

Az az Extreme Black szempillaspirál nekem is megvan és imádom! :)

 
Időpont: 2013. december 30. 11:53 , Blogger Thimmyke írta...

Szép dolgokat kaptál/vettél. :) Az a határidő napló nagyon kedves ötlet. :)

 
Időpont: 2013. december 30. 12:31 , Blogger Anna írta...

Lehet én vagyok a kivétel de nekem a 2008-ban vettem Asus-om tökéletesen működik. :D

Nagyon klassz dolgokra tettél szert, várom róluk a teszteket. :)

 
Időpont: 2013. december 30. 12:47 , Blogger dyna írta...

De jó, h most mutogattál a határidőnapolóból részleteket is, olyan cuki! :) Zseniális ajándék, én is többször adtam már ilyet barátnőknek, igaz abba spontán kedvességeket írtam bele a fontos (és mondjuk közös emlékű) dátumok előre bejelölése mellett. :)
Sajnálom ezt a laptop macerát, bízom benne, h neked adnak igazat, majd feltétlenül számolj be a fejleményekről! ;)
A barátod nagyon figyelmes, a köntös pedig olyan pihepuha lehet, ez a Lauder szett pedig jó választás volt! :) Még fősulisként volt tőlük többször is spirálom, a legalapabb darab és mindig barnában, a nem feltűnőség jegyében.

Csuda boldog 2014-et kívánok neked Viki, még sok közös évet itt a blogon! ;) :)

 
Időpont: 2014. január 2. 9:44 , Blogger Viki írta...

Iluss♥: Hűűűha, és Neked is ilyen Asus laptopod van? Remélem ez azért tovább fogja bírni, a régi Fujitsu Siemens laptopomat én több mint 5 évig használtam. És igazából még most is működik, csak kicsit körülményes vele dolgozni. :/

Rita: Igen, én magam sem tudnám megmondani, hogy melyiknek örülök a legjobban, mert mind fantasztikus ajándék. :)

Mea (Nail Polish Maniac Blog): És Neked, hogy bírja a laptop?

Fleur: Úgy ahogy mondod, valóban csodás szüleim vannak! :)

You You: Jajj, én is nagyon megszerettem ezalatt a pár nap alatt. Most erősen gondolkodom, hogy lecsapok még egy ilyen szettre, mert ennyiért szerintem nagyon megéri.

Thimmyke: Köszönöm Thimmyke! :)

Moon Angel: Jajj, de jó, hogy ezt megírtad. Már kezdtem aggódni, hogy a Lenovo után megint sikerült beleválasztanom. :D Hamarosan jönnek szépen sorban a tesztek is róluk. :)

dyna: Tényleg zseniális ajándék ez a napló, már többször átolvasgattam és mindig olyan jó érzés fogott el, amikor felidéztem ezeket az emlékeket az én szemszögemből. :) A laptoppal kapcsolatban...végül is ha valaki látott már életében laptopot, akkor az meg tudja mondani, hogy egy akksit csak egyféleképpen lehet beletenni, szóval én bízom benne, hogy nekem adnak majd igazat. :) A barátomra még most is csodálattal nézek, hogy sikerült ilyen jól választania, jobban nem is csinálhatta volna. :D Neked is Nagyon Boldog Új Évet Dyna, én is remélem, hogy még sok sok közös évünk lesz itt a blogon! :)

 
Időpont: 2014. január 5. 15:57 , Blogger Ilus írta...

Az enyém Samsung :) Valahogyan berögzültem ennél a márkánál, mivel a telefonom is az, a tv is az, és most amit kinéztem fényképezőt az is samsung :D :D :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal