2013. május 20., hétfő

Lovely Gloss like gel Nr. 130.



Szépen lassan haladok az új Lovely körömlakkok tesztelésével. A Mirror nails, az Under the Sea és a Classic lakkok után most a Gloss like gel 130-as napsárga lakkjával folytatom a sort. Ez egy igazán üde,  feltűnő, nyárias szín, ami lebarnult bőrhöz szerintem istenien passzol.





Maga a lakk ugyanolyan Lancome körömlakkra hajazó üvegben érkezik, mint a többi új kollekciós társa. Nem tagadom, nekem nagyon bejön. Az ecset is a már megszokott szélesebb fajtából való, ITT már láthattatok róla képet is. 

Ahogyan a nevében is benne van, ez egy gél lakk hatású körömlakk, és azt kell, hogy mondjam, teljesen hű a nevéhez, mert ugyan olyan szuper fényes a végeredmény, mint a gél lakkoknál. A lentebbi képeken majd Ti is látjátok, hogy milyen gyönyörűen csillan meg rajta a fény. Direkt nem használtam hozzá fedőlakkot, mert egyrészt kíváncsi voltam, hogy mennyire fényes, és tényleg hozza-e a gél lakk hatást, másrészt pedig azért, mert szerettem volna kipróbálni, hogy önmagában meddig bírja a strapát. 

Nos, normál használat mellett {mosogatás, hajmosás, fürdés} fedőlakk nélkül nekem csupán 2 napig bírta, de ezt betudom annak, hogy elég vastag rétegekben sikerült felvinnem a lakkot. Sajnos a fedése nem a legjobb, bőven kellett belőle a 3 réteg, de én úgy vagyok vele, hogy ezért a színért bármennyit hajlandó vagyok felkenni belőle.

Az állaga egy picit eltér a korábbiaktól, ezt sokkal sűrűbbnek mondanám, mint például a legutóbb bemutatott Classic lakkokat, és festés közben is jobban oda kellett figyelni, mert ha nem dolgoztam elég gyorsan, akkor idő előtt elkezdett sűrűsödni a körmömön, és akkor már nem lehetett szépen felkenni. Sőt, ez sajnos igencsak hajlamos a csíkosodásra is, de szerintem ez leginkább a színéből adódik. Az Essence-es sárga körömlakkom is ugyan ilyen csíkosan fed 2 réteben. 

A száradási időt amellett, hogy a körmömön elég hamar elkezdett sűrűsödni, nem mondanám olyan túlságosan kiemelkedőnek, bár még így is jóval hamarabb megszáradt, mint amire számítottam. A 3 vastagabb réteg nagyjából 20 perc alatt teljesen megszáradt, szerintem ez egész jó teljesítmény.







Szerintem egyértelműen kijelentető, hogy a Lovely nagyon eltalálta az új lakkok színeit. Én szinte mindegyikért teljesen odáig vagyok, nem is igazán tudnék választani közülük egy-egy kedvencet. Ez a 130-as Gloss like gel lakk tutira a nyár nagy kedvence lesz nálam, mert amellett, hogy egy nagyon vidám és vibráló színről van szó, bátran hordható szerintem a hétköznapokon is. Már csak egy kis barnaságot kell hozzá összeszednem. Ahogyan a többi Lovely lakkot, ezt is a Rossmannokban tudjátok megvásárolni, 500 Ft körüli áron. 


Ti próbáltátok már az új Lovely lakkokat? Ha igen, milyenek a tapasztalataitok? Hogy tetszik Nektek ez a napsárga Nr. 130-as Gloss like gel lakk?


Címkék: , , ,

4 megjegyzés:

Időpont: 2013. május 20. 16:03 , Blogger Njoythestyle írta...

Hmm, bejövős ez a szín, nagyon jó kis árnyalat! :)

 
Időpont: 2013. május 20. 16:32 , Blogger Marcsi Kincsesládikája írta...

Tetszik ez a szín :))

 
Időpont: 2013. május 25. 15:13 , Blogger Viki írta...

Ugye? Nekem is nagyon tetszik. :}

 
Időpont: 2013. május 25. 15:14 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy Neked is tetszik Marcsi. :}

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal