2013. szeptember 12., csütörtök

Douglas Box of beauty - 2013 ősz



A múlt héten minden nap a Douglas Facebook oldalát bújtam arra várva, hogy mikor derül ki az őszi box tartalma. A tavaszi szépségdoboz után számomra felüdülés volt a mostani. Amikor megláttam, hogy milyen szuper dolgokat válogattak ebbe a kiadásba, biztos voltam benne, hogy beszerzem, úgyhogy kedden már rohantam is a Fórumba, nehogy elkapkodják az összeset. Szerencsére még volt bőven, szóval ha esetleg úgy döntötök, hogy Ti is beszerzitek, itt még biztosan találtok belőle 1-2 darabot. Na de nézzük is, mik lapultak az én dobozomban.




Clinique DDML+
Egy 15 ml-es kiszerelés a Clinique legújabb arcápoló kréméből, ami a Dramatically Different Moisturizing Lotion + nevet viseli. Az én bőröm eleinte nagyon szerette a sima DDML-t, az utóbbi időben viszont eléggé hozzászokott, és már nem fejtette ki annyira a hatását mint eleinte, úgyhogy lecseréltem. Kíváncsi vagyok ez, hogy fog muzsikálni. Az első benyomások alapján eléggé táplálónak és hidratálónak tűnik, nekem nappalra szerintem egy picit sok lesz. Bár ki tudja télen mennyire fogja igényelni a bőröm a "tartalmasabb" krémeket, még az is elképzelhető, hogy megtartom nappali krémnek. 


Love2Smile Organic Cosmetics szappan
A termékleírás alapján ez egy olívaolaj szappan kakaóvajjal, citrus és eukaliptusz illóolajjal, ami borotválkozáshoz is kitűnő és egyébként 50 g-os. Az illata egyszerűen fenséges, nem is gondoltam volna, hogy a citrom és az eukaliptusz együtt ennyire tuti párost alkot. Nagyon kellemes, nyugtató és intenzív illata van, én egyelőre még csak gyönyörködöm az elbűvölő csomagolásban és a fantasztikus illatban. Naponta többször is előveszem a kis dobozkából és percekig csak szagolgatom, már most a szerelmese vagyok, pedig még nem is használtam.


Paco Rabanne Invictus férfi parfüm
Ha már az illatoknál tartunk, akkor mesélnék egy keveset a Paco Rabanne Invictus parfüméről is, amiből egy 5 ml-es mini kiszerelés volt a dobozban. Amikor először megszagoltam, azt hittem, hogy ez egy női parfüm. Egy erős, fűszeres, téli illat, amiben azért van némi édeskés, nőies beütés is. Ha egy személyt kellene hozzá társítanom, akkor azt mondanám rá, hogy ez egy izgalmas és rejtélyes nő illata. Aztán kentem belőle egy keveset a csuklómra, és hirtelen elbizonytalanodtam, hogy ez talán nem is női parfüm. Gyorsan megnéztem a Douglas Facebook oldalát és ott írták, hogy ez bizony férfi illat, úgyhogy egy picit csalódott is voltam, hogy egy nőknek szánt dobozba miért nem női parfüm került. Aztán megmutattam egy-két fiú ismerősömnek, akik azt mondták, hogy szerintük ez női illat, és ők bizony nem viselnék magukon. Ezek után elképzelhető, hogy annak ellenére, hogy ez hivatalosan egy férfi parfüm, el fogom használni, mert nekem nagyon tetszik az illata. 


IsaDora Build-Up Mascara
Ennek a szempillaspirálnak különösen örültem, mert már nagyon sok jót hallottam az IsaDora spiráljairól, és szerettem volna kipróbálni őket, viszont a teljes árukat kicsit sokallottam. A Buil-up Extra Volume szempillaspirál Krémmánián 4,25-ös eredmény ért el eddig, úgyhogy bizakodva állok hozzá. Az első használat alapján tetszik, de majd meglátjuk hosszabb távon, hogy fog viselkedni. A 6 ml szerintem egy jó pár használatra elég lesz, úgyhogy remélem alaposan le tudom majd tesztelni.


IsaDora Perfect Matt Lipstick - 03 Red Carpet
Ismét egy IsaDora mini termék, méghozzá a 03-as Red Carpet nevű matt rúzs, ami a nevével ellentétben egyébként inkább egy bogyós szín, mintsem piros. Hosszabb távon még nem próbáltam, úgyhogy hidratáló hatásról nem tudok nyilatkozni, de az az első próba alapján is kiderült, hogy eszméletlenül pigmentált, már az első húzással is egy nagyon intenzív, erős színt és fedést lehet elérni. Elég könnyen maszatolódik, viszont maradéktalanul nem lehet egy papír zsebkendővel letörölni, szóval elképzelhető, hogy szájról is csak fokozatosan kopik. 




Douglas Absolute Nails körömlakk - 18 Be Balanced
Mint megrögzött körömlakk mániás, nagyon örültem, hogy most körömlakk is került a kis dobozkába. Ha jól tudom a színek dobozonként eltérnek, az enyémben a 18-as Be Balanced árnyalat került, ami egy szürkés- kékes- zöldes meghatározhatatlan árnyalat. Felkenve még nem próbáltam, de üvegen keresztül egyelőre nagyon tetszik. Remélem könnyen kezelhető és tartós is lesz, és akkor biztosan nagy barátságban leszünk. Ez egyébként a box egyik teljes méretű terméke a maga 11 ml-es kiszerelésével.




TOO LATE karóra
A körömlakk mellett ez a másik teljes méretű termék, amiből szintén dobozonként eltérő színekkel és modellekkel találkozhatunk. Nagyon kíváncsi voltam erre az órára, mert korábban még sosem volt szilikon órám, valahogy feleslegesnek éreztem költeni rá, mert úgy gondoltam, hogy nem tudnám beilleszteni a ruhatáramba. Aztán most kaptam egy neonsára extra- nagy méretűt, amit sajna nem fogok tudni hordani, mert iszonyatosan nagy a csuklómra. Még nem tudom mi lesz a sorsa, mivel sehogy sem tudom kisebbre venni, szerintem majd elajándékozom. 

Összességében én nagyon elégedett vagyok ezzel a dobozzal, csupa olyan dolog került bele, amivel nálam abszolút célba találtak. Már csak abban bízom, hogy hosszabb távon is pozitívan tudok majd róluk nyilatkozni. A boxot egyébként a Douglas parfümériákban lehet beszerezni 2.990 Ft-ért, szerintem ezt az árat bőven megéri, arról nem is beszélve, hogy minden termékhez kapunk egy kupont, amivel 20%-kal olcsóbban tudjuk beszerezni a normál kiszereléseket. És persze a doboznak is nagyon örülök, mert extra masszív és egymásra pakolgatva egy tök cuki kis fiókos szekrényt lehet belőlük csinálni. Az egyedüli negatívum, hogy kizárólag törzsvásárlói kártyával lehet megvásárolni, de ha barátnőnek van, tőle simán kölcsönkérhetjük egy vásárlás erejéig. 



Nektek, hogy tetszett ez a doboz? Ti is beszereztétek, vagy tervezitek a megvásárlását? Szeretitek az ilyen meglepetés dobozokat?






Címkék: , , , , ,

9 megjegyzés:

Időpont: 2013. szeptember 12. 10:12 , Blogger Vincze Mariann írta...

Nagyon klassz termékek vannak a dobozkádban. :) Ha lenne Douglas-os kártyám, tuti megvenném!

 
Időpont: 2013. szeptember 12. 10:22 , Anonymous Névtelen írta...

a lakkon meglepődtem, az ecset nekem túl robosztus , lehet én vagyok csak hozzászokva a jóhoz, de képtelen voltam szépen dolgozni vele. érdekes még hogy amikor használtam, megcsapott hogy jééé olyan a szaga mint azoknak a lakkoknak amiket 10 éve az aluljárókban vásároltam maradékzsebpénzből...

 
Időpont: 2013. szeptember 12. 10:25 , Blogger Njoythestyle írta...

Szuper dolgokat rejtett a Douglas dobozka, tetszenek nagyon, főként az a sejtelmes, irizáló lakk! :)
Nekem sincsen még törzsvásárlói kártyám, de a Pixiboxok és Szépségboxok kielégítik a meglepi dobozok iránti kíváncsiságomat :)
Pusza: Reni

 
Időpont: 2013. szeptember 12. 10:31 , Blogger Cintia Tekla írta...

Nem vettem még soha semmilyen szépségdobozt, de ezen nagyon bepörögtem :D Kártyám sajnos nincs, de már ugrasztottam az ismerősöket Facebookon, hogy hátha valakinek van :D

 
Időpont: 2013. szeptember 12. 12:53 , Anonymous Névtelen írta...

Sokkal jobb, mint a Pixibox, nekem nagyon tetszik ez a doboz. Megvenném, de nincs kártyám és egy ismerősömnek sincs. :-S

Ez a doboz többet ér 3000Ft-nál, a pixinél csak megetetik a népet, főleg a sok (ingyenes) mintával.

Az óra nekem is nagy lenne és a neon színeket se kedvelem, de a többi része szuper.
A parfümöt pedig viseld nyugodtan ha jó rajtad az illata.

Üdv.:

Viki

 
Időpont: 2013. szeptember 12. 15:49 , Anonymous Névtelen írta...

klassz dolgok, de nekem ebből csak a rúzs a lakk és az óra kellene!!

 
Időpont: 2013. szeptember 12. 15:51 , Anonymous Névtelen írta...

Szia! Én is ma vettem meg és tényleg iszonyatosan jó kis doboz! Sajnos az én körömlakkom elég fos sárga de a többi mind szuper! Az én órám szürke és kb Xs-es sportoláshoz fogom majd használni! A kis minimintát pedig apukám adtam mert ő oda volt érte! Bár ez számomra is rejtély minek egy női dobozba férfi parfüm????? :) amugy kártyám nekem se volt de szerencsére olyan helyen dolgozom ahol 70nő van igy riadóztattam mindenkit ;)

 
Időpont: 2013. szeptember 12. 17:04 , Anonymous Névtelen írta...

Szia!

Nálad is milyen szép az a körömlakk, most tényleg jó szineket válogattak össze.
Én is tegnapelőtt vettem a dobozomat:
http://fairyland088.blogspot.hu/2013/09/douglas-beauty-box.html

 
Időpont: 2013. szeptember 14. 12:00 , Blogger Viki írta...

Vincze Mariann: Ez a doboz most szerintem is különösen jó lett. :)

Névtelen: Én még nem próbáltam, de remélem azért nem lesz nagyon vészes. :/

Njoythestyle Reni: Én ezektől a meglepetés boxoktól kicsit "félek", hogy olyan dolgokért fizetnék 5 ezret, amit aztán nem használnék. De még gondolkozom rajta, hogy a szülinapomra meglepem magam egy dobozkával. :D

Cintia Tekla: Sikerült végül beszerezned a boxot? Ha igen, Neked mik voltak benne?

Viki: Én is pont emiatt nem rendeltem eddig Pixiboxot. Azért gondolkodom most a beszerzésén, mert abban bízok, hogy a szülinapi kiadás valami "nagy durranás" lesz.

Nail Judit: Végül is 3 ezerért még azokat sem tudnád megvenni, és itt még van hozzá egy csomó más szupi ajándék is. :D

Kitti - Miss Nobody: Jajj, de irigyellek az óra miatt. Jó, hogy ilyen jó fej kolléganőid vannak, hogy kölcsönadták a kártyájukat. :)

fairyland: Jujj, a Te lakkod is csodaszép. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal