2013. július 6., szombat

Alverde táska 50 DM pontért



Biztosan hallottatok már róla, hogy a DM-ben most 50 pontért Alverde táskát lehet kapni, amiben meglepetés termékek illetve 25%-os kuponok vannak. Mivel én az 50 és 150 pontos kuponfüzeteket nem nagyon szoktam kiváltani, általában az ilyen meglepetéscsomagokra szoktam felhasználni az összegyűjtögetett pontjaimat. Habár a legutóbbi Manhattan csomag nem volt nagy durranás, most mégis beadtam a derekam. A szerencsi üzletben volt kipakolva néhány csomag az egyik állványra is, így egy picit bele tudtam lesni a csomagokba, persze csak minimálisan, mert amúgy le volt fóliázva az egész. Az első pakkból csupán egy Wilkinson női borotvát láttam és mivel erre már amúgy is szükségem volt, nem is válogattam tovább, hanem elhoztam ezt. Úgy voltam vele, ha a többi termék használhatatlan is lesz, nekem már ezért megéri kiváltani.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy mi lapult még a csomagomban, kattintsatok a Tovább olvasom-ra.




Wilkinson női borotva: Tulajdonképpen emiatt váltottam ki az egész csomagot, én nagyon örülök neki. Korábban már használtam ezt a borotvát és abszolút elégedett voltam vele. Alaposan végzi a dolgát, az egyszer biztos. :D Egyébként ha jól tudom olyan 6-700 Ft körül van az ára, ami amúgy sem vészes, de így legalább nem kell rá költenem.

Garnier Fructis sampon minta: Én az ilyen mintákat nem igazán szoktam elhasználni, egy időbe gyűjtöttem őket, és egy egész nagy doboz meg is telt velük, elhasználni viszont sosem volt türelmem őket. Néhány hete kiválogattam azokat, amiket mindenképpen ki akarok próbálni {főleg arckrémmintákat}, a többit pedig nekiadtam Anyának. Végül ez is nála kötött ki.

Lactovit tusfürdő minta: Ugyan az lett a sorsa, mint a Garnier samponmintának.

Halloween Man parfümminta  Nem igazán értem, hogy miért tesznek férfi parfümmintát egy nőknek szánt csomagba, de ez az én problémám. Az illata egyébként nekem egész kellemes, úgyhogy ez megy a barátomhoz. Bár nem hiszem, hogy Ő ilyen 1,2 ml-kel fog szórakozni.

Essence szemhéjpúder - 15 Celebstyle: Annak ellenére, hogy sminkelésnél inkább a palettáimat szoktam használni, szerintem ezt a színt megtartom, mert ehhez hasonlóm még nincs, és egyébként nagyon kellemes színe van. Felkenve egész halvány rózsaszín egy kis metálos fénnyel megspékelve, tavaszi- nyári sminkekhez szerintem tökéletes.

25%-os kuponfüzet: Ebben csupa, számomra értéktelen kupon van, amiket tuti, hogy nem fogok kiváltani. Fogkrémből, fogkeféből megvan a saját kedvencem, amiket nem vagyok hajlandó lecserélni, hajfestéket pedig nem használok, ahogyan szőlőmag tablettát sem. A kuponokat egyébként szeptember 30-ig lehet felhasználni, és a teljes listát itt találjátok. 


Végül is nem bántam meg, hogy kiváltottam, mert a borotvának és a szemhéjpúdernek hasznát fogom venni. És ugye ott van még a kis táska is, aminek egész hosszú a pántja, úgyhogy akár vállra is lehet akasztani. Ha Nektek ezekre most éppen nincs égető szükségetek, akkor talán picit sok érte az az 50 pont.


Ti kiváltottátok az 50 pontos Alverde táskát? Mire szoktátok felhasználni a DM-ben összegyűjtött pontjaitokat?


Címkék: , ,

11 megjegyzés:

Időpont: 2013. július 6. 20:43 , Blogger Dii írta...

De jó, örülök ennek a posztnak, ugyanis nagyon elgondolkoztam, hogy kiváltsam én is. Igazából abból az indíttatásból akartam, hogy anyum szeretne ehhez hasonló táskát az iratainak, de nem ilyet keres, ezért le is mondtam a dologról. Meg én abban reménykedtem, hogy Alverde termékek lesznek benne, de úgy látom, te jól jártál a borotvával és szemhéjpúderrel :3 Azt hiszem, egyelőre én még gyűjtögetem tovább a pontjaim, úgy sincs nagyon sok még. Meg hát tuti lesz még ehhez hasonló, mint a Manhattan-es is volt :+

 
Időpont: 2013. július 6. 21:32 , Blogger Unknown írta...

Én is meglestem, megtapiztam,de nem váltottam ki,szerintem nem ér meg 50 pontot.
Amúgy az 1 db-os Wilkinson borotvát megtalálod a mini termékes állványon 349 ft.-ért; szerintem ennyiért megéri,a pengéje meg cserélhető,azt tudsz hozzá venni. :)

 
Időpont: 2013. július 7. 6:40 , Blogger Hajnalll írta...

Én azt hittem, hogy Alverde termékek lesznek benne. De lehet, hogy kiváltom a táska miatt.

 
Időpont: 2013. július 7. 8:30 , Blogger Bellala írta...

Ezután már biztos, hogy nem fogom kiváltani. Borotvát a jó öreg kétpengés Gillette-et használok, termékminták pedig már így is hegyekben állnak itthon... az egyetlenegy ilyen DM-es csomag, amiben nem csalódtam, a tavaszi Manhattan volt.

 
Időpont: 2013. július 7. 12:22 , Blogger Lina írta...

Én kiváltottam, a táska miatt kettőt is. Nagy csalódás volt a termékek miatt, viszont nem bánom nagyon, mert az ilyen táskák költözés előtt nagy szolgálatot tesznek majd:).
Itt olvashatod, ha van kedved, mi volt az enyémben:
http://raindropsinsunshine.blogspot.hu/2013/07/alverde-taska-dm-ben.html

 
Időpont: 2013. július 8. 16:26 , Anonymous Névtelen írta...

Szia!

A te csomagod jobb szerintem, mint amit én vettem pénteken. A borotva legalább jól jön neked. :-)

Az enyém tartalma:
- Head & Shoulders 2:1 Menthol sampon 75ml -> nem szeretem a márka samponjait, talán elhasználom, de lehet továbbadom valakinek.
- Essence The Twilight Breaking dawn Part2 rúzs 01 Piece of forever (arany szín akar lenni azt hiszem, de a blogokon azt írták csak fénye van, színt nem ad) -> nekem felesleges
- Lactovit Tápláló tusfürdő minta 10ml -> van elég tusim, ha mennék nyaralni talán elvinném, hogy könnyebb legyen a táskám, ilyen célra tartogatom a tusimintákat, de nem megyek idén nyaralni.
- Garnier Moisture Match minta (normal-dry skin) 1,5ml -> nem az én bőrömre való, szintén ajándék lesz
- Antonio Banderas The Golden Secret edt 1,5ml -> barátom most épp nincs, apám nem fújná magára szerintem, én se értem mit keres a csomagban a férfi termék, igaz nem írták, hogy női lenne, de az ilyesmit úgyis nők váltják ki
- kuponfüzet (amiből nekem nem kell semmi).

Maga a táska elég kicsi, azt gondoltam nagyobb. A 10 pontért kiváltható tavalyi nagy lilát strandtáskának fogom használni, abból vettem akkor 2db-ot.

Én a Manhattan csomagban is csupa olyan terméket kaptam aminek semmi haszna nincs számomra, ez se sokkal jobb.
Ha nem lett volna kb. 320pontom, nem váltom ki. Gondoltam most meglepem magam valamivel. Az 50pontosan szoktak kiváltani, a Jóker miatt, a többi kupont általában nekem felejtős.

Üdv.:

Viki

 
Időpont: 2013. július 8. 16:30 , Anonymous Névtelen írta...

*Az 50pontosan szoktam kiváltani, a Jóker miatt, a többi kupon általában nekem felejtős. Bocs!

 
Időpont: 2013. július 8. 17:21 , Anonymous Névtelen írta...

*pontosat

Á, nem megy ez ma nekem.

 
Időpont: 2013. július 9. 22:45 , Blogger Viki írta...

@Dii: Örülök, hogy segíthettem. Én is azt hittem először, hogy Alverde termékek lesznek benne... már a a szatyor az...

@Lengyel Zsofia: Köszi a tippet, szétnézek legközelebb ezen a mini állványon. :D

@Hajnalll: 50 pontot szerintem önmagában nem ér a táska. :/

@Bellala: Nekem a Manhattan-es sajna nem jött be. :S

@Lina: Úgy látom Neked is a samponos csomag jutott. :}

@Névtelen: Én elégedett vagyok a saját csomagommal, viszont a Tiének én se nagyon örültem volna. A Manhattan-nel szintúgy vagyok, mint Te, csupa haszontalan dolog volt benne.

 
Időpont: 2013. július 10. 20:12 , Anonymous Névtelen írta...

Szia!

Ezt az Alverés táskát 899Ft-nak látom a blokkon, ekkora értéknek vélte a cég. Ha azt nézem, hogy 50pontért 15000Ft-ot hagytunk ott a boltban (csak nem egy összegben) akkor végképp nem érte meg.
Szerintem több táskával nem próbálkozom, negyedévente bedobnak egyet a népnek, nekem sorra csalódás.
Ebbe a táskába ha már nyár van rakhattak volna mininaptejet, mini rovarriasztót (az is van a boltban a mini termékek között) pl., a te borotvád legalább illik bele.

 
Időpont: 2013. július 15. 17:28 , Blogger Viki írta...

@Névtelen: Abszolút egyetértek Veled, az otthagyott 15 ezer forint után ez nem tűnik túl soknak, és időszerűnek sem feltétlenül /kivéve talán a borotvát/ viszont ha azt veszem, hogy a Rossmannban például még ennyi sincs. Mármint ott csak költekezel, és ennyi... :/

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal