2013. június 4., kedd

Újdonságok a Firmoo háza táján



Az új hónap alkalmából a Firmoo most is csodaszép szemüvegkereteket hozott nekünk. Én még továbbra is a tökéletes cicás fazon után kutatok, de most úgy tűnik sikerült rátalálnom, úgyhogy szerintem ki is használom az új vásárlóknak szóló akciójukat, aminek az a lényege, hogy az első szemüvegét mindenki ingyen rendelheti tőlük, csak a postaköltséget kell kifizetnünk. Persze a cicás mellett rengeteg fazon közül lehet még válogatni, itt vannak például ezek az oversized darabok. Nekem a Wayfarer stílusú különösen tetszik, főleg azért, mert ez azon ritka fazonok közé tartozik, ami nekem is jól áll :D





De a szögletesebb formák kedvelőire is gondoltak a Firmoo-nál. Ezek tipikusan azok a letisztult és egyszerű fazonok, amik mindenkinek jól állnak, amikkel tutira nem lehet mellélőni. A korábbi szemüvegem nekem is hasonló volt, mint ez az alsó darab, és azért szerettem, mert a kerek arcomat egy kicsit hosszabbnak és vékonyabbnak  mutatta.





A vintage stílus most megint {vagy inkább még mindig} aranykorát éli, és ez természetesen a szemüveg trendekben is megmutatkozik. Nekem ezekről a régies szemcsikről mindig a Dallas jut eszembe. A múltkor visszanéztem egy részletet belőle youtube-on, és annyira durva volt, hogy azok a ruhák, amiket akkor hordtak, most is simán megállják a helyüket. Gondolom, ez a szemüvegekkel sincs másképp.





Ezeket a közepes méretű, kerek lencsés darabokat egyértelműen a nerd stílus kedvelőinek találták ki. Sokakat zavar, ha valaki csak divatból hord szemüveget, főleg ezeket az "okostojás" fazonokat, de nekem semmi bajom velük. Egy jó szemüveg öltöztet, úgyhogy én azt mondom, bátran viseljétek őket akár csak kiegészítőként is.





Ha hozzám hasonlóan Ti is az első Firmoo szemüvegetek beszerzését tervezitek, azt ajánlom alaposan böngésszétek végig a kínálatot, mert rengeteg csodás fazon közül tudtok válogatni. A korábbi akciókhoz hasonlóan most is van lehetőség arra, hogy kedvezményesen hozzájussunk a kiszemelt darabhoz. Ha ezen az oldalon a "LUCKY DRAW" feliratra kattintotok, és szerencsétek van, még ingyenes házhoz szállítást is kaphattok az ingyenes szemüvegetek mellé! Vesztenivaló nincs, úgyhogy én mindenképpen teszek egy próbát.



Címkék: ,

4 megjegyzés:

Időpont: 2013. június 5. 18:48 , Anonymous Névtelen írta...

tényleg ingyen van az első szemüveg?

 
Időpont: 2013. június 5. 19:42 , Anonymous Niki írta...

tudnál segíteni hogy hogy kell rendeli, még külföldi oldalról sosem rendeltem, de egy ilyen szemüveget nagyon szeretnék

 
Időpont: 2013. június 5. 22:01 , Blogger Viki írta...

Igen, csak a postaköltséget kell kifizetni! :}

 
Időpont: 2013. június 5. 22:03 , Blogger Viki írta...

Persze. Írj légyszi egy email-t a cheap.and.chic.look@gmail.com címre, ott megbeszélünk mindent. :}

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal