2013. augusztus 4., vasárnap

Hasonmások 12.

Sokunk örömére nagyban tombolnak a nyári leárazások, mostanra már szinte minden üzletben a legutolsó árakon tudunk hozzájutni az akciós termékekhez. Mivel én most egy nagyobb projektre gyűjtök, próbálom elkerülni az plázákat és csak online csorgatom a nyálam a leértékelt dolgokra. A Bershkába és a Stradivariusba most igazán érdemes benézni, mert szuper áron vannak a nyári holmik, a Mangonál viszont még így is hátast dobtam az ékszerek árától. Éppen ezért most tőluk választottam ki 5 kiegészítőt, amiknek a pénztárcabarát hasonmásait a múltkorihoz hasonlóan most is az Aliexpress-ről hoztam. 


1. Vastag arany nyaklánc


Habár nekem annyira nem tetszenek ezek a vastag, "kutyalánc" szerű nyakláncok, mostanában elég sok mindenkin látok hasonlókat. A Mango-s változat valamivel vékonyabb, ezért talán egy picit nőiesebb is, de nekem még ez is sok. A teljes ára a maga 6.600 Ft-os árával szerintem pofátlanul drága, de ha azt vesszük, hogy az Aliexpress-en már 1.500 Ft-ért kapunk hasonlót, akkor még az akciós is az. Nektek tetszenek egyébként ezek a vaskos darabok?


2. Szegecses bőrkarkötő


Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, azzal, ha azt mondom, hogy imádom a szegecseket, és tulajdonképpen mindent, ami szegecses. Régóta nézegettem már ezt az Aliexpress-es darabot, amit egyébként a szivárvány minden színében meg lehet rendelni, szerintem nagyon jól kihasználható darab. Most egy nagyon hasonlót lehet venni a Mango-nál dupla annyiért, az eredeti ára egyébként 5 ezer forint volt. Még ha az árakat nem is nézzük, nálam akkor is az Aliexpress-es győzött. 


3. Pompomos nyaklánc


Ennél a párosnál az árkülönbség talán annyira nem jelentős, bár most a SIX-ben 3 nyakláncot is tudunk venni ezért a 800 Ft-ért {persze csak akkor, ha nem lefosztott állvánnyal találkozunk}. Általában én inkább az egyszerűség híve vagyok, és nem igazán szeretem a túlzsúfolt dolgokat, most mégis inkább a jobb oldali Aliexpress-es változat tetszik jobban. Színes ruhákhoz én biztosan nem venném föl, de egy egyszerű felsőt szerintem szuperül fel tud dobni. A Mango-s verzióról ezt valahogy kevésbé tudom elképzelni. Szerintetek?


4. Csomózott karkötő


Egyszerűen nem is értem, hogy kérhetnek el egy ilyen kis semmi karkötőért 4 ezer forintot a Mango-ban {eredetileg pedig 8-at!}, minden esetre biztosan van, aki ennyiért is megveszi. Én inkább megrendelem tizedannyiért az Aliexpress-ről és várok rá egy hónapot. A különbözetből pedig választok még 5 másik ékszert. 


5. Fehér köves maxi- gyűrű


A végére ismét egy számomra értelmezhetetlen darabot hagytam. Egy egyszerű fehér köves maxi gyűrű, amit eredetileg egyébként 6.000 Ft-ért vesztegettek a Mango-nál, és aminek a tökéletes mását meg lehet rendelni Aliexpress-ről potom 145 Ft-ért. Nálam még egyébként akkor is a pénztárcabarát verzió győz, ha figyelembe veszem, hogy ennél az eladónál $8 a minimális rendelés, hiszen nem kell ebből a gyűrűből rendelni ekkora értékben, hanem simán össze lehet válogatni az eladó más termékeiből is. 


Nektek, hogy tetszik az eheti válogatás? Van ezek között olyan, amit már korábban kinéztetek magatoknak? Esetleg amelyiket már be is szereztétek?

Címkék: , , ,

7 megjegyzés:

Időpont: 2013. augusztus 4. 13:57 , Blogger pearl írta...

Nekem a fehér köves gyűrű a kedvencem! Azt szívesen hordanám.
A pompomos nyaklánc is nagyon szép, és magasan veri a Mango-t!

 
Időpont: 2013. augusztus 4. 17:55 , Blogger Szami írta...

Nekem is a gyűrű tetszik a legjobban, nagyon szép darab, és a mérete ellenére elég visszafogott ezzel a szép gyöngyházas csillogással. Az alli-s szegecses karkötő is nagyon jól néz ki :)

 
Időpont: 2013. augusztus 4. 19:10 , Anonymous Névtelen írta...

♥szegecses karkötő és a pom-pomos lánc a kedvenc ♥

 
Időpont: 2013. augusztus 4. 22:07 , Blogger hkorinna írta...

A 4. rózsaszín láncos karkötővel már régóta szemezek eBay-en is. :)

 
Időpont: 2013. augusztus 5. 8:25 , Blogger Bogi Vrg írta...

Hú, ezeket a Mango-s árakat én sem értem :S És az általad bemutatott darabok közül ráadásul az Aliexpress-esek jobban is tetszenek!

 
Időpont: 2013. augusztus 6. 15:51 , Blogger Viki írta...

@pearl: Ugye, hogy az Ali-s pompomos sokkal jobb, mint a Mango-s?

@szami: A gyűrűt már én is jó régen kinéztem magamnak. :-D

@Judit: Örülök, hogy tetszenek. :-)

@hkorinna: jajj, ne is mondd. Ha 3 eladótól nincs elmentve az a karkötő, akkor egytől sincs. :-D

@Bogi: Néhány ékszernél még az akciós árra is csak pislogok, az eredeti meg egyszerűen botrány.

 
Időpont: 2013. augusztus 12. 9:56 , Blogger littleancsi írta...

Szia! Én az első nyakláncot rendeltem meg nemrég Ebayről. Ugyan úgy néz ki, mint az Ali-s, de csak 400Ft volt. Már alig várom, hogy ideérjen.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal