2013. szeptember 6., péntek

Tribal Liquid Sand világoskék körömlakk


A Solitaire és a Pussy Galore hasonmások után itt vagyok a Tribal csomag 3. homok hatású körömlakkjával, a világoskékkel. Elöljáróban csak annyit mondanék, hogy ha egy jó minőségű és olcsó Liquid Sand-et kerestek, kattintsatok a tovább olvasom-ra. 



A terméklapon lévő fotók alapján nem volt igazán meggyőző ez a szín, és az igazat megvallva nem is miatta vettem meg ezt a szettet, hanem az ezüst és a pink lakkok miatt. Úgy voltam vele, hogy kékből már van egy gyönyörűséges árnyalatom a Lovely-tól, ami nekem minden igényemet kielégíti, de ha már ez került a 11-es csomagba, hát üsse kavics. 

Őszinte leszek, szerintem meg sem közelíti a Lovely kék Baltic Sand-jét, de hát ízlések és pofonok. Biztosan van olyan, aki nem rajong az ezüstös csillámokért, az talán jobban tudná értékelni ezt az egyébként nagyon helyes kis lakkot. Nem azt mondom, hogy nem szép, de ha már választanom kellene a Lovely és a Tribal kékje között, egyértelműen az első győzne nálam.

Tartósság tekintetében ugyan azt tudom róla elmondani, mint a másik két Tribal Baltic Sand-ről, 2 réteben alaplakk nélkül a legjobb használni, így akár 3-4 mosogatós napot is kibír. A száradási ideje ugyan a Lovely-t nem körözi le, de egy normál lakknál mindenképpen jobb. Az ecsetet továbbra is túlságosan nagynak találom, de szerintem ez is csak szokás meg gyakorlás kérdése. 





A 11. számú szettet a Born Pretty Store oldaláról tudjátok megrendelni $4,99-ért, amiért 4 meseszép homok hatású lakkot kaptok cserébe. A szállítás továbbra is ingyenes, ha pedig rendeléskor beírjátok az YTL91 kódot, akkor 10% kedvezményt kaptok a rendelés végösszegéből. A kedvezmény csak a teljes árú termékekre vonatkozik.



Nektek, hogy tetszik ez a lakk? Szeretitek a homok hatású körömlakkokat?






Címkék: , , , , ,

4 megjegyzés:

Időpont: 2013. szeptember 6. 16:37 , Blogger Asuke írta...

uuuhhhhhh, eddig ez a kedvencem a 4 közül, gyönyörű :)

http://fashion-by-asu.blogspot.hu/

 
Időpont: 2013. szeptember 6. 21:37 , Blogger hkorinna írta...

Gyönyörű ez a szín, nem tudom eldönteni, melyik tetszik jobban. :D

 
Időpont: 2013. szeptember 7. 10:59 , Blogger Manna (mannakörmök) írta...

ez is nagyon szép. :))

 
Időpont: 2013. szeptember 7. 17:03 , Blogger Viki írta...

Asuke: Na, hát ennek nagyon örülök. :}

hkorinna: Nagyon szép ez a szín is, de nekem a másik 3 sokkal jobban tetszik. Azok valahogy különlegesebbek számomra. :}

Manna (mannakörmök): Örülök, hogy Neked is tetszik Manna! :}

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal